hmm wygl±da smakowicie :glodny::glodny::glodny:
Printable View
hmm wygl±da smakowicie :glodny::glodny::glodny:
u mnie zapiekanka ziemniaczana z sosem z pomysłu na:slina::D
U mnie dzisiaj zupa "na winie ",czyli co się nawinie pod rękę ,to do gara poszło :D
hyy total:D u mnie taka zupa nazywa sie zapie!@#$:D i taka zupa wychodzi najlepsza:slina:
U mnie ziemniaki, sos i ogórki. Niestety niezbyt smaczne, ale mama mnie zmusza do jedzenia :P
spagetti z sosem pieczarkowo-paprykowym-pomidorowym i mielonym... mniamm
nie wiem co... jak dzieci pojda spac to wtedy moze mnie cos natchnie... :P
u mnie dzis grochóweczka na boczku...
A Ja odkrylam od nie dawna ze stalam sie fanka wrecz milosniczka Sushi...!!!i co tygodniowy rytual...wiec dziiaj powtorka z rozrywki..a tu male co nie co do pokazania...
Zał±cznik 13181
¶wietne!! my też bardzo lubimy, mój skręca, ale co¶ ostatnio nie mieli¶my kiedy do naszego sklepu ze składnikami pojechać, trzeba będzie to nadrobić smaka mi narobiła¶:)
u mnie rosół + grillowane mięsko
U mnie schabowe z ziemniakami.
Po ¶wi±tecznym obżarstwie czas na zupę, u mnie dzisiaj żurek- pycha:)
spaghetti z sosem po bolonsku:D
U mnie dzis golabki;)
A ja mięsko ze ¶liweczk± ziemniaczki i buraczki, wła¶nie wcinam:)
u mnie dzisiaj pierogi z kapust± i grzybkami jeszcze tak ¶wi±tecznie ;d
Ja dzisiaj skrobne gulasik z kasza:wstydek:
Dzi¶ zupka pieczarkowa z ziemniaczkami i dodatkiem makaronu uwielbiam j±!! Niestety robię do¶ć rzadko bo synek za ni± nie przepada a na drugie tak na przek±szenie usmażę nale¶niczki ale jeszcze nie wiem czy na słodko czy na ostro.
pyzy z mięskiem i kapustka
a ja na dzi¶ i na jutro zrobiłam łazanki z duzzzzzzzi±±±±±±± ilo¶ci± mięska :skacze:
ja dzi¶ miałam pierogi ruskie:)
A ja dzisiaj robię filecik z kurczaka i bardzo kaloryczny sosik pieczarkowy na kremówce 36%. :)
u mnie dzisiaj ryba i frytki ;]
jako że ja ryb nie jem to same frytki będę wcinać xD
Ja ziemniaczki i sałatę w ¶mietanie ;p
Co¶ trzeba z sob± zrobić :D