Dziewczyny różnice ładne :) Ja też będę musiała poszukać fotek i wkleić tu ;D
Printable View
Dziewczyny różnice ładne :) Ja też będę musiała poszukać fotek i wkleić tu ;D
Witam!:)
Jestem Ika, i mam prośbę: gdyby ktoś z Was zechciałby się wypowiedzieć na temat moich paznokci.
Zaczęłam dopiero nie dawno, ale podoba mi się coraz bardziej!
I chciałabym poznać opinie tych bardziej doświadczonych!
Pozdrawiam! :papa:
zanim założysz temat skorzystaj z wyszukiwarki albo po prostu przejrzyj (a najlepiej poczytaj trochę) forum
No to i ja coś wrzucę moje pierwsze są z 25 sierpnia 2010 a te drugie to robione jakieś 2 tygodnie temu,myślę że jest różnica :)
oj kasandra jasne ze jest roznica :szczena: a jakie sliczne te co robilas 2 tygodnie temu :) ;** boskie :* :)
ikap no musisz je stanowczo wypilowac bo masz lopatki :)
a to moje 2 pierwsze zdjecia to zdjecia z maja! 3 zdjecie paznokcie ktore robilam siostrze 3 tygodnie temu i 4 zdjecie wczorajsze z ta chol**** pieguska ktora pi...tla ;P :leze:
ale roznice widze ;D
Jedne z pierwszych :leze:
http://images35.fotosik.pl/329/d01da1858a14161d.jpg
Po tym jak się dowiedziałam o tym że istnieje coś takiego jak kamuflaż
http://images35.fotosik.pl/329/163c7f6c752da49e.jpg
A z obecnych prac nie mam zdjec, zrobie cos po nowym roku narazie odpoczywam i ucze siedo sesji.
Oto moje robione jakieś dwa lata temu i nastepne obecne
sa dziewczyny widoczne rożnice...ja wczoraj oglądałam galerię swoich prac z przed trzech lat i za niektóre sie po prostu wstydzę :)
no dziewczyny duże postępy :ok: brawo :)
Myślę że wprawa robi swoje i oczywiście szkolenia i takie forum jak to- daje dużo korzyści.
paznokcie robie 7msc :)
pierwsze zdjęcie to początki, drugie z zeszłego tygodnia:):P
róznica kolosalna bierycia:)brawo.:)
ooo berycia róznca świetna..... pięknie
Berycia niebo a ziemia :ok:
bierycia dokladnie, zgadzam sie z Emilia :) :ok:
to ja też pokażę swoje prace-kurs robiłam w czerwcu 2009 roku.
W lipcu 2009 zrobiłam sobie takie - to są moje pierwsze jakie zrobiłam po kursie
Załącznik 34816
w sierpniu takie drugie po kursie
Załącznik 34817
a teraz robię takie
Załącznik 34818Załącznik 34819Załącznik 34820
meg no widac roznice :ok: super a Twoje prace teraz to normalnie bomba :slina: :)
dziękuje wam bardzo^_^
poczułam się dowartościowana, bo nigdy w siebie nie wierze:)
woow, Meg pozazdrościć:slina:
meg,róznica jest oczywiscie ,ale i tak te Twoje pierwsze są ładne :)
meg19791
super! naprawdę rewelacyjne te pierwsze jak i te obecne prace:D ja dopiero zaczynam wiec różnicy jeszcze nie da się zauważyć ale za kilka miesięcy dodam zdjęcia może do tego czasu się podszkolę:D pozdrawiam:macham:
dziękuję babeczki kochane -buziaczki :*
Meg ja już do tych pierwszych nie mam żadnych zastrzeżeń,ale te ostatnie to po prostu cuda...jak widzę te niebiesko-białe to mam wytrzeszcz oczu i ślinotok;) A na tych czerwonych to się chyba będę wzorować jak ma wyglądać krzywa C.
meg-ja to jestem zakochana w tych twoich winogronkach:kwiatek:
Przewertowałam cały temat i jestem bardzo zadowolona. Patrze dziewczynki na wasze pierwsze race i... widze takie same gnioty jak te moje robione teraz:) i bardzo milo patrzy sie na te po jakims czasie, są poprostu śliczne. Myślicie że to wszystko kwestia wprawy? Bo ja sie strasznie wkurzam ze jestem po długim dobrym kursie a mi nie wychodzi. Czy to znaczy że to wszystko kwestia wprawy?-Robić,robić i jeszcze raz robić i po jakimś czasie i mi zaczną wychodzić takie jak i te wasze teraz?:)
żele ponad 2 lata temu
i akryle ponad rok temu
oraz jakie robię teraz
mam nadzieję, że będą coraz lepsze :)
asiutek - musisz teraz cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc. zrobilas kurs wiec wiesz o co chodzi, podstawy teoretyczne znasz a teraz pedzel w reke i do dziela. ja pamietam ze jak zaczynalam to tez sie strasznie zniechecialam ale juz mi to przeszlo i teraz ciagle cwicze bo chce zeby paznokcie w moim wykonaniu wygladaly jak najlepiej. poczatki zawsze sa trudn e ale potem jest z gorki. pozdrawiam i zycze powodzenia :)