ej mi sie przypmnialo ze wroclaw tez by mi pasowal hihi wiec czekamy za ankieta :skacze: i zobaczy sie co z tego wyjdzie :D
Printable View
ej mi sie przypmnialo ze wroclaw tez by mi pasowal hihi wiec czekamy za ankieta :skacze: i zobaczy sie co z tego wyjdzie :D
annamon tak jak pisałam wcześniej możemy ustalić temat warsztatów ogólny przebieg wzór dyplomów i jedne warsztaty zorganizowane będą wrocław lub poznan a drugie katowice czy kraków bo faktycznie tak jak piszesz wam dziewczyny cięzko będzie dojechac do katowic a nam do poznania. A w ten sposób każdy będzie miał możliwośc ( za wyjątkiem dziewczyn które mieszkają za granicą :( ) Ale poczekajmy na wynik ankiety:)
fajny pomysl z tymi podwojnymi warsztatami...potem na forum mozna sie wymienic fotorelacja itd :D:D...
fajnieby bylo gdyby udalo sie cos zorganizowac w Katowicach bo wtedy nie mialabym problemu z opieka dla maluchow:):):)
Pomysl rewelacyjny:) Ja rowniez jestem za Wroclawiem:)
mnie pasujeą katowice...
Koszalin blisko na plaze:)
:P Szczecin albo ewentualnie Poznań :D
:o to co im powiesz?
A ja mam pomysl :D
Moze zrobmy w kilku miastach.
Np jedno we wrocławiu, drugie w Krakowie, itp, chociazby po kilka osob aby sie spotkac:)
Mi bylo by ciezko dojechac np do warszawy, albo do poznania...
innym ciezko do wroclawia albo do krakowa...
no nie wiem.. :)
Najlepiej zrobic sonde;P
ja jestem za tylko czy termin bedzie mnie psowal
no wlasnie czy jest juz jakis przyblizony termin..tak mniej wiecej jaki miesiac?:D
jak najszybciej i jak najczęściej:P:P:P
A tak serio to mi pasuje w sierpniu bo teraz wyjeżdżam:P
Ehh... a ja i tak nie będę chyba miała jak dojechaaaać!! ;( Help....
Katowice Bielsko Cieszyn ;) jak bedzie coś ustalone to poprosze o info na priv albo nk :)
no to czekamy na ankiete widze ze spore zainteresowanie Katowicami..(mam nadzieje ze wypala te Katowice:P)
mieszkam we wrocławiu:)
to niedaleko:D
ja jakbym jechała to i tak pociągiem bo moim rodzicom nie chce się mnie zawozić:/: albo PKSem:D
Szpila59 i Neko ja mam pomysl:) jakby cos niewypalilo z proponowanym spotkaniem, tzn mam na mysli odleglosc to moglybysmy sie spotkac chociazby we trzy. (Przepraszam nie wiem czy napisalam to poprawnie). Widze, ze mieszkamy bardzo blisko siebie. A wiec jaks szansa jest:)
---------- Dodano o godzinie 20:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:24 ----------
szpila59 ja mam prawko, a wiec jak bedzie we wrocku to moglabym Cie zabrac przy okazji:)
pociągiem nie dojadę bo mama mnie straszy, że nie mam 16 lat i policja mnie zgarnie itd. itp.:/: A gdybyś chciała mnie nawet zabrać z mojego miasta to musiałabyś się cofnąć do Bolesławca i dopiero potem prosto na Wrocek.:P
a dlaczego Cię policja ma zgarnąć? Chyba jakaś niedoinformowana jestem ale ja dojeżdżałam do szkoły od 13 lat pociągiem i nie wiem nic o czymś takim :P
Ja bardzo chciałabym Łódź, ale raczej jako bierna obserwatorka, ew. dokumentalistka.
ja moge w Pile,mogloby byc tez w poznaniu ale mam malutka dzidzie wiec za daleko dl a :(mnie
Ale fajny pomysł :skacze: i bym chętnie skorzystała ale ja nie mam żadnego doświadczenia i pojęcia,bo dopiero zacznę z żelkami w piątek tworzyć.;(;(;(
Katowice:skacze::skacze::skacze:
deissy będziemy się od siebie uczyć nawzajem także twoja obecność jest niezbędna:skacze:
Jestem tym bardzo zainteresowana.Jestem samoukiem, dopiero sie ucze:Pna sobie i rodzinie:]jesli mogloby sie takie spotkanie odbyc w rzeszowie to jestem pierwsza w kolejce do spotkania z Wami:kwiatek:
:D Mnie najbardziej pasowałaby Częstochowa,Pajęczno,Bełchatów ,ale niema tak dobrze:D:D
JA TEZ BYM CHCIAŁA ALE MI NAJBARDZIEJ PASUJE Sulechów, Zielona Góra bądź ŚWIEBODZIN :( a żeby dojechać to Poznań-dwie godzinki z haczykiem drogi :(