Nie martw się... napewno będą jeszcze inne konkursy. A ja już oddałam głosik
Printable View
Nie martw się... napewno będą jeszcze inne konkursy. A ja już oddałam głosik
no to głosik oddany:D:D
Głosik oddany :) Świetne prace! Ja również sugerowałam się grzesznością paznokci, bo inaczej nie umiałabym wybrać, bo każda coś w sobie ma :D :skacze:
Ja też oddałam głosy :) Raz kozie śmierć, głosowałam na te które mi sie spodobaly i byly związane z tematem...powiem szczerze, że niektóre mi tu w ogóle nie pasują tematycznie heh
Zgadzam się z Tobą Agusia.. Ale mimo to każda się postarała ;)
Myślę, że słowo "grzeszne" jest bardzo względne, każdy grzeszy inaczej : )) Ale faktycznie jest to dobre kryterium :D
Ja przy wyborze kierowałam się nie tylko zgodnością z tematem, ale czystością wykonania i prawidłową budową, bo myślę, że to jest również bardzo istotne.
Poza tym, każdy grzech rozumie inaczej. Dla skromnej dziewczyny sam kształt szpica będzie już grzechem, natomiast dla odważnej i bardzo niegrzecznej musi być już coś naprawdę mocnego, aby ją zszokowało.
tak iwonna budowa jest również ważna
Mądrze napisane:) Budowa i staranność wykonania są bardzo ważne.
9 prac bardzo mi się podoba więc mam nie lada problem:/: ale nie liczę tych które mnie powaliły z nóg ale według mnie nie pasują do tematu:(
ale przyznam się że jestem też nie mile zaskoczona więc muszę to napisać: dziewczyny moje kochane, jeśli robicie prace na konkurs to starajcie się zrobić coś od siebie a nie korzystać ze wzorków stworzonych przez inne osoby:( bo przecież chcecie wszystkich zaskakiwać przede wszystkich swoją kreatywnością prawda?
Ej, dziewczyny a gdzie te prace? gdzie można glosować? bo ja nie mogę znaleźć :(:(
A ja dzisiaj bede tylko ogladac a glosowac pozniej bo mi sie sporo prac podoba:)
Moim zdaniem jest bardzo dobrze bo zadne z nas mistrzynie swiata w paznokciach i generalnie technika u wiekszosci lezy, a na pracach widac jak bardzo sie laski postaraly
Kochana http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ziewczyny.html tutaj sa wszystkie prace :) w pierwszym poscie zasady oddawania glosow :)
obejzalam wszystkie...niektore mi sie podobaja wiecej, inne mniej, jedne sa ladniejsze, inne jeszcze bardziej ladne :)
Gratuluje dziewczyny wykonania takich szpicorow, jedne dlugoscia mnie powalily :o za chec do pracy wielki plus :good:
ciezko sie zdecydowac i musze poczekac do jutra i na spokojnie sie zastanowic i wybrac 3 najpiekniejsze :)
Dzięki Rudzia :*:* :D
Ja tez zaglosowałam już, i naprawde świetne prace niektóre, byłam pod wrazeniem i sie zastanawiałam jak niektóre dziewczyny taką długhość osiągnęły :P Ale zgadzam się z barbara kawka.... może moja też nie była rewelacyjna, ale fakt faktem spodziewałam się więcej lepszych prac :)
link do prac konkursowych. podaje ostatni raz dziewczyny
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ziewczyny.html
O kurcze dziewczyny ile prac :good::skacze: Wszystkie super!!!!!!
glos oddam jutro bo trzeba sie powaznie zastanowic:D
ja tez juz zaglosowalam :)
i powiem szczerze ze nie mialam problemu z glosowaniem hehe
niektore prace widocznie sie wyrozniaja pod wzgledem technicznym i zgodnosci z tematem
i takie cos moje ( nie obrazajac nikogo:P)-- do tego tematu ZA NIC nie pasuja mi kwiatki :P
(oczywiscie- o swojej pracy sie nie wypowiadam - bo teraz widze MASE niedociagniec :/ i jestem niezadowolona z siebie :/ ) a fota wyszla koszmarnie :(
a co do dlugosci niektorych hehehe kosmiczne :P niektore az wywijaja sie do gory :P
nei sadze zeby to byly pazurki uzytkowe.. bo jakze mozna w takich funkcjonowac ( przynajmniej ja:P ) podziwiam dziewczyny dajace sobie z nimi rady :P
ale widac ze trochu roboty dziewczyny przy tym mialy... nie powiem... :):)
ciezko było, ale głosy na poszczególne miejsca oddane
życze powodzenia :*
o mamo ile prac....wszystkie super...:)
jak wroce z przedszkola:P to zabieram sie za glosowanie:]
głosik oddany :) powodzenia dziewczyny :D
fakt faktem że wiele prac leży technicznie totalnie bo mam wrażenie że przy noszeniu od razu by się połamały ale liczą się chęci i dobra zabawa:)
ja juz też oddałam głos...:p mie sie też dużo podobała ale wedlug mnie ostatnie prace, prace EDG, nie powinny tu być ,dla mnie szpic to szpic... ogolnie wysztkie prace cos maja w sobie...
No właśnie z tą techniką jest najgorzej.. Jedna praca strasznie mi się podobała, ale pod względem technicznym.. ech i niestety na nią nie zagłosowalam :( Bo inne dziewczyny pod względem technicznym zrobiły lepsze prace, też spodziewałam się więcej 'kosmicznych' prac :P Ale mimo to wszystkie są ładne :)