-
Odp: Allegro, Jaapee, doradzcie :)
Cytat:
Napisał
pomijacz
woszczur wiadomo, nawet najlepszemu na swiecie sklepowi moze pojsc cos nie tak ;))
Ja mam pelne zaufanie do JAAPEE, uwielbiam tą firmę. Żel clear jedynie mi się zapowietrza, dlatego musze wypróbować inny...
Ale wszystko inne? BOMBA po prostu :)
Mam farbki akrylowe od Jaapee i są świetne! tak jak woszczurku piszesz, konsystencja itp :)
Jest tak swietny konkatk z ta firmą, że naprawde jak żadna inna firma jak dla mnie nie jest lepsza xD I milutka obsluga :) Od marca się nie zmieniła xD :))
POLECAM ich naprawde:D
Oj, poczulam sie jakbym wystawiała meeega koment na allegro xD
No własnie, napisałaś, że clear CI się zapowietrza ja miałam od nich clear, white, french pink i pink i mialam ten sam problem, clear i french pink mi się zapowietrzal. Pisze to z wszelką świadomości, bo po pierwsze jak stanie mi się coś takiego to zawsze najpierw sprawdzam czy zapowietrzenie nie powstalo z mojej winy. Także sprawdziłam, przetestowałam kikakrotnie i z czystym sumieniem moge napisac, że własnie te żele mi się zapowietrzają:(, chyba, że trafiłam na wadliwą partię . . .
-
zdecydowane nie firma beznadziejna mam żele zapowietrzają sie treba długo 3mac w lapie inaczej sa gumowe masakra kupowalam ozdoby i bylowszystko oki extra kolory ale ostatnio kupilam jak awsze rozowe cyrkonie i przeżylam szok kolr ich byl okrokpny szablony słabe ledwo sie 3mają odklejają ogólnie jestem na nie a i jeszcze kupilam zestawm startowy licylam na lampe z ich logo a tu otrzyamalm lampe nail design chyba troche nie fer
-
Cytat:
Napisał
isunia
zdecydowane nie firma beznadziejna mam żele zapowietrzają sie treba długo 3mac w lapie inaczej sa gumowe masakra kupowalam ozdoby i bylowszystko oki extra kolory ale ostatnio kupilam jak awsze rozowe cyrkonie i przeżylam szok kolr ich byl okrokpny szablony słabe ledwo sie 3mają odklejają ogólnie jestem na nie a i jeszcze kupilam zestawm startowy licylam na lampe z ich logo a tu otrzyamalm lampe nail design chyba troche nie fer
to mogłaś do nich napisać i złożyć reklamację. Akurat ja problemów z kontaktem nie miałam, więc napewno Ci odpiszą i powiedzą coś, albo zwrócą kasę, albo wymienią, no ale trzeba próbować.
-
dziewczyny a jakie są wasze opinie na temat kolorowego akrylu od nich?
-
Cytat:
Napisał
isunia
Co do zapowietrzania to się zgodzę zresztą napisałam to już parę postów wyżej natomiast jesli chodzi o utwadzanie to mnie utwardzały się błyskawicznie i po utwardzeniu miały bardzo ładny połysk, tak że nie trzeba było używać nabłyszczacza
-
być może jeśli chodzi o utwardzanie i błyszczenie to wina lampy no ale ją także otrzymałam od nich
-
isunia mozliwe.. mi wystarczylo ich zel włożyć na jeden-dwa cykle 90sekund do lampy i byl utwardzony! ja nie mialam problemu z tym.
ale stwierdzilam ze jednak zapowietrzenia byly w wiekosci z mojej winy, ALE NIE ZAWSZE!
jednak to nie zmienia faktu ze baaaardzo ich lubie!:)
-
Dziewczyny a jakiej jakości ma Jaapee pilniczki? Pytam o te po ok. 2zł za szt lub komplet 10szt/ 15-16zł. Potrzebuję tańsze jednorazówki dla klientek.
