Odp: Problemy przy stylizacji paznokci - wszystkie których nie ma w tematach :)
Kochanie on może sie przebarwiac od prac domowych czy solarium, czy nawet podkladu :) Zabezpieczasz czymś kwiatuszki? Sprawdz lakier bezbarwny ( lub top coat bez połysku ) lub klej do pazurkow ;) To zabiepieczy kwiatuszki :D I daj znac czy nadal jest to samo bo wiesz osobiscie nie pracowalam na tym akrylu wiec nie wiem czy ma taka tendencje :)
Dzięki :* malowałam lakierem z filtrem (inglot uv techno coat) ale jest to samo, spróbuje z klejem...
ja mam i mi nie brązowieje. może wadliwa partia jakas? albo czy to nie ubrudzone? kurcze środki są białe! tylko tam gdzie "cieniej" jest!
Zuzaneczka rzeczywicie koszmarnie to wyglda ,pedzel musi byc idealnie czysty i liquid a innych powodow nie znam :)
Aj jestem zła, już spiłowałam to g**** :( zamówię coś innego... Dodam, że raz liquid (kolor lekko fioletowy) stał w naczynku porcelanowym zamknięty przez dwa dni, otwieram a tam herbata :D Chyba coś nie halo z tym płynem...
I tu jest pies pogrz*****!!!! :)
Dobrze że się wyjaśniło że to sprawka liquidu , te pazureczki śliczniutkie zrobiłaś , więc szkoda trochę ich , ale najważniejsze że problem z głowy:) :D
mnie sie tak samo robila z proszkiem i liquidem ra :/: mozliwe ze znowu wypuscili wadliwa serie:huh:
a kazdy liquid zrobi sie herbaciany jak postoi kilka dni zamkniety w naczynku^_^ oczywiscie brudny taki ktorego nie wylalo sie po pracy skonczonej
no to jestem w szoku że tak się dzieje z liquidem Ra... a właśnie zastanawiałam się nad kupnem kilku akryli tej firmy... ale na Twoim miejscu Zuzaneczka...spróbowałabym jeszcze z innym liquidem... Z drugiej strony, ja też przez kilka dni trzymałam używany liquid w zamkniętym naczynku i nic się z nim nie stało...na dodatek zrobiłam nim paznokcia i też nic się nie stało (liqiud mam z alle).
Dziewczyny jesteście niezastąpione, potrzymałam żel w lampie dłużej ,zmatowiłam i już jest wszystko ok, wymieszałam jeszcze biały i pazurek wyszedl super:skacze: Dziękuje Wam bardzo:kwiatek::*Chyba bede czestszym gościem na Forum:)
Pozdrawiam
a ja co do ra zawsze ale to zawsze jestem super zadowolona :D chociaz biały puder jest bardzo "czuły" przy frenczu lepiej się inne sprawdzają ;)
Mnie też się dobrze pracuje na RaNails, akryl jest bardzo plastyczny, no ale chyba to jakaś kiepska partia :[
Wyjezdzajac na wakacje "odswiezylam" paznokcie warstwa top coat - koszmar
Tandetny mi sie trafil, po ok. 2-3 dniach intensywnego plazowania moje paznokcie z fajnych kolorowych
zrobily sie szaro - zolte :/: