-
Odp: ile czasu zajmuje wam zrobienie paznokci i jak skrócić czas pracy
ja im czesciej robie pazurki tym lepiej mi idzie :D ostatnio frencha z 4 kwiatkami zrobilam w 1:50 min :yess: :cwaniak2:dzis zatapiałam tasme perlumotowa i zeszlo 1:55 :tany:
trening jest najwazniejszy :D
-
Kamilko święte słowa... trening jest najważniejszy :D
-
Ja dzisiaj robilam 6 godzin !!!!!Koszmar i w ogole nie jestem zadowolona z efektu ,aż sie wstydze dodac zdjecia!!!!! Moja pierwsza klientka z malutka i krotka plytka a do tego skory na pol paznokcia godzinę usuwałam skorki i wycinalam !!!!!Efekt bardzo mierny mi wyszedł : >
-
Jak dla mnie to dopiero początek ale przy wykonaniu pierwszej ręki ślęczyłam bardzo długo później to już z górki :) Moim zdaniem dobry czas jeśli mi ktoś wykonywał było to 3h krócej można się obawiać,że ktoś robi to na odwal się albo robi coś ponownie jak u innych co idzie za tym,że czas jest tak krótki .. :) A jeśli średnio czasowo to chce sie wracac:)
-
Cytat:
Napisał
klanat
Ja dzisiaj robilam 6 godzin !!!!!Koszmar i w ogole nie jestem zadowolona z efektu ,aż sie wstydze dodac zdjecia!!!!! Moja pierwsza klientka z malutka i krotka plytka a do tego skory na pol paznokcia godzinę usuwałam skorki i wycinalam !!!!!Efekt bardzo mierny mi wyszedł : >
Klanat nie daj się prosić wstaw fotki i zobaczymy jak wyszło. Może wcale nie jest tak źle jak Ci się wydaje;)
-
no dobra ,zaraz beda w temacie,, przed i po,, :)
---------- Dodano o godzinie 20:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:54 ----------
Pomyłka w temacie,, metamorfozy,,
-
na dzien dzisiejszy krotki french bez niczego robie ok 1 i 15 min
ze zdobieniem 1,5 godz
jesli mam zly dzien lub ciezsza klientke to do dwoch godz
-
ja dzisiaj rekonstrukcje robiłam ponad 3 godz ;( i wyszły takie sobie, dziewczyna miała płytkę mniej niż0,5 cm :o
-
a ja dziś uzupełnienie akrylem + kolorowy żel 50 min :jupi: czasami ma się dzień że szybko idzie...a czasami jak wiadomo ciągnie się jak nie wiem :D
-
Emilia :wow: niczym struś pędziwiatr :D
-
o wow Emilka:wow: normalnie Spidi Gonzalez jesteś....szok....niezły wynik:D
-
pozazdrościć takiego wyniku mi jakoś ostatnio krótki french z kamuflażem szybko poszedł 1.40 a co lepsze jak robię bez kamuflażu to mi nawet 3 schodzi hehe:) nie wiem od czego to zależy
-
emilia super:D:D
u mnei to ostatnio tak, ze w 2 godzinach sie wyrabiam, ale zdarza się cięższy pazurek albo więcej rozmowy i wtedy 2,5
-
to ja nawet nie mówię....ostatnio 5 godzin siedziałam:/:
-
-
woszczur nastepny spidi gonzalez:D szalenstwo:crazy:
-
ale to ino jednorazowy przypadek :wstydek: :D
al jak bedzie więcej takich przypadków to podciągne to pod srednią :D
-
mnie schodzi srednio 1,30....czasem do 2 godz jak wymyslniejsze zdobienie albo jak sie zagadamy wtedy nawet ponad 2:P.... gorsze dni tez sa wtedy robie i robie i konca nie widac:D
-
To ja też się pochwalę. Żelowa dziewczynka jestem i frenchyka na formie (pracuje przewaznie na formie) robie 1,5 h. Dodam że pracuje z frezarką co naprawdę przyśpiesza wykonanie usługi.
-
na samym początku było tak ze robiłam 5 godzin :wow:
teraz robie 3h i chyba na tym poprzestanę.....
poza tym klientki mówią że jestem za bardzo dokładna hehe ale oto w tym zawodzie chodzi :)
-
Tak Justyna25 dokładność w tym zawodzie to podstawa. Z precyzja trzeba dopieścić każdy paznokieć. A zrobienie idealnych paznokci w 1,5 h naprawdę jest możliwe . Oczywiście na początku szło mi to jak 'krew z nosa' ale teraz po 6 latach w zawodzie idzie mi to nieco szybciej.:skacze:
-
Gratuluje :)
Mam nadzieje że też kiedyś dojdę do takiego czasu i precyzji :)
-
ooo też mam nadzieję, że kiedyś będzie to szło szybciej.. tak 2 godz a nie 3 :placz::/:
-
hej no właśnie nie wiem jak to zrobić żeby się w 2 godzinach zmieścić ;( na razie robię w 3h, może to przez tą moją dokładność!?już mi kiedyś klientka nawet powiedziała że za dokładna jestem.Ostatnio poszukuje pracy w stylizacji paznokci a tu pani na rozmowie mi mówi "wszystko super ale musi się pani w 2 h zmieścić" i co i lipa z pracą....;(
-
U mnie poidobnie z czasem
żelowy french z małym zdobieniem (przygotowanie płytki od zera, nie uzupełnianie) powinnam zamknać się w 1,5h, większe zdobienia do 2h
akryl to dla mnie czarna magia, choć próbowałam i jeden palec wyszedł mi w 10 minut czyli nie najgorszy wynik :)