ja nieestety kompletnie nie mam pomyslu...
jesli dobrze zrozumialam to ma wygladac jak pazurki na ktorych jest tatuaz tak?:d
Printable View
ja nieestety kompletnie nie mam pomyslu...
jesli dobrze zrozumialam to ma wygladac jak pazurki na ktorych jest tatuaz tak?:d
chyba każdy może ten temat zinterpretować inaczej ;)
Mam już wizję :D
Ja też mam pomysł xD ;) jak znajdę "ofiarę" to coś stworzę:)
Ile ludzi tyle pomysłów na pazurki
https://www.google.pl/search?um=1&hl...w=1440&bih=737
i można kwiatki :P które tak kochamy :zab:
A czy ktoś może mi powiedzieć/nakierować czy są tu wątki w których są przykładowe zdjęcia prac na konkurs? Tzn nie w tym temacie rzecz jasna. Jakiekolwiek, kóre mniej więcej obrazują te kilka etapów zdjęć które trzeba zrobić :help::master:
Ooo jaki fajny konkursik :cwaniak2: jeśli spełniam warunki to chętnie wezmę udział :D
Ale czy mogę????
moja praca juz gotowa tylko wybrac zdjecIa i wyslac ;)
Pooglądaj sobie tutaj fotki :) http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...o-flowers.html
A najlepiej zobrazowane są tutaj http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...nokcia-81.html pierwsze zdjęcie :) budowa, tunel itd.
Mnie kusi ten konkursik.. mam wizję ale nie wiem czy podołam
ja pomysl juz mam rozrysowalam sobie wszystko wczoraj na kartce i sama sie dziwie, ze to tak swietnie wyglada;)
pomysly to ja mam fajne, ale potem okazuj sie, ze za wysoki poziom sobie nalozylam i z wykonaniem nie jest juz tak swietnie:/:
moze na weekend znajde czas, to zobacze co z tego wyjdzie:)
Super dziewczyny !! będzie co podziwiać !:)
Się nie mogę doczekać!!!
u lalalalala ciekawe czy sie wyrobie
Moja praca doszła?
super temacik, na pewno coś wymodzę :)
I ja się w końcu zmobilizowałam, zrobiłam i właśnie wysłałam pracę. Temat bliski memu sercu więc robiłam pracę z czystą przyjemnością :)
Ja dopiero w sobotę się do tego zabiorę :)
A my mamy już kilka prac :cwaniak2:
dawajcie dalej, daawaajciee !! :D
też wyślę swoją , bo mam już zrobioną , tylko zdjęcia nie wyszły tak jakbym chciała :(
ale cóż wyślę takie jakie są ....
ja pomysl mam ,tylko ,ze z 3 tyg. dzieckiem ,to po prostu mission impossible zrobic cokolwiek. jak przyjedzie do nas babcia ,to zrobie a jak nie ,to pasuje .
Ja bym chciała wiedzieć, czy mogę brać udział, bo nie spr. w ten dzień?
emila zapraszamy do udziału:)
Bardzo ciekawa tematyka ;) warto spróbować ;)
Ja wymiękam nie mam pojęcia jak to ugryźć ....
Eee zosia nie wymiękaj, pomysłów może być kilka od stylizacji w stylu Ed Hardy, poprzez fantazyjne czcionki i różnokolorowe malowidła zakończywszy na ascetycznych tribalach.
No liczę na Was dziewczęta :D
Moje prace gotowe do wyslania :)
a ja nie mam pomyslu na pazurki :(
Ja mam zrobione, ale nie wiem czy wysłać.
Jak zwykle to co zrobię mi sie nie podoba:/:
Pysialali ważne żeby innym się podobało :D wysyłaj nie masz nic do stracenia
ja już obmyśliłam plan zdobienia , miałam w nocy olśnienie heheh , teraz tylko działać ;)
A ja się zabieram i jakoś mi nie idzie ;p
Pysialali wysyłaj !! trzeba w siebie wierzyć :)
Temat wcale nie jest łatwy.....
Mam nadzieję , że uda mi się coś wymyślić. Tak dawno nie brałam udziału w żadnym konkursie....
Mam pomysł. Nie mam czasu. Dlaczego zawsze jest taka złośliwość losu ? :( Jestem wściekła.
Dziewczyny to jest moj pierwszy konkurs i mam pare pytan.
Czy pazurki musza byc przedluzanie na formie czy moge uzyc np tipsow o glebokim tunelu?? Czy zawsze musza byc bardzo dlugie zeby sie zakwalifikowaly? :)
Ja też przymierzam sie pierwszy raz ale przerażają mnie te zdjęcia z różnych perspektyw. Nie ogarniam :)
czy karteczke z tytulem i nazwy forum tak jak w konkursie MM nalezy umiescic czy to w tym konkursie nie jest obowiazkowe? :)
Regulamin o tym nie mówi, więc nie :)
Dacie radę dziewczyny. Ja żałuję że nie moge wziąść udziału.:(
Wysłałam...