Odp: Nasze zbiory - ozdoby
Stefcia, Kasandra - świetne kolekcje :ok: kupowanie ozdób to już jak choroba :P ja kupuję zawsze i wszędzie :skacze:i ciągle mi mało, a sama mam już dość sporą kolekcję. Aktualnie ograniczam "zbędne" wydatki na ozdoby bo zbieram na ten wielki kufer z alle, już mi niedużo brakuje, ale to jeszcze nie na ten miesiąc zakup bo idą święta, a na dodatek coraz więcej wydatków do zbliżającego się ślubu, ale spoko, w końcu nazbieram na to różowe cudo :haha: bo marzy mi się RÓŻOWY :skacze:
Piękne macie te zbiory. Widać , że to już chyba obsesja :)
Wklejam mój skromniutki kuferek :) Nieobfocone cyrkonie (w woreczkach, czekają na pudełeczka :D) oraz jakieśtam ozdóbki, których prawie wcale nie używam więc leżą gdzieś indziej :)
Skromniutki ale wszystko w nim jest :)
Niezly zbior...
Ja mam tylko ze 3 brokaty, 2 folie ciete i pieguski :P
Wiecej mi nie potrzeba bo przy moim chlopie nie da sie zaszalec z pazurami ;)
Nena90 niezły zbiorek ja zaraz zrobie zdjęcie swojego i wstawię;p
Cytat:
Napisał
asiek
Skromniutki ale wszystko w nim jest :)
Masy perłowe, piegi, plastry miodu, brokaty, pazłotko, muszla kruszona, folia cięta, cyrkonie i koronka :) Mam jeszcze kilka koniczynek, kwiatków, króliczków itp ale wcale ich nie używam, wolę to co jest w kuferku :)
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny, może kiedyś dorobię się zbioru a'la Kobieta z pazurem albo Królowa :D
Cytat:
Napisał
KarolciaK
Nena90 niezły zbiorek ja zaraz zrobie zdjęcie swojego i wstawię;p
Czekamy :)
Nie no dziewczyny ka mam 5 takich małych koszyczków kupionych w pepco zapełnionych po kilka szt ozdób w danym odcieniu i diw piramidki z brokatami i nadal klientki nie mogą wybrać , więc zawsze robię frencza z wzorkiem lakierem hahahaha :skacze:
nenea no faktycznie skromny:) ja jutro wrzucę swoje:)
Cytat:
Napisał
lenanails
nenea no faktycznie skromny:) ja jutro wrzucę swoje:)
Dopiero zaczynam :)
A oto moje zbiory :) chociaz nie chciałam sie pochwalić tak nimi, jak ekspozytorami które dzisiaj do mnie przyszły z allegro..:D
ożeszzzz hassi fajne gdzie nabyłaś daj linka ?? ;)
odddaaaaaaaj jeden:slina: po co Ci aż tyle :D Mrrrrr super :good:
Hassi fajny zbiór i genialne ekspozytory... Dlaczego ja mam taki mały i zawalony meblami pokój? :(
No wlasnie teraz dokupie (bo wiem ze sa genialne:P ) kolejne 2 :P
ja tam zrobiłam sobie remont w pokoju. I mam więcej miejsca, wyrzuciłam szaffki, szafeczki, przedzielilam prawie na pol pokoj regipsem(tzn mój tatuś kochany:P ) i po jednej stronie mam garderobe i biblioteczke, a po drugiej stronie tylko lozko i kacik z pazurami. Jest czysciej, mniej sprzatania, i efekt ogolnego ladu :D
Zazdroszczę Hassi, mój pokój nie dość, że mały to jeszcze kompletnie nieustawny z przytłaczającą ilością mebli... Ja nie wiem czy ten architekt, który projektował mój blok był pijany czy co? :(
Jakbym chciała podzielić pokój jak Ty to do spania musiałabym używać fotela albo jakiegoś posłania na zwierząt bo nic innego by się nie zmieściło :P
eh, no tak, bo ja w domku mieszkam tego starego typu, to pokoje sa akurat dosc duze i narzekac nie moge, jedyne co u mnie jest minusem, to to ze jest mnostwo skosów..
a jeszcze chciałam nadmienić, że jak dostałam ten ekspozytor na ozdoby, to dostalam w gratisie sliczny ekspozytor na kolczyki.. :D:D
Hassi zazdroszczę tego pokoju... U mnie w mieszkaniu tak by się nie dało, nawet w 'dużym' pokoju... :( A mogłabyś wrzucić zdjęcie całego pazurowego kącika? :)
jest juz w dziale naszych kącików
http://forum.wzorki.info/wlasny-gabi...tml#post176594
z tym, że to było przed ponad rokiem, jak zaczynalam sie wogole uczyc, teraz mam sporo materiałów, dyplomów i troszke brak miejsca, wiec robie mebelki na zamówienie, i myśle ze za jakies 2 tygodnie wkleje metamorfozę mojego kącika :)
Super zbiór i te ekspozytory też :D
łał ale tego macie
a oto moja skromna kolekcja