Och żarciki Was się trzymają ;)
Printable View
Och żarciki Was się trzymają ;)
hehe :) wysoka poprzeczka :) ... pytanko w związku z nawiązaniem do logo itp. czy wystarczy fioletowy kolor :D ?
hmmm fajna tematyka, choć tych kryteriów oceny dużo, budowa,tunel,aż 4 zdjęcia trzeba wysłać
no nic trzeba się brać za robotę :)
no to ruszam do konkursu i ja:) a nóż , widelec... Troche ciezko mi sie tu poruszac bo nie moge ogarnac stronki ale...jakoś sie wbiję.pozdrawiam!
Zapoznajcie się dokładnie z regulaminem zanim przystąpicie do pracy !!
czyli zonk:) no trudno
Ja własnie sobie nowe zrobiłam ale czasu troszkę jest więc może zdążę :P
ja coś tam zrobiłam ;) muszę tylko wybrać fotki, trzeba próbować dziewczyny dłubcie jak jest czas :D
no pewnie, próbować trzeba
ja chyba tez sprobuje, ale rzeczywiscie szanse marne;p maly pomysl jest ale trzeba go jeszcze dobrze obmyslec i dopracowac;)
fajny konkursik :) może i ja w końcu znowu ruszę cztery litery... i coś zrobię... bo dawno się nie udzielałam :)
ja mam nadzieje, że mi czas pozwoli coś stworzyć:)
Fajny temat konkursu, ja niestety nie biorę udziału "za wysokie progi ...." ale nie mogę się doczekać waszych prac:)
no czasu troszke jest, wiec moze i ja sie zmobilizuje:P
heeh ostatnio tez tak mowilam, ale pomyslu i czasu zabraklo:/:
super ! bierzemy udział :D:ok:
Cieszę się dziewczyny:)
jestem bardzo ciekawa waszych pomysłów :)
ja już zrobiłam wstępny projekt na kartce i w kolejny weekend biorę się do roboty , coś mnie ostatnio wzięło na konkursy ;)
Fajniutki temat.... I ja coś zrobię z przyjemnością.... Bo dawno nie brałam udziału w żadnym konkursie :)
A mnie zainspirowało teraz znaleźć cierpliwą modelkę i zabrać cię do roboty :)
Daaawno mnie tutaj nie było :/ No i proszę jakie miłe zaskoczenie konkursik :)
ja juz plan dzialania tez mam :yess: teraz do roboty :cwaniak2:
Oj:( a ja żałuję, że dopiero startuję z Waszym forum, bo konkursik jest ciekawy:D:D:D Powodzenia dziewczynki i czekamy na efekty:) Do dzieła!!!
No temat fajny tylko chyba nie dam rady z aktywnoscia :/:
aaa ja zwiątpiłam w siebie... nie wiem czy dam rady... pomyslu tez jakos za specjalnie nie mam
ja dzis sciagam hybrydke i robie podejscie moze sie uda:D piekne mam plany ciekawe jak z ich odtworzeniem ahhaah:D:D
Świetny konkursik. Życzę powodzenia wszystkim uczestniczkom. Ja sobie jeszcze trochę poczekam. Pewnie dopiero pod koniec roku będę mogła wziąć udział, ale czekam cierpliwie. Póki co mam trochę pazurkowych zajęć ;)
ja juz mam rozrysowane :)
super temacik dziewczyny :ok::D
No to bedzie trzeba cos pomyslec jak faktycznie mam dziergac ;)
mam projekt:skacze:dawno juz siedzial w mojej glowie no i wreszcie go sobie rozrysowalam :cwaniak2:
i ja spróbuję coś zrobić:D
no karola jak ty "cos"zrobisz to my lezymy:haha2:^_^
No, wszyscy w skupieniu i oparach twórczego zamętu klepią konkursowe pazury :)
Jestem niezmiernie ciekawa jakie tym razem wydłubiecie zjawiska :D
Jak Wam idzie?
Oraz przypominam o karteczce do fotki !
ja jutro klepie :)
Ja mysle nad wzorem i krztaltem bo kolorki juz mam wybrane ;)