ja tez mam troszke daleko :P ale moze cos uda mi sie zmajstrowac :D
Printable View
ja tez mam troszke daleko :P ale moze cos uda mi sie zmajstrowac :D
Ja baby mogę zrobić ;D jak widać są zjadliwe i nawet nie trujące :D a ostatnio zarąbisty przepis na piernik znalazłam :D
również biorę udział w warsztatach, info było na FB :) jak wy same słodkości to ja mogę zrobić jakąś sałatkę na zamianę smaku :)
Jak już wcześniej prosiłam- wolałabym bez sałatek:) Myślę, że wystarczy nam kasy na jakiś obiadek w trakcie - sałatki na warsztatach mi się źle kojarzą:D
Choco a co to sie stalo ze zle ci sie kojarza ;) przeciez sa pyszne ;];]
To tylko najstarsi górale ( czyt. forumowiczki) wiedzą dlaczego;)
hahahaha bo salatki sa zagrycha a profesjonalistki sie uczą (i plotkuja) hahahah :leze:
;( moja obecność stanęła pod znakiem zapytania bo muszę opłacić obronę pracy licencjackiej 6 stów :/: więc każda stówka się niestety przyda.
uprzedzam wcześniej bo kurde mieli to zmienić nawet była jakaś komicja akredytacyjna w tym tygodniu i sie do tego czepneła ale jednak ja jeszcze się załapuje na płacenie *&^%!@& !!
a chwilowo 6 odłożyć na obronę opłacić 2 semestry chyba mnei rozłoży przy mojej "pracy dorywczej" jeszcze coś pokombinuje. :[
Trzymam kciuki, żeby się to jednak nie spełniło i przyjedziesz:* :(
---------- Dodano o godzinie 21:45 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 17:51 ----------
Kochane!
Ponieważ jak wiadomo w grudniu i styczniu trudno o nadmiar kasy, postanowiłam zrobić małe zakupy "przedwarsztatowe" na początku LISTOPADA
Jeżeli czegoś potrzebujecie na warsztaty ( pędzelki, produkty do stylizacji) to zbieram zamówienia. Wszystko potrzebne na warsztaty z 10% UPUSTEM.
Czekam na PW :)
Ja co prawda napisałam juz wiadomośc do choco ale napsizę też tutaj. dostałam plan zajęć i niestety ale 12,13 stycznia mam zjazd na uczelni i jeszcze mam juz ustalone dwa terminy zerowe na egzaminy wiec ja odpadam na 100 % bardzo szkoda, bo strasznie chciałam się pojawić ale nie dam rady, muszę być w Warszawie ;/ Zuuzaneczka studiuje razem ze mną wiec ona zapewne też odpada ale to juz mysle że sama się określi :(
Spróbujemy zrobić to w inny weekend, tak żeby wszystkim pasowało:)
Piszcie czy lepiej 5.01 czy 19.01 - postaram się dopasować:)
Ja wolę 5.01 bo we wszystkie inne weekendy mam szkołę.
ja się dostosuję :)
Mi pasuje 5, 19 i 20 styczeń
Ciekawie się zapowiada.Proszę o dopisanie mnie : )
Danutka, póki co lista jest zamknięta, do czasu aż znajdę salę. Jeśli pomieści kolo 30 osób, to będę dopisywać w kolejności wpisów w temacie. Pozdrawiam!
---------- Dodano o godzinie 23:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:03 ----------
PRZYPOMINAM
Kochane!
Ponieważ jak wiadomo w grudniu i styczniu trudno o nadmiar kasy, postanowiłam zrobić małe zakupy "przedwarsztatowe" na początku LISTOPADA
Jeżeli czegoś potrzebujecie na warsztaty ( pędzelki, produkty do stylizacji) to zbieram zamówienia. Wszystko potrzebne na warsztaty z 10% UPUSTEM.
