-
Odp: Pogoda
ehhh przez ten upał nie wyszły mi pazurki na mojej modelce, bo żel spływał jak jakiś glut;( no ale ona wyszła zadowolona, ja niekoniecznie i i tak nigdzie tych pazurów nie poślę:( no ale często teraz wychodzę z moim na spacerki i raz byłam z szerkiem naszym i ramionka mi opaliło, choć zawsze bladziuch jestem:D
-
ja nie mogłam wczoraj kwiatków ulepić bo akryl mi po sekundzie zasychał :/
ale dzisiaj za to u mnie chłodno, taki fajny zimny wiaterek zero słońca i 21 stopni :D
-
bo u nas to albo straszny ziąb... do maja w piecu trzeby palic?:) albo straszny upał, że oddychać nie można... i zadnych przejsciowych temparatur. apropos pazurków to wasze klientki też w lampie tak piecze ten rozrzedzony temperaturą żel?
-
Tak królowa, bo on wtedy się rozlewa i parzy nieco skórę.
-
ale do skóry nie dociera, bo ja po jednym budującą warswe przypiekam w lampce. właśnie parzy w pazurki:placz:
-
ja dzis przez pól dnia siedziałam w domu bo robilismy wylewke w pokoju... a o 15tej odwiozłam kolege wojtka do domu ... i wystarczylo 20 minut jazdy samochodem i tak mnie spaliło przez szybe ze lewie zipie... chyba sie wykąpie dziś w maślance :porazka:
dzis kupiłam basem i jutro mam zamiar wejśc do niego przed 10 rano a wyjść po 17tej :D
-
Też bym basen chciała, ale chyba na ulicy bym go postawić musiała:haha:a u nas odkryte baseny czynne od 1lipca...jest kilka juz otwartych, ale nie pójdę na basen, gdzie melina się szwenda
-
basen, hmmm czemu nie, tyle tylko, ze u mnie dziś zaledwie 18 stopni
-
basen fajna sprawa ja nawet jakbym chciała to nie mam gdzie go położyć :D A u mnie też słoneczko praży :)
-
-
u mnie juz 2 tygodnie grzeje, a o deszczu w ogole nie slychac ;)
ja sie wybieram w niedziele na basen bo podobno u mnie bedzie 37 st w cieniu :huh:
massssssakra !
-
u mnie caly dzien gorac :)
-
Ja wróciłam z Łeby i muszę powiedzieć, że pogoda super :D:D cały czas czyste niebo było :D nic tylko opalać się i opalać :D
-
U mnie tez pieknie caly dzien cieplo teraz zbiera sie na lekka burze a od jutra znow upaly:) W koncu mamy lato!!!!!!
-
u mnie upal od samego rana :D
-
a u mnie pada od samego rana i raczej nie zapowiada sie na wypogodzenie:/:
-
U mnie dzisiaj rano padało i ogólnie chłodno jest :( a wczoraj było tak fajnie cieplutko..
-
Temperartura
U mnie na termometrze było dziś 34 w cienu.... a u was ile bylo???
taka pogoda mnie dobija.... poprostu jest masakra
jak to u mnie w pracy sie mówi maciakra
-
Odp: Temperartura
Nie wiem czy mam prawo głosu, bo jestem w Turcji od piątku i mam ukrop.
-
u mnie 35! w domu 30!!!!!!
-
ivonna powiedz porownamy temperatury :]
-
Szczerze mówiąc nie bardzo wiem ile, bo nie patrzyłam na termometr. W telewizji podawali około 34 stopni, ale tu jest wilgotne powietrze i temperatura odczuwalna jest wyższa. Ma się wrażenie, że nie ma czym oddychać. Czuję się jak ryż - nogi trzymam w wodzie, a głowę w ogniu:P
-
u mnie goraco.ponad 35st,w domu to samo jest parwie 21 a tu zadnej ulgi,w niedziele jade nad morze odpoczac wtedy chce miec pogoda,ale bym sie nie pogniewala jakby popadalo:D
-
u mnie o 10 rano było 44 st. w słońcu :porazka:
-
U mnie upał jak smok, nawet w domu nie idzie wysiedzieć nie mówiąc już o temperaturze na dworzu :( ta pogoda to masakra...