Miałyście może żele kolowe Sunny Nails od Jaapee?
-
Zamówiłam u Jaapee zestaw startowy. Pierwszy raz w ogóle robiłam paznokcie, więc nie mam porównania. Ale trzymają się już tydzień i wyglądają nieźle (niedoróbki to mój brak profesjonalizmu, a nie wina sprzętu i produktów). Mam żel clear, pink i mega white. Clear i pink są jak na moje niewprawne oko niezłe. Mega white jest nieco rzadki i ma taki mleczny odcień. Dotąd robiłam paznokcie u nóg u koleżanki i french był śnieżnobiały, a ten nie jest taki śnieżny pomimo dwóch warstw. Możliwe, że to kwestia gustu, ale rozmyślam nad kupieniem innego białego żelu. Takie bielusieńkie końcówki podobają mi się bardziej. Ale reszta sprzętu wydaje mi się bardzo dobra (oczywiście jak na początek i liczne ćwiczenia).
-
Cytat:
Napisał
mirianaa
Zamówiłam u Jaapee zestaw startowy. Pierwszy raz w ogóle robiłam paznokcie, więc nie mam porównania. Ale trzymają się już tydzień i wyglądają nieźle (niedoróbki to mój brak profesjonalizmu, a nie wina sprzętu i produktów). Mam żel clear, pink i mega white. Clear i pink są jak na moje niewprawne oko niezłe. Mega white jest nieco rzadki i ma taki mleczny odcień. Dotąd robiłam paznokcie u nóg u koleżanki i french był śnieżnobiały, a ten nie jest taki śnieżny pomimo dwóch warstw. Możliwe, że to kwestia gustu, ale rozmyślam nad kupieniem innego białego żelu. Takie bielusieńkie końcówki podobają mi się bardziej. Ale reszta sprzętu wydaje mi się bardzo dobra (oczywiście jak na początek i liczne ćwiczenia).
Cześć!!!
A możesz mi "powiedzieć" który biały zamawiałaś u niego z tych do frencha?
Jaapee ma z 5 odcieni tych żeli. Jaką miał gęstość ten biały?
Nie chodzi mi o ten mega white tylko ten drugi.
-
Podnoszę temat.
Też jestem mega zadowolona z obsługi Jaapee. Błyskawiczna wysyłka, kontakt rewelacyjny /nawet dostałam odpowiedź na osobistą dygresję w pierwszym zamówieniu/
Żele SUNNY NAILS używałam przez ponad rok i się nie zapowietrzały. Nawet miałam reklamację od klientki na Asto, zaraz po kursie, że chce, żebym jej robiła na SUNNY NAILS, bo się lepiej trzymają. Ale to był mój brak wprawy na nowych produktach.
Dopisuję:
Faktycznie białego maja kilka rodzajów i najlepiej się z nimi skontaktować i zapytać, szybko odpowiadają na mejle. Miałam jakiś biały naturalny i wyglądał faktycznie jak naturalna, z leksza rozjaśniona, końcówka własnego paznokcia.
-
Fajna firma, ja wzięłam od nich 10 szt zwykłych prostych pilniczków po 1zł, takich dla klientek i na tyle dobre że sama używam :D kapturki ścierne do frezarki grad. 80 są super. Mój chłop od nich odbierał osobiście to szybko go obsłużyli :)
-
Generalnie to za samą obsługę i sposób traktowania klienta powinni dostać 6+.
-
Ja też jestem zadowolona z tej firmy . Mam od nich zestaw startowy do żeli i za miesiąc zamierzam zamówić jeszcze akryle i parę innych rzeczy do nauki ,ale jak na razie jestem na tak dla tej firmy ,to jak podchodzą do klienta to też duży plus:ok:.
