Monisiu boski i jest ogromny
Printable View
Monisiu boski i jest ogromny
dziękuje. teraz czekam bo zamówiłam na ebayu ozdóbki i już bym chciała je mieć a oni każą czekać do dwóch tygodni :(
ja ozdob mam wbrod,dokupie tylko plytki i lakiery z konada,no i zele na bierzaco,chociaz muzse zmienic kower bo moj nie kryje
ja nowe żele i ozdóbki będe mieć dopiero pod koniec lipca jak moja mamuśka przyleci w odwiedziny już jej zrobiłam listę jakie bym chciała to się kobieta załamała :) a znalazłam na ebayu 80 rodzai ozdób za 15f więc musiałam je zamówić heheh do kuferka żeby ładnie było. Kasiu a gdzie ty kupujesz żele??
przez neta,firma ra nails
dziękuje :good:
ale uzywam tez sun flower,activ
ja zrobiłam mojej mamie listę na sun flower
tylko nie kupuj nylonowego
nie myślałam nad jednofazowym clear i coverkiem nio i nabłyszczającym
Rewelacyjny ten kufer!!!!!!
Ja ostatnio trochę pokupowałam na wyprzedażach, ale zdjęć nie chce mi się wklejać, bo za dużo tego jest. Podam tylko w skrócie: trzy komplety bielizny, wisior szklany na długim łańcuchu, dwie apaszki, dwie pary butków, bluzeczka z jednym rękawem, bluzeczka w kratkę i na ramiączka z marszczeniami na biuście. To chyba wszystko:P
a mi niedlugo powinna przyjsc wyczekiwana frezerka, i mam takie pytanie czy te kapturki scierne maja uniwersalny rozmiar i czy ktos moze mi polecic jakis internetowy sklepik gdzie moglabym je zakupic?
Kapturki mają różne rozmiary w zależności jakiej wielkości masz frezy i do czego. Do pedicure są zaokrąglone i mają kilka rozmiarów, a do manicure frez mandrel też jest w różnych rozmiarach. Ja swoje kupuję w hurtowni, w moim mieście, więc Ci nie doradzę niczego w internecie.
dziekuje za odp.znalazlam jakies, kurcze ja to jestem zielona w temacie frezarek.wiec pokaze, taka bede miala frezarke:
https://www.bppartnerclub.pl/cwa/pre...categoryId=128
a takie znalazlam kapturki:
Elarto.pl - Frezy, kapturki ścierne, kosmetyki, sklep internetowy, stylizacja paznokci, makijaże
i moje pytanie brzmi: ktore wybrac i o jakiej gradjacji?
przetestuje ja, napewno z czasem zmienie na lepsza chodzi mi glownie o uzywanie jej do pedicure
Kochani wasza Jade zbzikowala,wczoraj bylam na stronce dobrej rady a dzisiaj zlozylam zamowienie.Mam nadzieje ze maja dobre produkty tak jak piszecie:)Zamowilam tylko za 270 zl,same ozdoby+nowa gilotynke i dziurkacz w serduszka.No i przesylka.W przesylkach zagranicznych minimum 200zl+85zl kurier.W tym miesiacu przegielam na maksa,musze mezowi,kiedys tam oddac 70f za to,ale mam nadzieje ze zapomni:)Jak przysla to wstawie zdjecie.To jest normalnie choroba hihi
hura a ja nareszcie dostałam swoją frezarkę mama JD700 ciekawe jak sie będzie na niej pracowało
A mój mąz uwielbia chodzić ze mną na zakupy to jest jedna z nielicznych osób które znoszą zakupy ze mną bo ja muszę wszystko zobaczyc dotknąć sprawdzic przymierzyć a najlepsze w tym jest to że potem jeszcze za ną nosi te zakupy i za to go bardzo kocham ze nie marudzi
nie przesadzaj !!:aty: kostium bardzo fajny i modelka prezentująca tez super wygląda !! :)
Dzięki. Nie mogłam skopiować zdjęcia ze strony z kostiumami.
Ivonna70
ładny kostium :) a Ty świetnie wyglądasz :)