Ja kupiłam tylko 20 sztuk i też mi nic nie wychodziło, dlatego odstawiłam do szafy :/ Ale w sumie, chyba się przełamię i je ruszę i popróbuję bo szkoda, by się kurzyły ;)
Printable View
Ja kupiłam tylko 20 sztuk i też mi nic nie wychodziło, dlatego odstawiłam do szafy :/ Ale w sumie, chyba się przełamię i je ruszę i popróbuję bo szkoda, by się kurzyły ;)
no ja jutro jeszcze troche pocwicze zobaczymy czy coś z tego bedzie
Ja też jutro poćwiczę :-D Bo mnie korci i nawet dziś bym poćwiczyła, ale wszyscy mnie z tym na balkon wyganiają bo akryl śmierdzi ;(
zamknij pokój a w dziurkę od klucza watę wepchnij :PP słyszałam że są też bezzapachowe liquidy dobre one są?
heh :D Dobra rada :D Ale na dziś sobie odpuszczę bo to już prawie 22 :D A ja lubię długo ćwiczyć, wiec do 3 nad ranem bym się nie wyrobiła :D hahaha :D Jutro coś wykombinuje, bym mogła zostać w domu :D Bo na balkonie już jest zimno to może dobra mama mi pozwoli :D hehe :P
Jak na razie to ja wolę się nie bawić w bezzapachowe liquidy. Nauczę się na normalnych, to potem będę szukała sposoby by umilić sobie życie :D
no ja też na tym śmierdzącym robie i tylko słysze "znów grzebałaś sie w akrylu" ;p
Dziś poćwiczyłam i mówię wam, wyszły mi 100 razy lepsze niż na początku :D Widocznie musiały odleżeć swoje haha :leze:
no to pochwal sie i wstaw zdjęcia :)
Takie coś zrobiłam :D
To są mojej mamy, a moje są takie same tylko dłuższe :skacze:
Mamie się spodobały moje i powiedziała, że chce mieć takie same :P
ładnie wyszły to są akryle tak?
Tak. To akryl z SF "kruszony lód" co był w tych promocjach :D
a nie porobiły Ci sie takie jakby niedolania przy skórkach?? bo ja tam miałam
Nie, nic takiego nie mam.
kurde to nie wiem od czego mi sie tak zrobiło może za słabo docisnęłam i mi powietrze naszło hmm....??
czytałam, że trzeba je lekko dociskać i tak jakby pchać ku górze i wtedy ładnie wychodzi ;)
poćwiczę jak zrobie obiad nie bede przed smrodzic ;p
Oj ja swoje nie prędko ruszę... długo sobie poleżą
a próbowałaś chociaż ja powiem że pierwszy raz jak robiłam tymi formami to jakaś masakra była a teraz jest dużo lepiej
A ja się pochwale, że dzięki zrobieniu dualami paznokci to dziewczyny mi zazdroszczą i wiele chce przyjść do mnie, bym im zrobiła :D To zarobie troszkę :P
Jak ja próbowałam nimi robić to ładne wyszły, ale się szybko połamały. Albo można zrobić cienkie i długo nie wytrzymają albo z dużo masy nałożyć, a potem pod paznokciem zostaje masa i nie ładne to wygląda, ciężko to wyczuć. Może te silikonowe formy można wykorzystywać na sam koniec.. Jako ostatnią warstwę przezroczystą bo ładnie od razu się świecą
Ja robiłam kilka razy akrylem i niestety właśnie tak jak niedolane przy skórkach albo po tygodniu zapowietrzone były więc odpuściłam sobie ale kto wie może znowu zacznę ćwiczyć :)
A mozna dualami robic zele? bo to dobry pomysl na zrobienie dobrego szkieletu
Zaba ja słyszałam że można i dziewczyny ponoć tak robią :) Poszukaj filmików może będzie na którymś pokazane :)
Ja w tym temacie chyba nawet pokazywałam kiedyś jak ja robiłam żele krok po kroku.
Ok to jak bede miala wiecej czasu usiade i przeejrze tych 20 stron