ło Boziu ja to już zaczynam żałowac że foty wysłałam bo jak znowu zobacze te wszystkie pazury to mnie szczena opadnie do kolan hihihi
Printable View
ło Boziu ja to już zaczynam żałowac że foty wysłałam bo jak znowu zobacze te wszystkie pazury to mnie szczena opadnie do kolan hihihi
mala Kamis cos wspominał, że te osoby co nie maja wystarczającej liczby postów mogą je nadrobić przez weekend... to może dać Basi też czas do końca weekendu ? ale w sumie zasady to zasady więc nie wiem.. do adminków należy decyzja
zasady to zasady :) a za gapowe sie placi ;) miminko dzieki za wstawiennictwo ale trzeba byc fair ;) bedzie nastepny konkursik a wtedy juz nie dam innym szans :D hyhy ;)
ale wiecie jakbyscie mi szanse dali to bylo by mega super zajebiscie :D
juz sie doczekac nie moge az zobacze wszystkie prace hihi
No ja też nie moge się doczekać.
noo ja tez czekam z niecierpliwoscia! :)
Ja niestety nie zdołałam wysłac nie zdazyłam;(;(;(;(;(;(
ja to chyba wyrwe kabel z neta eby tu nie sikedzieć bo tez juz mnie nosi zeby zagłosowac na prace i zobaczyć kto jest mistrzem:P
:skacze:tez siedze na ciśnieniu
A ja wolę nie oglądać, bo jak teraz patrzę na moje, to mi się do kitu wydają:(
ha ha... podejrzewam że większośc z nas tak uważa:D
ivonko twoje są zawsze super. to moje są nie ten tego. i to pewnie moje wylecą:skacze::skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 09:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:50 ----------
izuniu twoje pazurki są super to pewnie ty wygrasz.:good::good::good::good:
ha ha ha!! jak sie ostatnio przyjrzałam na megazoooooooooooooooooooooomie to chyba nawet jury na nie nie spojrzy... jak zmaściłam je po bokach to masakra :porazka: :porazka: :porazka: :porazka::porazka:
Moje zdjęcie wogule jest takie niewyraźne i brzydko zrobione ...
no dziewuszki teraz już za późno na rozmyślanie. czas minął co ma być to będzie:skacze::skacze::skacze::skacze:
właśnie ! nie marudzić mi tu ! :aty: Tylko sie cieszyć, że będzie dyplomik :skacze:
Znowu mała i kamis mają na pewno z nas ubaw jak sie denerwujemy tak jak w poprzednim konkursie hahahaha :skacze:
witam dziewuszki:P:P:P
ja też się nie mogę doczekać ale myślę że nie mam z Wami szans:/::/::/:
jestem tu nowa i po raz pierwszy biorę udział w takim konkursie:):):)
które te prace mają odpaść? ja też się denerwuje!!;(
---------- Dodano o godzinie 10:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:45 ----------
ja też tipserka:)
[quote=Valia;41921]które te prace mają odpaść? ja też się denerwuje!!;(
hi hi hi chciały byście wiedzieć. ja też ale to jest wielka tajemnica. agusia mała to pewnie ma ubaw.a kamis teraz odpoczywa od nas nad jeziorkiem:skacze::skacze::skacze: i ma ubaw z małej i z nas. my się denerwujemy a on se odpoczywa:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
a kiedy beda pokazane wszystkie prace laseczki?
no szefostwo proosimy o prace :) :) :) :)
Prace będą po weekendzie, bo szef pojechał na urlop :)