No pomarańczowe są cudowne !
Ale dla mnie za długie :)
Printable View
No pomarańczowe są cudowne !
Ale dla mnie za długie :)
Kasandra możesz zrobić zdjęcie kolczyków z tyłu, bo chciałabym zobaczyć jak je wykańczasz ? ;)
nanami zrobię na pewno, a to moja duma pracowałam nad tym naszyjnikiem ponad 4 dni ale myśłę że było warto:)
woow! kasandra piekny naszyjnik, naprawdę super:kwiatek:
pewnie, że warto - jest piękny :)
Kasandra bezsprzecznie opanowała temat, ja nadal nie mogę się nadziwić jak szybko to ogarnęłaś, kolia jest niesamowita, normalnie wymiatasz :master:
Oj samaron ale słodzisz, ale mimo wszystko miło :) ogarnęłam to wszystko tylko dlatego że uwielbiam takie dłubanki , oj kofffffaaaam :) ale jeszcze wielu rzeczy się muszę nauczyc :) a temat jest mój ha ha ha , jeszcze nie raz was zaskoczę:):cwaniak2::cwaniak2:
Temat z pewnością jest Twój:). Rządzisz:ok:. Prace cudowne, powalają równością i pomysłem łączenia elementów:).
o kurcze Kasandra! to się napracowała! efekt-nesamowity! super:skacze:
Moje pierwsze zmagania z bransoletkami :skacze:
Zdjęcie fatalne, ale da się coś rozczytać :)
Dziękują Natalia za tak szybką wysyłkę :*:* i za prezenciki :przytul::przytul:
najnowsze zielonki , może przygonię wiosnę :)
kasandra kolejne sutasze sa coraz piekniejsze :) za kilka miesiecy bedziesz mistrzem w ich tworzeniu... nie, co ja gadam już nim jesteś :D:ok:
dokładnie tak lirene juz jest mistrzem :master: miło sie patrzy na te zawijaski:)
szalone babole :) ale kochane :love::love::love:
Kasandra oj tak niech chwalą i ja też chwalę :*
dodaję moje bransoletki :)
dziewczyny lecicie! :)
Kassandra dopiero zaczynałas i takie były nierownosci a teraz :love:
moje malunkowe
Zyza kurcze ale świetna kolorystyka i wogule łoooo :wow::wow: booooskie;P
Zyza naprawdę super kompleciki,ślicznie się prezentują :)
Zyzka mi też się bardzo podobają twoje malowanki ja tego nawet nie próbuję bo jestem noga he he wolę moje sutasze :) a to kolczyki dla naszej forumkowej koleżanki mam nadzieję ze się spodobaja bo miałam stresa robiąc je jeszcze nie skończone został mi jeszcze tył :)
Zyza w moim ulubionym kolorze :D
Kasandra nie będę pisała że ładne.... jak dla są boskie :) lecisz jak burza z sutaszem :)
Kasandra, ekstra :ok:
Juz nawet wiemy dla kogo te kolczyki :D
Kasandra, swietnie wyszlo, dla mnie ciut duze kamyczki w srodku ale przeciez to nie ja bede nosic :)
Duże i troszkę ciężkie ,nie wiedziałam ze takie będą , wętpię że i nowa właścicielka wiedziała, ale mimo to wyglądają fajnie w uszach na pewno nikt nie przejdzie obok nich obojętnie będą rzucały się w oczy , a chyba właśnie o to chodzi w takiej biżuterii :):kwiatek:
a to moje takie "inne" chyba wyszły całkiem ciekawie ;)
Kasandra masz racje :) nikt nie przeszedłby obojetnie obok takich cudeniek :D jedne kojarzyły mi sie z sową a te ostanie z Majami lub Aztekami :)