Bardzo dziwnie to rozegrali ;/ z tego co czytam w tym temacie, wnioskuję, że czekali na dodatkowe "znane" osoby, żeby wysłali prace ? bez przesady...konkurs niby dla wszystkich, a jakby chcieli między sobą to niech sobie tak robią.
Printable View
Bardzo dziwnie to rozegrali ;/ z tego co czytam w tym temacie, wnioskuję, że czekali na dodatkowe "znane" osoby, żeby wysłali prace ? bez przesady...konkurs niby dla wszystkich, a jakby chcieli między sobą to niech sobie tak robią.
A ja czekam aż ktoś z firmy się wypowie. Przecież nie mogą tak tego bez echa zostawić...
Astonishing Nails Poland Ponieważ chcieliśmy dać wielu osobom szansę,a udział w konkursie wzięło zaledwie pięc osób,dlatego w nagrode za Ich zaangażowanie KAŻDA uczestniczka konkursu od razu jako nagrode otrzyma doszkolenie z techniki żelowej lub akrylowej u szkoleniowca Astonishing Nails! Przedłużyliśmy czas nadsyłania prac,jednakże nie chcieliście Panstwo tego wykorzystać.Bynajmniej nie przedłużyliśmy czasu aby dać szanse swoim znajomym,jak nas o to posądzano
link do prac :
Photo Competition Salon Pink&White Astonishing Nails | Facebook
P.Paulino,trochę niemiło z Pani z strony,zwłaszcza,ze posiadam naszą korespondencję mailową :) ( i nie tylko z Panią - w razie potrzeby do wglądu,aby nie było niedomówień)
Faktycznie jako jedyna wyraziła Pani sprzeciw co do przedłużenia konkursu ale z racji proporcji głosów 3:1 ,termin konkursu przedłużono.KAŻDĄ uczestniczkę konkursu poproszono o wyrażenie zdania.Gdyby zdecydowana większość wyrazila sprzeciw,to konkurs zostałby rozstrzygnięty w terminie.
Dziwi również Pani opinia cytuje "swoja droga to nie zdziwilabym sie jakby przedluzyli nie oficjalnie dla tych dwoch specjalnie" bo tak się składa,ze w sumie pracę swoją dosłały jeszcze dwie osoby ,w tym Pani - wykorzystala Pani czas,aby nadesłać drugą prace :) Wiec dlaczego Pani pisze,ze czekaliśmy na fikcyjne dwie osoby,skoro jedną z nich była własnie Pani? :)
Nota bene Pani prace bardzo ładne i warto bylo na nie czekać.
Serdecznie pozdrawiam i życzę trochę mniej nerwowego podejścia do życia w nadchodzącym Nowym Roku,wszak to tylko zabawa i bynajmniej nikogo nie olałyśmy.
Każda z uczestniczek któa wysłałą swoją pracę w pierwszym terminie powinna potwierdzic,iż pytałysmy Jej o zdanie czy termin możemy przedlużyc i jesli uczestniczki nie miały nic przeciwko temu,to nie rozumiem skąd cała afera.
Dziękuję i pozdrawiam :kwiatek:
edt:literówka
Fajnie , że wreszcie widzimy prace. Cieszę się :D . W sumie chciałam przeprosić za wypowiedź: "olewanie" . Chyba mnie poniosło. Bo tak długo nie było żadnej informacji , że myślałam , że organizatorzy zapomnieli o nas.
Co do nagrody to super. Bardzo miło !!! Na pewno wykorzystam doszkolenie ;).
Wiedzy nigdy za dużo...
Niech Ci co nie wysłali prac teraz żałują .
Co do przedłużenia terminu nadsyłania prac...
Zgodziłam się ! Lepiej dłużej poczekać na rozstrzygnięcie konkursu niż by się miał w ogóle nie odbyć.
a ja nie rozumiem takiego podejścia. Zaledwie kilka dni opóźnienia wyników i takie insynuacje :/ poza tym dziewczyny miały kontakt z organizatorem więc tym bardziej wiedziały dlaczego czas trwania konkursu się przedłużył.
Mimo wszystko gratuluję osobom, które znalazły czas i chęci na wzięcie udziału w konkursie ;)
Zejdź ze mnie, tragedia się stała?
miałam na myśli osoby ktore pod plakatem prosiły o przedłuzenie terminu nadsyłania prac do trzeciego lub piatego stycznia, nie napisałam nic o osobach, które miałybyc waszymi znajomymi, i nia mialam takich na mysli...i troche mnie to wyprowadziło z rownowagi ze znow ktos o to prosi:/
BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE ZA TAK WSPANIAŁE WYRÓŻNIENIE jakim jest doszkolenie:)napewno skorzystam:D
dziękuje roznież za noworoczne zyczenia, napewno sie przyda:wstydek:
Tak samo ja nigdzie nie napisałam o żadnych znajomych, różni się pytanie od zdania twierdzącego :)
Tyle ode mnie w tym temacie :kwiatek:
Są już dostępne wyniki !
https://www.facebook.com/media/set/?...0979550&type=3
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...01593508_n.jpg
Gratuluję :*
Gratuluję zwycięzcom !!
Paulka gratuluję! :)
Gratulacje dla zwycięzców :) Pazurki piękne
jupi jej!! moje pierwsze zwycięstwo :o :D:D:D:D:D