och dziewczęta, gnacie niczym renifery mikołajowe z tymi malowankami, co jedna to piekniejsze robi:good:
Printable View
och dziewczęta, gnacie niczym renifery mikołajowe z tymi malowankami, co jedna to piekniejsze robi:good:
damiaminka śliczne:)
---------- Dodano o godzinie 22:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:47 ----------
mała ,nie przesadzaj piękne malowanki!!
---------- Dodano o godzinie 22:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:50 ----------
agulusia Twoje też prześliczne:))
macie talent laski i jeszcze marudzicie!!
mala, śliczne są!
damianania1, śmiać, to mi się rzeczywiście chce, ale z tego: "nie śmiejcie się". ;)
Damiana - extra są !!
To ja Wam teraz pokażę "prawdziwe one stroke" :D
samaron, no to już nieziemskie one stroke :D
jakie slodkie zdjecia^_^ one stroke super:good:
samaron wydalo sie kto u ciebie maluje pazurki
he he, sam niezły one storkowiec ci rosnie :)
wracając do moich to niestety dezynfekcja załatwiła tamte kwiatki więc dziś sobie namalowałam nowe, ale tamte chyba lepsze... z reszta zauwałyłam że chyba mam problem z łączeniem kolorów i rozmieszczeniem nalunków na powierzchni...
http://images36.fotosik.pl/137/bad398e6825a240cmed.jpg
woszczurku, chciałabym mieć taki problem, jak rozmieszczanie kwiatuszków. :)
ja ich wgle nie potrafię malować. :)
Woszczur, uważam, że Twoje problemy są wydumane, a kwiatki naprawdę świetne !
dziewczyny czy Wy tylko oglądając te filmy nauczyłyście sie tak pieknie malować te kwiatki??
bo ja oglądałam je już kila razy:(mnóstwo) i d..a blada
a może ktoś wam pokazał jakaś instruktorka?
ja to chyba pól roku juz maluje... kiedys to se w zwolnionym tempie razem z you tubową liliją malowałam, ale nikt na żywo mi si pokazął tylko trzeba dobra farbę , jeszcze lepszy pędzel i jeszcze większe nerwy i cierpliwośc ... a najwięcej to tzreba ćwiczyć.. i tak mi sie nie podobają te moje bo n ie są takie jakby chciała:/:
no niestety. ja tez czasem ręce załamuje, ale ćwiczenie i jeszcze raz ćwiczenie, nie ma innej rady:) dziś wam wieczorem wrzuce kolejne :D
Iza widac, ze robic mega postepy :) uparta bestia jestes :P
przypomniam sobie Twoje pierwsze kwiatki :P :D
woszczur, jakich Ty farbek uzywasz? :)
no i ta zapalniczka. okropnie mi sie po niej farby ślizgały, jakby ją ktoś tłuszczem wysmarował
asia, najładniejsza zapalniczka, jaką widziałam. :P
śliczna. :)
dziekuję serdecznie:)
Piękna asiu...ciezko sie wlasnie maluje po takich przedmiotach ale wyszlo ci bosko!!! :*
Asiu sliczna zapalniczka:D a kwiatuszki robisz bardzo zgrabne:good:
pisałam, juz gdzies o tym ale sie powtórzę :
- akrylowe: jaapee - AKRYLOWE FARBKI farby do zdobien NAIL ART (885089323) - Aukcje internetowe Allegro
- wodne (akwarele) WYPRZEDAŻ !!! FARBY AKWARELOWE PHOENIX KPL18 KOL. (884703751) - Aukcje internetowe Allegro
- akrylowe: FARBY AKRYLOWE KPL.24 KOL. PHOENIX - NOWA SERIA (886979724) - Aukcje internetowe Allegro
Te pierwsze mają przepiękne kolory, chyba że jest przekłamanie na zdjęciu. Powiedz Iza czy na żywo też są takie ładne??
dziękuję dziewczyny!!!! aż się chce dalej tworzyc:D:D
asia to prawda:D ja sobie siedam codzinnie i maluje 2 tipsiki:)
szczęka opada, cudo!! pójdę za twoim przykładem!!!! :D pieknie!!!!