-
Odp: Egzamin Zawodowy Technik Usług Kosmetycznych
roza83 są książki do kwalifikacji A.62 trzeba dokładnie czytać przykładowe zabiegi ponieważ często kolejność czynności w nich jest inna niż w praktyce i są w nich takie błedy/ cuda, że można się zastanawiać kto tą książkę pisał
http://allegro.pl/listing/listing.ph...&search_scope=
http://allegro.pl/listing/listing.ph...ie+dzia%C5%82y
-
Dzieki za ksiazki napewno musze w cos sie zaopatrzyc. Dzisiaj bylam w szkole i w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam. Oczywiscie pani zablysla z fantomami :leze: dala do zrozumienia zeby dokladnie pocwiczyc manicure. Jesli chodzi o urzadzenia (autoklaw, sonoforeza itp) podobno ma ich nie byc. Noi na moje pytanie czy cala pl ma jeden temat glupi usmiech - stwierdzila ze w danym dniu moze byc 1 temat ;/ Wszystko bylo na zasadzie wydaje mi sie .... czyli nic nowego. Dziewczyny trzymajmy sie razem bo na szkoly nie ma co liczyc.
-
u nas też wszyscy obstawiają ze na 99% bedzie manicure, więc nie tak zle;)
-
Jutro pierwsze egzaminy, dziewczyny piszcie co było.
-
czy ktoś juz miał z was egz praktyczny??
-
ja miałam:( było przyklejanie tipsów do fantoma, a potem ich malowanie: 2 french, 3 czerwone
-
witam , i jak Ci poszło ? jak wrażenia ?
-
hejjj jak tam egzamin? piszcie cos dziewczyny
-
Maladive o kurde, myslalam ze z tą sztuczną łapą to byly tylko plotki a tu sie okazuje ze jednak prawda... masakra, ale wymyslili. ale tylko malowanie bylo czy caly zabieg pielegnacyjny trzebabylo przeprowadzic?
-
Witam czy ja też mogę prosić o więcej info na meila co miałyście na Egzaminie ? Dzięki meil zosbyk18@wp.pl
-
-
Witam wszystkich,
czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy na kwalifikacji A62 z teorii będzie także przedsiębiorczość? :)
-
-
dziewczyny a jak Wam poszła praktyka? Jak przed jutrzejszą teorią?? :)
-
Jak wrażenia po dzisiejszym egzaminie teoretycznym?
macie może arkusz? bo nam nie pozwolili wziąć :/:
---------- Dodano o godzinie 20:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:52 ----------
Dziewczyny jeżeli miałyście arkusz wersji X to na stronie CKE są ale same odpowiedzi :)
http://www.cke.edu.pl/images/files/z...014_05_X_k.pdf
-
Nie pozwolili wam zabrać testów?dziwne.. przecież tylko karta odpowiedzi podlega ocenie. u nas po zakonczeniu egzaminu spokojnie moznabyło zabrać swój arkusz z pytaniami. Moim zdaniem pytania były ok, nie bylo dosc trudne choc kilka pytan takich dziwnych;p
-
A czy mogłabyś przesłać arkusz jak masz?
Arkusz musiałyśmy zostawić razem z kartą odpowiedzi :/
-
Jasne, podaj mi maila w prywatnej wiadomosci to wysle Ci skan mojego arkusza (tylko nie sugeruj sie zaznaczonymi odpowiedziami bo nie wszystko mam dobrze :p )
-
Cześć! Ja również poproszę o przesłanie arkusza na mail: emilka2809@op.pl. Będę niezmiernie wdzięczna :))))
-
-
Dziękuję! Jesteś kochana! :*
-
Witam.
Je też bardzooo proszę o skan testu wersji X.
Po i nam nie pozwolili zabrać :(. I cała klasa jest bardzo ciekawa.
Mail: LusaLusaLusa20@wp.pl
-
Nam pozwolili testy zabrać. za to dziś spotkała nas niespodzianka na praktycznym - zamiast kilkustronicowego referatu była tabelka na jedną stronę z nazwą czynności, czasem wykonania i celem :wow:
-
Cytat:
Napisał
Aliz
Nam pozwolili testy zabrać. za to dziś spotkała nas niespodzianka na praktycznym - zamiast kilkustronicowego referatu była tabelka na jedną stronę z nazwą czynności, czasem wykonania i celem :wow:
Też byłam nastawiona na opisowy a tu takie coś że nie wiadomo jak wypełnić ;]
-
Cytat:
Napisał
Copykat
Też byłam nastawiona na opisowy a tu takie coś że nie wiadomo jak wypełnić ;]
Dokładnie, u nas wszyscy się wystraszyli, że nie zdadzą, bo nie wiadomo było co pisać i co będzie punktowane, praktycznie cały rok nauki pisania egzaminu do kitu...
A wyniki dopiero w sierpniu:P