-
Odp: [Konkurs] Inny swiat czyli Japonia i Chiny
dużo prac, widać dziewczyny, że włożyłyście dużo pracy, gartuluję, trochę mnie zdziwiło, że wszystkie jakieś takie jakby na "jedne kopyto" zrobione, moje pierwsze skojarzenie z japonia i chiny to były hello kitty, perły i kokardki no ale jak widać chyba jestem jakaś dziwna :blink:
ja też mam swój number one! i mam nadzieję, że wygra hee ^_^
-
fajne prace dziewczyny brawo^_^
-
Cytat:
Napisał
maboul
moje pierwsze skojarzenie z japonia i chiny to były hello kitty, perły i kokardki
mi sie tam z hello kity wogole nie skojarzyly wrecz pomyslalam co hello kity ma wspolnego z chinami/japonia o.O
-
Każdy interpretuje jak chce :)
Gratuluję dziewczyny takich pięknych prac-- zdolniachy jesteście :)
Ja się nie będę wypowiadać na temat moich... z resztą od razu widać które to moje :P
-
brawo brawo dziewczyny:ok::ok: prace sa fantastyczne!
-
A w tym glosowaniu to tylko na jedna prace glosujemy czy na wiecej?
---------- Dodano o godzinie 00:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:03 ----------
apomniałam dodać za Chiny sie nie moge zdecydowac!!!:)
-
ja mam dwa typy no i dylemat:strach::crazy::crazy:
-
ja zadnej pracy nie rozpoznalam:) juz wybralam ta jedyna na ktora zaglosuje:uklon:tylko budowy za bardzo nie widac:(
jesli jury decydowac bedzie na podstawie budowy, a my po zdobieniach, bo budowy na czesci prac nie widac(zreszta 3/4 glosujacych na nia kompletnie uwagi nie zwraca) jestem ciekawa jak to bedzie z wynikami:)
dziewczyny bardzo ladne prace:D
-
Z tymi skojarzeniami to różnie bywa, hello kity to współczesna japonia, podobnie jak koraliki i przepych na pazurach, my myślimy najczęsciej, że to piękne kolorowe kimona i kwitnąca wiśnia - bo to takie romantyczne, a zapominamy, że ten kraj się ciupek zmienił ;) teraz jest "przodownikiem" miniaturyzacji, gigantem nowoczesnych technologii i kiczu ale i teraz również potrafi zachwycić różnorodnością swoją oraz ogromną odmiennością czasów dzisiejszych od tradycji jaką znamy.
-
może jeszcze kwestia tego że trochę człowiek boi się zaryzykować żeby nie było niezgodne z tematem... :) bezpieczniej wybrać uniwersalne wyobrażenie o Japonii i Chinach :)
-
a wogole ja widze tylkojedną inpiracje chinami :D
znacyz sie ten jing jang.. a reszta w japonie jak nic poleciala :D
-
ja zauwazylam tez mixy:) np. chinskie smoki i geisha
-
A wie ktoś czy można będzie głosować np miejsce 1,2,3 czy tylko jedną pracę?
Bo ja mam parę typów...
-
bedzie mozna glosowac na 3 prace (czyli w sondzie oddac 3 glosy).chyba ze kamis inaczej zadecyduje ale raczej nie
-
tak tak :D no akurat mam 3 typy :D
-
Wszystkim dziewczyną gratuluję talentu. Prace naprawdę piękne. Ja mam już dwie faworytki do pierwszego i drugiego miejsca:) Naprawdę niektóre zapierają dech w piersiach:)
-
:DJejku ale macie talenty no no :D co jedne pazurki to piękniejsze aż trudno zdecydować które są najładniejsze :D
-
Pewnie faktycznie trochę jest obawa o zgodność z tematem, sama oglądając prace miałam takie wrażenie, że albo jest kwitnąca wiśnia, albo coś nad związkiem czego z chinami/japonią trzeba się zastanowić. Trudno nieraz wyjść za schemat.
-
a gdzie można głosować na prace..
śliczne pazurki kochane...
-
Jeszcze nie ma sondy, macie czas żeby oswoić się z pracami, będzie sonda, będzie objaśnienie + link na głównej stronie nie martwcie się :)
-
bardzo ładne pomysłowe prace :) że są do siebie podobne to fakt, ale nie są identyczne :) poza tym chyba każdemu człowiekowi temat skojarzyłby się właśnie z wiśniami, kimonami czy smokami.
gdzieś chyba nawet decoupage widziałam ;)
Szkoda, że nie widać budowy paznokci :/
-
mnie sie podobaja 2-3 prace, ale fakt - gejsze i wisnie rulezz :D wiec mysle ze jury powinno brac pod uwage budowe (no szkoda ze my nie widziamy budowy:(), bo zdobienia wszystkie podobne :D trzymam kciuki :D no i brawa za pomysly :kwiatek:
-
No zdobienia moze podobne ale każde ma swoj inny charakter, nie mozna powiedzieć że są na jedno kopyto bo jedne kwiaty wiśni akrylowe inne malowane itd, kazdy jest inny ;) nikt nie zrobil takich samych ;)
-
Gratuluje pomysłów i talentu.Wiekszość prac jest przepiękna:wow:Ja nie mialam pomysłu i nie wzięłam udziału;(Tak więc jeszcze raz Wam gratuluję i musze sie bardziej poprzygladać pracom a dopiero pózniej zagłosować:DFajnie że będzie można zagłosować na kilka typów:skacze:
-
Cytat:
Napisał
farbstift
ja widziałam wczoraj i naprawdę fajniutkie;) ale niektóre wydają mi się zbyt podobne do prac, które już widziałam kiedyś i swój głos oddam na kogoś, kto wykonał oryginalne, samemu wymyślone zdobienie:)
zgadzam się. ja też większość tych zdobień już gdzieś widziałam. więc także zagłosuje na autorski pomysł:)