Dziewuszki nagryzmolcie coś ja wiem że to nic ciekawego na tych pazurach nie ma, ale czekam na wasze uwagi:/:
Jestem samoukiem to moje początki, jak widać mało interesujące:(
Załącznik 9743
Printable View
Dziewuszki nagryzmolcie coś ja wiem że to nic ciekawego na tych pazurach nie ma, ale czekam na wasze uwagi:/:
Jestem samoukiem to moje początki, jak widać mało interesujące:(
Załącznik 9743
wiesz jak dla mnie na poczatki to Ci bardzo ladnie idzie!!
mi też się bardo podoba:)
tu moja "odnówka", jak widać takie same, tylko 2/3 krótsze i rzuciłam konada. to pierwszy tydzień, oprócz 2 które nie przeżyły wesela to wszystko ładnie:)
Ostatnio rzadko robię coś brokacikiem, ale tutaj takie jedno zdobienie dopasowane do ubioru:
Załącznik 9843
bardzo ładne, chociaż kolor zupełnie nie mój to podobają mi się:)
ćwiczenia na kumpeli
Załącznik 9932
Bardzo aldne te fioleciki:)
podoba sie bardzo ten frenczyk zlotawo-brazowy , sliczny jest , pasuje tej Pani bardzo do karnacji:P
Iwaka70 bardzo fajne to fioletowe zdobionko :) lubie fiolet dlatego tak mi sie to podoba... :)
bardzo Wam dziękuję dziewczyny nie sądziłam, że aż tak pozytywnie wypadną, ale się cieszę:skacze::skacze::skacze:
a to dziejsze jeszcze na szbkiego przed wyjazdem-klientka wczoraj zadzwonila czy moglaby dzis jeszcze rano przyjsc:
śliczne , i kolorki super ;)
Rudi piękne te pazurki!!
rudi ładne pazurki
iwaka70 jako początkująca to i tak sobie nieźle poradziłaś ale poczytaj jeszcze i pooglądaj na forum jak piłować i o krzywej C bo boczki troszkę ci się rozjeżdżają i troszkę górek i dołków widać, ale to z czasem wypracujesz :) życzę powodzenia :*
rudi śliczne pazurki :)
Rudi przesliczne,kolor bajeczny
Rudi są świetne :good:, takie żywe. Powiedz mi proszę jak to kolor brokatu, bo jest extra ;]
iwa 1223 bardzo dziękuję za cenne uwagi:*, boczki to pół biedy ale krzywa c to czarna magia....
czytam, czytam ale i tak potrzebny trening;)
rudi, bardzo staranne, super!!
wszystkei cudenka :) ja czekam na materialy jak tylko bede miec to wstawie cos ;* buziaki
INSANE ładny kształt pazurków
Rudi piękna paznokcie i co za kolorek !!
Rudi swietny frenczyk i zdobionko. tak delikatnie ale z klasa :ok: :) bardzo mi sie podoba kolor brokaciku :) chyba sobie taki kupie...