Czarnulka w pierwszym poscie jest napisane :)A kiedy wyniki to niewiem? :)
Printable View
Czarnulka w pierwszym poscie jest napisane :)A kiedy wyniki to niewiem? :)
prawdopodobnie 10 maja do wieczora :)
Dzieki,dzieki az sie boje!!!!
No ale klamka juz zapadla,zdjecia wyslane wiec teraz trzeba czekac na ,,wyrok,,hihihi
Czego się dziewczyny boicie?? Takie ładne prace robicie. Ja się wyrwałam pierwsza, a teraz myślę, że to co zrobiłam to do kitu jest.:porazka:
Oj Ivonna,Twoje akurat prace sa bardzo piekne :)
Dziewczyny przestańcie głupoty wygadywać. Odezwały się te co brzydko robią. Każda z Was ma szanse na wygraną, bo każdemu podoba się co innego.
Dobra nie ma co gdybac,zobaczymy jak beda wyniki:)
Informuje was o tym iż skasowaliśmy z regulaminu ograniczenie ilości postów do wzięcia udziału w konkursie
Zapraszam do przysyłania prac na konkurs
super,teraz pewnie pokaże się jeszcze więcej prac :)
liczymy na to że teraz będzie w czym wybierać :ok:
"Zmiłowania ludeczkowie, zmiłowania". Zostały już tylko trzy dni, dawać prace.:)
ja tam bym wysłała, ale akurat mi się zelik skończył i nie mogę kupić narazie nowego dopiero pod koniec tygodnia ;(
jedy laseczki jeszcze 3dni i zobaczymy prace hurrrraaaa:D
a reszta wysyłać bo nie ma czasu!!!!
czy jesli jestem tu pierwszy raz , tez moge wziac udzial w konkursie?
jesli tak to co oznacza to ze zdobienia musza byc na rekach? czy na przyklad zdobienie ma sie ciagnac z paznokcia na palec? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz
---------- Dodano o godzinie 19:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:56 ----------
juz wiem chodzi o to, ze tipsy maja byc przyklejone do zywych paluszkow:)
zgadza się :)
po głębszym zastanowieniu stwierdziłam że też coś zrobie na konkurs :P dostane dyplomik i będę szczęśliwa :D w końcu to tylko zabawa :)
zabieram sie do pracy :)
pewnie że warto :)
A prosze powiedzcie mi dziewczyny,
czy bedzie mozna ogladnac wszystkie nadeslane prace czy tylko te co wygraja??????
i gdzie je mozna znalesc,bo ja tu jestem zupelnie nowa!
prace będą wystawione 1 maja :) wszystkie naturalnie :)
mam nowe prace
---------- Dodano o godzinie 21:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:27 ----------
wazne
prosba do karoliny stanczak
napisz kochanie prosze jaki masz nick na forum i doslij zdjecia krzywej c
Korci mnie ten konkursik ale cos nie umiem ruszyc swojej wyobrazni.W srode mam znajoma z paznokietkami moze cos mnie ruszy