Czekam na PW :)
Jestem za!!! Akurat bede w Polsce :):P
zapisuję się na warsztaciki :)
Zbieram zamówienia na zakupy w EF Z 10% rabatem przed warsztatami:) Czekam do 4.XI.2012 do godz. 20.00
Euro Fashion
Nie przejmuj się:).Ja jak oglądam zdjęcia to mam wrażenie,że jestem tu jedyną dorosłą kobietą a reszta to małe dzieci:skacze: he,he,he.Za małe dziecko uważam wszystko co nie przekroczyło 30-stki :skacze: a od 30-stu do 40-stu to młodzież.A więc jak widzisz,dorosła kobieta to się liczy dopiero powyżej 40-stki he,he :skacze:.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:)
Przedłużam
zamówienia na zakupy w EF Z 10% rabatem przed warsztatami do 6.XI do godz. 20.00
Najprawdopodobniej spotkamy się 5.01 ponieważ tak pasuje większości.
Nie ma Cię na liście, ponieważ pisałam, że jest już 21 osób i nie wiem czy znajdę tak dużą salę. Nie mniej jeśli się okaże, że będzie duża sala - będę Was dopisywała w kolejności dopisanych postów.
Jak czesto sa takie warsztaty? W takim razie bede musiala czekac na kolejne ... 5.01 nie bedzie mnie w Polsce :(
Śledź często temat
Warsztaciki forumkowe - Forum Paznokcie Wzorki.Info
Dosyć często są organizowane po całej Polsce:)
Mi niestety tylko Wroclaw odpowiada :( Jest tylko raz do roku we Wroclawiu??
Można zrobić i 5 x w roku, byle chętne były i sala:)
Mam nadzieje, ze zalapie sie na kolejne na wakacje.... chyba, ze data sie zmieni styczniowych warsztatow.
Choco i inne kochaniutkie ja niestety odpadam. ;(
Bo i finansowo słabo.... i mam seminarium dyplomowe 5 i 12 :/:
bo mój profesor sobie wybywa na cały grudzień i odrabiamy w styczniu. :[
w ogóle ta moja szkoła to jakaś poracha...
może nakręcicie mi jakaś relacje live?
Data zostala juz ustalona?
W tym tyg. postaram się dać odpowiedź - wszystko zależy od sali a póki co żądają masakrycznych kwot :-/
Aga dawno tu nie zaglądałam i trochę się zmartwiła,bo jeśli to będzie 5-go to musze tym razem podziękować,bo jeszcze ze świąteczno-noworocznych wakacji nie wrócę ;/
5-go wymyśliłam pod dziewczyny z Warszawy, ale z tego co widzę to i tak zaczynają się wycofywać, więc teraz data nie ma większego znaczenia, mogę zrobić w środku albo pod koniec stycznia:-/
Co ja bym dala, zeby to bylo pod koniec stycznia :P
mi to wsio równo, ale jak pod koniec stycznia miałoby nas być więcej to czemu nie... ;)
Szkoły dzienne specjalnie dla nas w weekend nie otworzą, a w styczniu zaoczne mają multum zjazdów wiec brak wolnych sal.. I jeszcze sezon na choroby "pani się tym zajmująca jest na zwolnieniu lekarskim" ;p Oj coś zaczynam to czarno widzieć
Wstępnie mam zarezerwowaną salę!
Data 26.01.2013
Proszę wszystkie zdecydowane osoby z listy głównej o wpłatę przynajmniej zaliczki 70 zł do dnia 5.12.2012( dopłata ok 30 zł do końca grudnia).
Brak wpłaty zaliczki równa się skreśleniem z listy!
Jeśli potrzebujecie czegoś ze sklepu EF -czekam do końca tego tygodnia! Obowiązuje 10% upust
ZAPRASZAM! WSZELAKIE PYTANIA NA PW :)
ja mam problem z dojazdem jak będą 26:placz::(
warsztaty rozpoczna sie o godz 10? ;) bo mysle jak z dojazdem.
Ile musze poswiecic czasu by dojechac z dworca PKP ?