shola - super, kurcze jak ja bym już chciała wiosnę w pełni :kooffa:
Printable View
shola - super, kurcze jak ja bym już chciała wiosnę w pełni :kooffa:
Shola - coś pięknego, aż czuje się wiosnę mimo śniegu za oknem :D
Ja wczoraj zaatakowałam te hurtownie papierniczą, zaproszeń ślubnych dalej nie kupiliśmy bo nie było nic ciekawego :( ale za to kredki akwarelowe dla Kasieńki udało nam się nabyć. Kupiłam kredki firmy którą polecanice: KOH i ku mojemu zdziwieniu nie były aż tak drogie bo za 24 kolory dałam 18,17 zł :ok: były jeszcze większe opakowania,ale kosztowały już ponad 30zł :/: więc kupiłam mniejsze opakowanie bo póki co mam wiele innych wydatków, a poza tym nie wiem czy im podołam :P
Teraz pokażę Wam co zmalowałam na kartce, przygotować się na solidną dawkę śmiechu :leze::skacze:
Dziewczyny super wam wychodzi. Papuga extra. jak żywa. kwiatuszki też super wiosnę już wczuć. w końcu jutro pierwszy dzień :).
Trochę luzu więc kredki poszły w ruch - oj coś te papugi mi gonią po głowie hi hi to pewnie przez nadchodzącą wiosnę :skacze:
Cleo - super te papużki, rybka też :ok: aż wstyd jak patrzę na te moje bazgroły :placz:
kasiulka81- ja tez stawiałam pierwsze kroki i przyznam się bez bicia że pierwsze rysunki nie były ciekawe, ale ćwiczenie czyni mistrza choć mi jeszcze daleko do tego.
Rysuj jak najwięcej a sama zobaczysz że to proste:D ja czasem z kredką po domu chodzę i coś po kartkach bazgrolę w domu każdy się z tego śmieje:leze:
clleo11 ja kocham te Twoje papużki, przepiękne są:love:.
kasiulka81 jak na pierwsze starcie z kredeczkami to bardzo ładnie:ok:.
clleo - bardzo ładne te Twoje wszystkie ćwiczonka :D :brawa:
teraz próbuj na tipsach ćwiczyć :)
pierwsze podejście papuga na tipsie katastrofa ;(
a to moje pierwsze podejście :P
http://img710.imageshack.us/img710/9596/p1190190.jpg
ojaaacie ale żywe kolorki!!! super!
Wygladaja jakbys cwiczyla juz dobre pare miesiecy :)
Sa cudne :)
Tak, popieram wygląda jakbyś sporo ćwiczyła, prześliczne!! Kolorki przepiękne, wygląda bardziej jak farbka niż kredka:ok:. Efekt końcowy rewelacyjny:).
Nie mam pojęcie szczerze mówiąc jak wy takie kwiaty tymi kredkami robicie....
Malyyyyna - rewelacja tobie to chyba ćwiczeń nie potrzeba skoro wyczarowałaś takie dzieło za pierwszym podejściem:szczena::brawa:
malyyyna załamałaś mnie.... piękne:kwiatek:
o jejku, dziewczyny... jakie mile słowa :love::love::love::love::love::love: strasznie sie ciesze ze wam sie podoba, az sie chce sie zyc i wiecej robic :):):):) ale musze Wam powiedziec ze siedziałam nad tym kilka dobrych godzin :P
taaaa pierwsze :leze::leze::leze::leze:
a ja latam :skacze::skacze::skacze::skacze:
nie no kurde super malyna ;) zrobiłabyś dla cioci basi i innych cioć jakis kpk :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
prosiiiimyyyy o wszystkie !! prosimyyyyyy :tuptup::tuptup::tuptup::tuptup::tuptup:
Malyna wszystkie są rewelacyjne :D
Śliczności :love::love::love:
Malyyna jak to zrobiłaś , ze takie piękne i wyraźne kolorki tobie wyszly...??? to co wykonałaś jest prześliczne...
Wyszły naprawde ciekawie :)Ale te czarne kontury to chyba Malyyyna zrobiłaś farbką prawda??
dziękuję Wam bardzo:love::love::love: tak, kontury to farbka, kredką nie wygląda tak fajnie :/: a kolorki? połączyłam kredke z wodą ;)
pierwsze podejście ??:) Masakrycznie ladnie :)
zdobienie naprawdę świetne czekam na kolejne prace:cwaniak2:.
A ja na razie mam brak weny podłamałam się bo dowiedziałam się że nie będzie mojego kursu ;(:zly:;(:zly:;(:zly:;(:zly:;(:zly: