SUPEEEEEEEEEEER!!:skacze::skacze::skacze::skacze:: skacze:
Coraz bardziej się nie moge doczekac tych warsztatów :lol:
Printable View
Szpila nic sie nie martw n a pewno kazdej sie jakis akrylek dostanie:D:D
Paula kciuki trzymalam mow jak poszlo jak wrocisz:D
CHOCO rewelacja STOP cieszymy się razem z Tobą STOP....do zobaczenia w sobote STOP :D:D
i ja też się cieszę że będziecie :skacze::skacze:
coraz bliżej warsztaty... coraz bliżej warsztaty... ;D już nie mogę się doczekać.
wrrrr mojego wzielo na negocjacje...... bo ma z maluchami zostac..... juz ja mu wynegocjuje warunki:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::sk acze::skacze::skacze:
Hej dziewczyny:( wiem ze sie zdenerwujecie ale... niestety musze was wkurzyc przepraszam Pazurku;( Nie mam z kim malej zostawic:( jak na zlosc wszystko bylo zajebiscie a tu prosze;(;( u mojego jazdy w robocie bo jeden poszedl siedziec pobil swoja zone a drugiego zwolnili bo zucal nozem w seniorke i nie ma rzeznikow teraz:( moja mama tez w robocie i nie mam jak...:( przepraszam bardzo wiem jaka chamska jestem;( ale nie mam wyjscia:( sama zdolowana jestem chcialam jechac nauczyc sie poznac was:( yyyyyy ;(;(;( Przepraszam bardzo:(
Wercia a ile ma córcia?? mozewemiesz ja ze soba??:D Woszczurka cora juz warsztaty ma zaliczone:P:P
CHOCO..SUPER ZE BEDZIESZ:skacze:
WERCIA ZARAZ CI SIE OBERWIE...WEZ MAŁA..MAJA MAMA Z NIA I MOIMI POSIEDZI:D
PAULA TRZYMAM KCIUKI...:D
SZPILCIA NAPEWNO SIE ZAŁAPIESZ NA AKRYLE..:)
Taa tyle ze moja Pazurku to juz gorzej niz twoje lobuzy:) moze nastepnym razem wyjdzie:( ;( milej zabawy:( Nnisiaa moja ma roczek ale nie chodzi jeszcze..
(rzecz dzieje się w Warszawskim PROFESJONALNYM salonie)
Laski! A się uśmiałam na tym egzaminie. Więc tak...wchodze, wita mnie szefowa no to ja minka taka ^_^ no i mnie tam wypytuje jakie mam doświadczenie itp...Nastepnie mnie zaprasza na stanowisko, żebym jej pokazała jak tworzę pazurasy. No więc Paulistka sobie zaczęła tworzyć. Wytworzyła pieknego frenczosa no i szefowa sobie ogląda i mówi to: A to, to co to za górka? A ja to,że krzywa C. A ona: No ale jak to wygląda, prosze mi to społować,przeciez nie będe chodzić z taka górą i doliną. No to ja z minką :o spiłowałam jej grzecznie taka piękną krzywą Cy. Po chwili ona znów: A ten french to dlaczego tak nisko? a ja : Ponieważ po wydłuzeniu łożyska paznokcia tak właśnie powinno sie french nakladać. Po czym (ona) wzięła lakier i namalowała mi PROSTEGO frencha w połowie płytki i mówi "a ja bym sobie tak życzyła" I w tym momencie myślałam,że się posikam ze śmiechu ale byłam poważna!
No i tak wyglądał mój egzamin na TIPSIARE!;( Sama nie wiem co o tym myśleć...
Cały czas się z tego śmieje:skacze::skacze::skacze: ale tu chyba płakac trzeba...:P
Sorki za Offtop :kwiatek:
Wercia szkoda:( ale nastepnym razem miejmy nadzieje ze juz sie uda;)
Paula:o:o:o:oale wiesz co Ci powiem ze tu u nas jest podobnie....w jednym salonie sytuacja identyczna.....covera nie uzywaja nablyszczaja zwyklym lakierem bezbarwnym krzywa C to tylko w ksiazkach istnieje..... a jak im pokazesz na rozmowie co i jkak sie powinno to pozniej mowia ze sie zawiedli na Tobie:skacze::skacze:bo co maja mowic ze za dobra jestes na ich salon:skacze::skacze::skacze:
a tutaj hmmmm bedziesz sie marnowac a z drugiej strony jak warunki dobre to mozna sie troche pomeczyc do czasu znalezienia profeSJONLNEGO salonu:P....
ja tez sorki za offa:D
warsztaciki juz coraz blizej :P
Tak ..tylko Paula własnie ma pracowac w "PROFESJONALNYM" salonie OPI...hmmm tylko skoro robia płaskie prościuchy to gdzie ten profesjonalizm...tym bardziej ze ceny pazurów tam powalaja z nóg..:/:
Paula to juz teraz wiesz czemu tam w 60 min,pazury robia...hehe:P
---------- Dodano o godzinie 07:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:51 ----------
WERA..ale zes dała d...:/: napisz ze nie chcesz przyjechac,a nie mała sie zasłaniasz:P wiesz ze twoje dziecko to prawdziwy Anioł...:D i z nia nawet chłop pilnujac by se poradził...:) moja mama w gotowosci bo gadałam z nia...:) wiec opiekunke masz...wsiadaj w pociag i prezyjezdzaj:P
I nie ma wymówek!!!! bo inaczej:aty:
alez mamy tu uczynne dziewczyny :D No już coraz bliżej :skacze:
ja sie chciałam spytać o adres bo n ie wiem czy coś sie zminiło czy nie :blink: nie wiem jeszcze czy pojadę na 100% ale w razie W chciałam se mapkę wyprodukowac
aha... i czy mam wpłacić kase w czwartek jak coś czy podać na miejscu??
woszczur ale się cieszę:skacze: musisz być!:skacze:
OOOOOOOOOO, Iza musisz jechać :D:D:D:D
Izus mozesz dac w sobote..ale do czwartku do 12:00 musisz dac znac czy bedziesz..bo w czwartek musze podac ilosc obiadow...::)
Pazurku i jak bo nie wiem czy cos ominelam czy jak...napoje bierzemy sobie same??czy tam trzeba bedzie zakupic czy jak to bedzie wygladac????
Raaaany jak ja się nie mogę doczekać...
A nauczycie mnie takiej fajnej panterosy jaką choco pokazała w fotorelacjach?? będę zgrzędziła więc lepiej się zgódźcie:skacze:
ooo Woszczurku będziesz z nami :skacze: coraz większa elita się zbiera :D:D:D:D
Tylko co z Izą, kurką i Ksenia, bo coś się wogule nie odzywały..?? Wie ktoś może coś?? :P
A WIEC...napoje niestety trzeba zakupic w lokalu..nie mozna miec swoich:(
w zwiazku z tym iz budzet salowo-obiadowy przekroczył kwote ktora planowałam poczatkowo,musicie zakupic je sobie same na miejscu...tak jak pisałam wczesniej liczylam kwote obiadu max. 20 zł wyszlo 30 zł...:/:
Ale mam nadzieje ze menu bedzie odpowiadac waszym gustom...nastepujaco beda roladki z kluseczkami i kapuchą:P typowo śląskie danie:D
---------- Dodano o godzinie 19:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:31 ----------
ksenia bedzie...iza nie wiem bo jest to osoba z poza forum dzwonila do mnie,miala mi podrzucic osobiscie kase ale narazie cisza...a kurka wlasnie nie wiem co i jak....
Pazurku to ja juz nie bedę wysylala kasy tylko zaplace na miejscu ok? Za dwie osoby z tym ze ja 70 a Emi 50 ok?
Do Kurki pisalam 2 razy ale nie odpisala wiec nie wiem co i jak mysle ze jej nie bedzie skoro nic nie pisze a szkoda....
Ladyss Choco bedziesz mogla pomeczyc o ta panterose:D:D:D:D
Ja jestem ciekawa czy zdązymy to co w planie jest zrobić a co dopiero wolna amerykanka na boczku;d ale zobaczymy;)