Tak ja jestem chętna na ostatni kurs Edi wie jaki :D ;)
Printable View
Tak ja jestem chętna na ostatni kurs Edi wie jaki :D ;)
agulaaa super :skacze:
gandzia a Ty ? dalej chętna ???
Czego szkolenie bedzie dotyczyc?
Ja byłabym chętna i to bardzo tyle że ja nie mam papierka. Jestem przeszkolona ale bez certyfikatu... bo szkoliła mnie koleżanka, która nie jest szkoleniowcem i certyfikatów nie wydaje. Mam tylko dyplomik z jej pieczątką ale nie wiem czy to wystarczy
Dziewczyny szkolenia są indywidualne. Każda z Was ma temat szkolenia taki jaki potrzebuje, Jesli są chętne możemy pomyslec :)
na stronie evo są tematy szkoleń lub doszkoleń zobaczcie
a certyfikat dostaniemy po szkoleniu :D
To kto jeszcze chętny ?????
Ja bym chciala 1:1 :)
Wysłane z mojego GT-I9300
pysia suuuper :D
No Pysia bedzie kolajny powod do kolejnego spotkania :):):):):) Ruda Małpeczko :)
O taaak :D
Wysłane z mojego GT-I9300
Witajcie Dziewczęta
Ja jestem chętna na szkolenie tylko że ja nigdy nie miałam styczności z przedłużaniem rzęs.
Napiszcie mi jaka jest cena za szkolenie i czy potrzeba jest modelka.
A i może się zdarzyć że ja mogę być bez kasy gdy będzie to szkolenie to wtedy ja chętnie posłużę za modelkę :)
Gandzia na stronie evolashes w zakładce szkolenia masz wszystko opisane
Dziewczyny bede u Was w okolicy 10 lutego, Moze jednak sie zgadamy co :)
Niby jest 5 chetnych tylko proszę każdą z Was o potwierdzenie i napisze na PW co i jak ok?
Ja bym byla chyba chetna na doszkolenie, ale tak w marcu jesli bylaby taka mozliwosc :)
No to ok, to jest Was 5 :) wiec mysle ze okolicach dnia KOBIET zawitam co Wy na to?
Jesli ktorejś z Was pasuje bede przejazdem z KRK okolo 10 lutego wiec jakby bylo coś pilnego dajcie znac na PW :)
Edytko to bedziesz w lutym i w marcu? Kurcze tak czesto jestes w tym Krakowie ze w koncu bede musiala sie umowic na szkolenie z 2:1 :)
W lutym przejazdem, bo jadę do Rzeszowa, ale pewnie zatrzymamy sie w KRK na kilka dni :)
a nie masz Edytko po drodze Warszawy? :D
Valia, Edytka powiedziała że wpadnie jak się uzbiera kilka osób. Ja jestem chętna jakby co, ale my dwie to za mało:(
oby dwie by mogły z kurką przyjechać, bo już zapomniałam jak wygląda! :D Hmmm, myślę, że da się załatwić więcej chętnych ;)
Ja na szkoleniu nie będę ale jak by któraś z was chciała to mogę posłużyć za modelkę.
Jeśli Edytka/Kurka byłyby w Warszawie jakoś pod koniec lutego/na początku marca to jestem chętna na warsztaty.
Ja podpisuje się pod zuzaneczka:)
Sztuk 4 :skacze:
Dziewczyny polecam szkolenie u Edytki, jest przemiłą osobą i super szkoleniowcem :) Ja jestem bardzo zadowolona :ok: Mam nadzieje, że wy tez będziecie :)