-
ja też jestem zadowolona kupiłam u nich pędzelek do akrylu mam go już ponad 1,5 roku i jest jak nówka polecam i kontakt też przyjemny :)
-
nie pamietam co, ale tez kiedys od nich zamawiałam i naprawde godni polecenia, zadnych problemow nie bylo;]
-
właśnie się zastanawiałam czy kupować też u nich pędzelek ale skoro kasandra262 jesteś zadowolona to się skuszę i kupie też pędzelek
-
Ja równiez mam zestaw startowy i dokupilam jeszcze kilka innych rzeczy.Wszystko byloby ok poza clerem -zapowietrza sie i whitem-jest okropny .Ale ma super pilniki,ozdoby,klej-jest super
-
Ja zamówiłam u nicg zestaw startowy, malowałam paznokietki 1 raz (hybrydowy manicure) i mam już na dwóch paznokciach odpryski... Ciekawe ile w tym wszystkim brak mojego profesjonalizmu a ile kiepskiej jakości produktów...
-
witajcie
przegladalam wasze posty i musze was zapytac .
na poczatku roku chce zrobic kursm i rozgladam się za zestawem startowym na stronie jaapee znalazła coś takiego
jaapee :: ZESTAW Startowy (Z12) GIGANTYCZNY z lampa UV 36W!
doradzcie mi czy to dobry zestaw i czy to dobry zestaw?
-
agnkel że tak powiem ful wypas według mnie :ok:
-
Powiem szczerze, że z całego zestawu wywaliłabym miseczkę do manicure i jeszcze jakieś pierdółko, nie pamiętam. Sama sie na tych żelach uczyłam i sa na prawdę dobre. Dokup nabłyszczacz w żelu, bo jest chyba tylko w lakierze i masz ful wypas :)
-
cześć...chciałam się Was zapytać czy jesteście zadowoleni z lampy na 4 żarówki 9V tej zwykłej? bo ja ją zamówiłam z zestawem i szczerze mówiąć jak na pierwszy raz to bardzo słabo mi grzała tak że musiałam czekać ok 15 min. żeby żel zastyg i nie wiem czy to wina lampy czy ja coś źle ustawiłam...prosze o pomoc
-
-
Ja kupowałam u jaapee zestaw startowy do akrylu, oraz kilka drobiazgów. Ogólnie polecam, wszystko ok miałam natomiast problemy z pędzelkiem do akrylu- tym zestawowym gubił włos najpierw mało potem kępkami, sądzę, że miał jakąś wadę skuwki - za słabo ściśnięta.
Natomiast fatalne są lakiery które kupiłam do zdobień lemax cena niziutka więc nie żal wyrzucić kupiłam czarny i biały. Czarny jest czarny jedynie w buteleczce, przy rysowaniu czegokolwiek robi się "wypłowiały", biały ok natomiast oba strasznie gęste.
Ogólnie świetny kontakt i sprzedawca jak najbardziej godny polecenia.:ok:
-
Ja zamawiałamPędzelek do akrylu #8 koci języczek, akryl cover, clear i kilka kolorowych i jestem zadowolona :) Przesyłka ekspresowa i bardzo dobry kontakt ! Zdecydowanie Polecam :)
-
Mnie raz wysłali nie to co zamawiałam i bez gratisowych ozdób (3 woreczki) i na własny koszt dosłali mi to co zamawiałam (bez odsyłania tamtego) i 5 woreczków ozdób :D Także profeska :ok:
-
Dziewczyny !!!!!!! a zamawiała któraś z was może farbki akrylowe u Jaape?!jaapee - FARBKI AKRYLOWE NAIL ART 5ml PROMOCJA!!! (2038531385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bo kolory maja super a chciałabym zamówić kilkanaście kolorów a nie jestem pewna czy są dobre. Albo ktoś ma przetestowane farbki z allegro ktore dobrze kryja??
