-
Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
malutkaistotkaa Każdy z naszych sklepów ma oddzielne promocje tak więc ta obejmuje tylko Warszawę. Informujemy, że uzupełniliśmy braki rzęs Y wkrótce będą również dostępne w szerszej palecie rozmiarów w paletkach mini. Kolejną dobrą wiadomością jest to, że już na początku przyszłego tygodnia dostępny będzie znowu klej Green którego tak duża sprzedaż zaskoczyła nas wszystkich :)
-
Penseta była w gratisie w Warszawie, w promocji na otwarcie:-) aktualnie Noble Warszawa daje 10% rabatu na pierwsze zakupy dla nowych zarejestrowanych:-) do 15 listopada:-)
-
Dziewczyny jak Wam się sprawuje klej green? bo ja sama nie wiem...
Konsystencja kleju jest taka jak lubię, porównywalna do HS-5
Szybko zastyga na kamieniu, kropelkę dodaję co 15-min.
Bardzo szybko schnie, wszystko pięknie wychodzi, nic się nie skleja.
Co do trwałości to hmmm... sama nie wiem. Mam teraz sama rzęski zrobione na tym kleju i przez pierwsze 3 dni mi ich troszke poleciało bez naturalnej, teraz obserwuje co się dalej będzie działo. Może to poprostu zwykły zbieg okoliczności. Zrobiłam nim 3 klientki na probe i zobaczę kiedy i w jakim stanie wrócą :)
Jakie są Wasze spostrzeżenia odnośnie trwałości?
-
agula pisałyśmy o nim w temacie o polecanych/nie polecanych produktach ;)
-
Kleje, ktore szybciutko schną wymagają odpowiedniej techniki pracy, ale co jest także ważne musimy pamiętac o tym, że w pomieszczeniu nie może być ani za gorąco i ani za sucho.
musimy pracować nimi szybko,
co 10min (max 15min) krople wymieniamy czyli często,
nie ślizgamy nimi po rzęsie a kleimy od razu czyli raz dotykamy
Wówczas nasze klientki będą cieszyć się rzęskami długo :-)
-
Monika napisałyśmy to samo tylko w różnych tematach :D
-
Własnie zajrzałam w inny temat i rzeczywiście :-)
-
ohhh ok, już zaglądam w inny temat, dziękuję :)
-
A ja się pochwalę moim cukieraskiem za wzięcie udziału w konkursie Noble Bydgoszcz:kwiatek:
Załącznik 73682
i wstawiam jedno ze swoich zdjęć
Załącznik 73683
-
śliczna aplikacja! dostałaś smakowity primer?
-
Dziękuję Pani Instruktor;) Czy smakowity to jeszcze nie wiem, otworzę go dopiero jak wywącham mój obecny - bananowy:love: mniam
-
Izi bardzo ładnie, szkoda że tylko jedno foto:]
---------- Dodano o godzinie 23:54 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 19:48 ----------
Klej GREEN znów dostępny
http://static1.tradoro.pl/80/kleje/green3.jpg
Klej do rzęs GREEN
---------- Dodano o godzinie 16:00 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 19:27 ----------
http://static1.tradoro.pl/80/akcesor...aw_336_336.jpg
Semipermanent Mascara - Zestaw
-
Witam proszę o pomoc , od niedawna pracuję na norkach mink , kupiłam klej hypoalergiczny sensitive noble lashes ,ale on nie chce się przykleić , jest taki gumowy i pozostawia grudki , może robię coś nie tak
Witam chcialam zaptyac o klej sensitive hypoalergiczny od niedawna pracuje na rzesach norki , klej jakby byl gumowy nie chce sie przykleić do rzęsy , jak rzese nabieram na klej ,to nawet nie chce nabrać kleu, nie wiem co robic . Pomozcie pomocy.
-
Kasia kleje hipoalergiczne mają inną konsystencje niż te mocne, napisz proszę czy już kiedyś na takich klejach pracowałaś i wytłumacz co dokładnie jest problemem.
-
czy szykują się jakieś świąteczne promocje?
-
kiwaczku już są, porozglądaj się na sklepie, co nieco zawsze znajdziesz :)
A co do grudnia, to będą niespodzianki :)
-
OJJJ Noble zaskakujecie mnie bardzo pozytywnie :) tyle nowinek różnych ostatnio :D Suuuuper oby tak dalej :)
-
no to czekam na niespodzianki bo muszę się na szał przedświąteczny zabezpieczyć:) dajcie wcześniej niespodzianki bo poczta bedzie w tym okresie świrowac a wszystkie chcemy mieć na czas :D
-
Ja też czekam na świąteczne promocje, może zaszaleje bardziej niż dotychczas ;) mam nadzieje że niebawem się coś pokaże bo przed samymi świętami poczta też zawalona i opóźnienia mają ...
-
Już za 2-3 dni dziewczyny przedstawimy Wam ciekawą nowość.
Mamy nadzieję, że będzie dla Was użyteczna.
-
Również czekam na świąteczne obniżki :)
-
Bez obaw wciąż pracujemy nad ciekawymi promocjami które umilą świąteczne zakupy w naszym sklepie :) W najbliższym czasie postaramy się także wprowadzić trochę nowości ponieważ mamy ciekawe pomysły które chcemy wam zaprezentować. Jesteśmy także w fazie testów nad nowymi klejami także mimo tego iż nasza oferta jest bogata mamy nadzieję, że uda nam się jeszcze Was zaskoczyć :)
-
Ja mam takie małe pytanko odnośnie trwałej na rzeski, czy do przeprowadzania takiego zabiegu potrzebny jest certyfikat, jakieś szkolenie, czy po prostu jakiś krótki instruktaż słowny i jeśli już to gdzie owe nauki można pobrac, a może po prostu działać intuicyjnie? Pytam, bo to fajna alternatywa dla kobiet nie mogących przedłużać rzęs pozdrawiam :)
-
Pati instruktorkę masz pod nosem ;)
odezwij się to wszystko Ci opowiem.
-
Obiecana nowość, neutralizator o przyjemnym leśnym zapachu. Neutralizator zapachu
http://panel.tradoro.pl/media/80/akcesoria/scent.jpg
Sposób użycia: Zaaplikować dwukrotnie na bawełniany płatek, który należy umieścić obok kamienia bądź podstawki kryształowej z klejem.