tez czekałam na promocje kolorówki....a teraz siedze i trudno się zdecydować jakie kolory wybrać
Printable View
tez czekałam na promocje kolorówki....a teraz siedze i trudno się zdecydować jakie kolory wybrać
Gapcia jest jedno proste rozwiązanie, wziąć wszystkie :D
;D hahaha tak jak ja zrobilam
alicjo a jak to wykonac ?? :) zamowic 3 a wy sobie wyminusujecie ??
Podejrzewam, że zamawiasz 2, a w treści zamówienia podajesz kolorek 3:)
Dokładnie tak, trzeci (gratisowy) podajesz w komentarzu zamówienia :)
hy wiec zam zaraz poleci bo małż zezwolil :)
wreszcie sie doczekalam:skacze:... lece zamawiac :)
la la laaaa dzisiaj sie wyslalo wiec pewnie jutro przyjdzie :D:D:D:D juz sie nie moge doczekac kolorkow nowych :D
hej zamówiłam sobie 3 pędzelki i mam pytanie czy w polu bony rabatowe trzeba coś wpisywać?
kasandra cena już jest policzona z rabatem czyli od ceny podstawowej te -30 % ;)
aaa to fajnie zaraz zrobię przelew i czekam na pędzelki :)
Alicjo a jak z moją prośbą o żele kolorowe? chodzilo o podział na żele matowe i perły :)
chyba ze posiadacie taki wzornik kolorków jak hybrydki? :)
alicjo :) co proponujesz , tzn . ktore akryle i liquid na poczatek ?? bede wdzieczna :) ktory coverek itp :)
Barbaro ja na początek kupiłam Liquid Forte, przezroczysty Regolare i biały Esperto i obydwa covery (chyba też esperto) i jestem bardzo zadowolona, z kolorowych także :)
tez te kupilam i jezcze dodatkowo delicate :)
Dlaczego informacje o promocjach urodzinowych stanęły na 15 października?:(
Dzis w promocji preparaty uzupelniajace
2 za 1 preparaty uzupełniające!
Kupując dowolny preparat uzupełniający drugi otrzymasz gratis! (darmowy preparat nie może być droższy od zakupionego)
Promocja ulega zwielokrotnieniu, np. przy zakupie trzech preparatów dodatkowe trzy otrzymasz za darmo. W komentarzu zamówienia, prosimy podać nr art. wybranych, preparatów uzupełniających.
dziewczyny ktore kolory konkretnie hybrydy polecacie do francuskiego?:)
nena tez mam taka nadzieje dlatego kupilam w duuuuzych opakowaniach :)
Ja już zrobiłam zakupki hybryd w piątek (gdzie były 3 za cene 2)wczoraj dostałam. kolorki super. nie wszystkie były bo zamówiłam 6 a 3 dostane jeszcze gratis ale nie było ich na stanie wiec doślą mi.
Murka zamówiłam kolorki 2 do frencha (3 i 4 kolor będę dopiero miała) i najbardziej podoba mi sie niewinny róż. kolor jak cover różowy.
mam jeszcze cielisty beż to jest taki mleczny tez ładny jak ktoś lubi takie wykończenie frencha.
oho a ja przegapiłam promocję 2 za jeden :/:
https://mistero.iq.pl/FB/urodziny/miniatury/19A.jpg
---------- Dodano o godzinie 16:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:08 ----------
Dziewczyny, obiecany wzornik żeli kolorowych :)
http://images35.fotosik.pl/974/24bc45a837d1d5d6.jpg
Alicjo ślicznie dziękujemy! :*
to ja mam pytanko, czy można prosić o zdjęcia akrylowych coverków (różowy standrat, różowy medio i beżowy) ? chyba że gdzieś już w temacie są? bo jestem ciekawa jak wyglądają na pazurkach :):kwiatek:
juz wstawiałam tu fotki beżu i rożu covera , medio niestety nie mam
daje fotke dwa covery akrylowe i dwa zelowe . Ala kiedys pisała ze medio różowy jest to typowy cover o naturalnym kolorze zblizonym do naturalnej płytki paznokcia.
http://www.misteromilano.pl/upload/s...ery/covery.JPG
Pani Alicjo a może tak jakaś fajna promocja na żele ;]? Na akryle była nawet promocja 50%, a jeśli chodzi o żele to raz tylko na kolorowe 40% i tylko raz 30% na linie Standard ;/ Nie ukrywam że ja cały czas czekam na jakaś fajną promocje na żele :):)
Pozdrawiam
Ja też czekam na jakąś promocję na żele i mam nadzieje, że coś będzie ;)
Elu dzięki za foteczki :kwiatek: tylko na stronie jest napisane że ten różowy medio jest półprzezroczysty....?
To najlepiej Ala sie wypowie co do niego tak był opisany na forum xxxxxx ;)
:) nie no w opisie jest ze półprzezroczysty. ale i tak wezmę beżowy :P :kwiatek:
Emilko u nas jest wszystko opisane na temat covera Medio tutaj:
http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-...tml#post206923
Alicjo poprawcie w końcu ten błąd wszstkie na wszystkie. Przepraszam ale nie mogę po raz kolejny na to patrzeć.:/:
Mam pytanko czy Mistero posiada żel 3-fazowy ale przezroczysty??Bo widzę lekko różówy i niebieski i tak jakoś dziwnie mi nimi pokryć frencha albo kolorowe pazurki.
i jeszcze czy hybrydki można położyć na pazurka wystylizowanego normalnym żelem a nie podkładem hybrydowym?
Pozdrawiam
A ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona wzięłam sobie monometr fortr 500ml i cover standardowy różowy zamówiłam w czwartek a w piątek już miałam paczkę u siebie normalnie rewelacja. Liqid ten mam po raz pierwszy sugerowałam się opisem mam nadzieję że dobry wzięłam i to co mi się już podoba to zapach nie jest tak bardzo intensywny :) Dziekuję pani Alicjo :)
Coś dla osób czekających na promocje na żele :)
https://mistero.iq.pl/FB/urodziny/miniatury/22A.jpg
tomaszka wiesz jak to z informatykami, można mówić, a oni swoje :)
gapcio posiadamy żele przezroczysty 3 fazowy (Żel 3-fazowy konstrukcyjny ESPERTO (15 ml) - MisteroMilano) ma on konsystencję galaretki, ale jest naprawdę świętny :)
zosia_29 FORTE to bardzo fajny monomer, ale jeszcze delikatniejszy zapach ma DELICATE :) warto wypróbować :)
Pani Alicjo, z tego co czytam to ten żel Esperto jest o lekko niebieskim zabarwieniu.