Niee Aniu ja Cie prosze Ty mi nie pokazuj takich dzieł bo ja zejde na zawał:wow::wow:
no przepiękne :master:
Printable View
Niee Aniu ja Cie prosze Ty mi nie pokazuj takich dzieł bo ja zejde na zawał:wow::wow:
no przepiękne :master:
nie napiszę nic nowego - są zaj**ste!!:love::love::love:
fantastyczne Edzie :)
nie moge sie napatrzec :)
Mnie tez sie podobaja..przedbiegi przed spotkaniem..kocham robic te edzie..jak znasz dokladna technike nie jest to takie trudne..
jak dla mnie bossskie!!!
piekne w kazdym calu
o kurrrrdeee :szczena:
wcale Rosjanki nie są najlepsze ! Ta praca jest na to dowodem.. Jestem pełna podziwu...
zachwycające i zapierające dech w piersiach:o :love:
Aniu prawdziwe dzieło sztuki:) Ty nasza artystko !
Przepiękne Edzie Aniu,jak wszystkie Twoje paznokcie (Na 100% dokonałam słusznego wyboru:*)
powtórzę się, sa boskie, nie dość że to piękny kształt to jeszcze zdobienie powala
Sliczne, ale Wam zazdroszcze zdolności dziewczynki;(
oniemiałam takie boskie :wow:
:ok:śliczne,a zdobienie :love:
mnie po prostu szczena opadla.... sa boskie!!!!!!! :skacze:
Aniu nic dodać nic ująć, perfekcja dopięta na ostatni guzik! :)
:wow: zatkało mnie :D Piękne Aniu!!!!
Kasiaczek twoje tez sa cudne :)
Edzie Ani mnie powaliły,
ale jeszcze bardziej spotkanie z Denisenko.... :buja:
:szczena::szczena: niesamowicie piękne, aż musiałam je skopiować do moich zbiorów ;)
przegladam strone po stronie i superowe prace.....ale ostatnie mnie powalily na kolana..>>>ANIU to jest naprawde CUDO....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .......perfekcja w kazdym calu :)
Dzieki dziewczyny Moje drogie..:):):)podziekowania sie skonczyly ale nie zapomne o Was..;)ciesze sie bardzo ze sie wam spodobaly..
Aniu zaszalałaś - cudowne :love:
Aniu świetne, nic dodać nic ująć :)
Ania piękne , zakochałam sie :skacze:
A ja uczyłam sie edge na zwykłej prostokątnej formie, wychodzą bardzo smukłe pazurki:skacze:
ja ostatnio jakims cudem zrobiłam edzia na tipsie...