Ok. W takim razie prosze podac wszystkie dane do przelewu. Razem 100zl tak? Pozdawiam
Printable View
Ok. W takim razie prosze podac wszystkie dane do przelewu. Razem 100zl tak? Pozdawiam
katiaa162 łączny koszt to 122 zł, ponieważ należy jeszcze doliczyć 22 zł za kalendarz, a 15 zł to była wysyłka ;). Poniżej przesyłam numer konta:
Bank Millenium o/Pruszcz Gdański
02 1160 2202 0000 0001 2552 7401
Nails & Style House
ul Powstańców Warszawy 69
83-000 Pruszcz Gdański
Ok, co mam wpisac w tytule i komu podac adres wysylki? Pani na priv?? Pozdrawiam
katiaa162 najlepiej będzie, jak uzupełni Pani formularz zgłoszeniowy na naszej stronie internetowej. Tam proszę podać dokładny adres do korespondencji oraz numer, od którego chce Pani rozpocząć prenumeratę: Prenumerata pisma Paznokcie | paznokcie.pl. Kwota, którą wcześniej podałam pozostaje bez zmian :).
nie mogę aktywować karty rabatowej na stronie pisma
gdzie można to zrobić?
Mi najpierw wyskoczył błąd a potem napisano, że została już aktywowana - jak to w końcu z nią jest? :(
Iwon aktywacji karty można dokonać na stronie Karta rabatowa prenumeratora - aktywacja | paznokcie.pl, drogą mailową: redakcja@paznokcie.pl lub telefoniczną: 58/692-22-23 ;)
Nena90 zapewne przy pierwszym kliknięciu aktywacja została uwzględniona, tylko błędny komunikat się pojawił :)
Zamów roczną prenumeratę pisma "Paznokcie", a odżywkę firmy Kabos otrzymasz GRATIS!