-
Ja zamawiałam :P Trzy kolory. Jeden dostałam wyschnięty, ale to już i się go nie chciało reklamować , a dwa mi wyschły po chyba dwóch miesiącach. były szczelnie zamknięte w tych pojemniczkach ( farbki są w pojemniczkach na ozdoby ). Taki do zdobienia kresek czy coś były ok, ale do kwiatków się średnio nadawały.
-
Dobrze że mi powiedziałaś ..! bo już miałam zamiar je kupić.. A jakie polecasz farbki? ja mam jakieś ze sklepu malarskiego za 5 euro ale nie nadaja sie na paznokcie.. przeswituja strasznie i do tego strasznie dlugo schną...
-
-
W tym miesiącu złożyłam 2 zamówienia w sklepie Jaapee. Wszystko super, naprawdę moc gratisów i przemiły kontakt !
-
Witam:)
Postanowiłam kupić sobie zestaw do żelowania paznokci (tylko do własnego użytku), po przeczytaniu opinii na temat kilku firm zdecydowałam się na Sunny Nails:)
Konkretnie chodzi mi o ten zestaw: jaapee * DUZY ZESTAW DO ZELU * ZELE+LAMPA+PLYNY+.. (2190268409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Chciałabym prosić o opinię czy:
1. Mój wybór jest dobry? Jeśli nie to dlaczego.
2. Czy niczego tu nie brak?
3. Chciałabym dokupić żel (z tego, co wyczytałam żel dołączany do zestawu jest szarawy, zamiast biały, a mi zależy na czystej bieli), który powinnam wybrać? jaapee * ZELE UV * 15ml * FRENCH * 4 KOLORY zel (2175175670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za (zapewne) banalne pytania, ale jestem w tym temacie zielona :)
-
Nie uzywalam zeli japee, ale jakos mnie odpychaja, wolalabym nie ryzykowac... Polecalabym kupic zele itp u uzytkownika Dekorynka.jesli to beda twoje poczatki uwazam ze zele od niej sa swietne
-
Sylviaa według mnie ten zestaw na potrzeby własne jest bardzo dobry, ja dokupiłabym tylko płyn do dezynfekcji , a jeśli chodzi o biały żel to ja go mam i nie narzekam ale nie mam porównania z innymi odcieniami i firmami . Wklejałam tu dwie fotki z moimi początkami ,to możesz zobaczyć jaka ta biel wychodzi ,choć wiadomo że na zdjęciu kolory będą trochę przekłamane.
-
-
Galaretka z tego co zauważyłam to brak płynu do mycia pędzelków ,i płynu do dezynfekcji . Na zdjęciu cleaner jest w pojemniczku w którym ja mam płyn do dezynfekcji . Nie jest to strona Jaapee więc też nie wiem jakie jest podejście sprzedawcy do klienta , zrobisz jak uważasz ale ja radziłabym abyś poszukała zestawu u Jaapee .
-
Butterfly dziekuje :) napewno przydadzą mi sie twoje uwagi :)
czy uwazasz ze ten zestaw byl by lepszy ? http://jaapee.pl/index.php?p5381,zes...k2-z-lampa-36w
-
Galaretka wolałabym bardziej ten zestaw i jeszcze dobrałabym płyn do dezynfekcji. Sprawdź jeszcze oferty jaapee na all bo kiedyś tam produkty mieli tańsze niż na swojej stronie
-
Tak jak napisałam - tak zrobiłam ;) Kupiłam zestaw z Sunny Nails i jestem zadowolona - żel nie odpryskuje, trzyma się na paznokciach dwa tygodnie (tyle najdłużej miałam zrobione). Jedyny mój problem jak na razie to nakładanie brokatu, jakoś ciężko mi to idzie :/:
Słyszałam, że nie można łączyć ze sobą żeli różnych firm, to prawda? Zrobiłam mamie paznokcie żelem z Sunny Nails i z Allepaznokcie, bardzo jej odpryskiwały :/ Miał ktoś podobne doświadczenie?