meja, ja nie wiem czy to tak mi się wydaje, czy to zdjecie, ale kciuk wygląda jakby był płaski... Ale ja na edge się nie znam w ogóle ;P
Printable View
meja, ja nie wiem czy to tak mi się wydaje, czy to zdjecie, ale kciuk wygląda jakby był płaski... Ale ja na edge się nie znam w ogóle ;P
no własnie..tak wyszlo zdjecie ale nie jest płaski.. :/
śliczne są:]
meja, bardzo ładne pazurki :)
meja ładniutkie te Twoje pazurki
Meja jak rzeczywiście pierwsze to bardzo ładne:))
meja bardzo fajnie wyglądają ;)
annamon79 zakochałam sie :love: w twoich pazurkach oczywiście :D
dzikakura jak na pierwsze i na ogryzkach to cud malina a ten kolorek :love:
meja ładniutkie i jak na pierwszy raz super :ok:
dzieki dziewczyny, podziekowania mi gdzies wsiakly:/: hyyy
meja, fajne stalowy... jeszcze z 40 kompletów i.. bede taki robic:skacze:
dzieki dziewczyny..jednak cos nie tak jest z ich budowa bo zaczynaja mi sie robic ryski- jakby pęknięcie w miejscu gdzie konczy sie moj paznokciec. jaka może być tego przyczyna? nigdy mi sie nic takiego nie robiło a teraz jednocześnie na dwóch:/
ps. pprzeraszam,że zdjęcie trochę niewyraźne , ale mam nadzieję ,że widać o co chodzi
Annamonowe są faktycznie zawsze warte uwagi, ale tak, jak podobał mi się ten kształt, tak tym razem mnie przeraził. Jakoś tak... dużo tego edge :o
Chyba wolę krótsze ^_^
Kuro, może faktycznie tu czy ówdzie dałoby się coś poprawić, ale to szczegóły, ogólnie wrażenie jest pozytywne a już zwłaszcza, że przecież akryl dopiero rozgryzasz (chciałabym, aby moje początki tak wyglądały...). Koniec końców wszystko za co się zabierasz wygląda świetnie, więc dlaczego z edge ma być inaczej? :)
Meja, fajny efekt, przypominają mi pierwsze stalówki, jakie zobaczyłam. Nie za cienko masz tam masę, gdzie pęka?
meja śliczne pazureczki :) też mi się wydaje, że za mało masy może być...
Odrost 4-tygodniowy
http://images35.fotosik.pl/155/fe5ca98af87f6c3fmed.jpg
a tu zmiana na edgusie :D
http://images35.fotosik.pl/155/9c908c6dd5e01d5dmed.jpg
no no ;) super :D ja bym tam widziała kwiatki akrylowe albo one stroke :P (kwiatki akrylowe, bo fajnie by wyglądały a sama nie umiem robić :D:D )
ja też,ale dla klientki edge to było wielkie wyzwanie :D i ogólnie woli czyściochy :P
Meja krzywa c za bardzo przesunieta w strone wałów przez co masz za malo masy na linii stresu - stąd pękniecia ;)kolejna rzecz to krzywa c za bardzo spada w dól ---powinna delikatnie przechodzic w linie wlosa ale po linii prostej :) nie wiem czy zrozumialas?? :huh:jak mi sie uda to ci to narysuje :]
tu ci pokazalam mniej wiecej co i jak ;)
http://i921.photobucket.com/albums/a...ka53/2-2-1.jpg
super kamilko, bo pokazałaś jak i co
czy one nie beda za grube na koncowce??? bo ja tez tak w dol piluje :D zeby cienutka koncoweczka byla
jesli zrobisz cienki szkielet lub jesli szkieletu nie robisz, a od razu budujesz wolny brzeg kolorem to trzeba mocno zaciskac pazurki, wtedy automatycznie kancik pojdzie do gory i bedzie rownolegly do krawedzi bocznej a linie wlosa bedzie taka jak byc powinna:D wtedy wystarczy delikatnie, kosmetycznie nadac kształt i gotowe ;)
rozumiecie cos z tego mojego porannego bełkotu?? :huh:
Ja jeszcze dodam do tego co napisala Kamilka ze szablon musi isc lekko do gory to wtedy stres bedzie mocny a wolny brzeg cienki i zgrabny
jak to nie masz zaciskarki?? :blink:
to juz kupic!! zadne pazurki bez zaciskarki nie wychodza ladnie!
nawet szpica trzeba zacisnac!
:cwaniak:
Edge tez trzeba zaciskac - wtedy krawędzie boczke będą idealnie przedłużeniem naturalnej płytki no i przez zacisniecie "daszek" oraz kancik sam sie zrobi :)
troszke inna mi sie marzy kamilko :D :D :D trzeba kupic trzeba ale nie wszystko na raz :D :D :D
znalazłam coś ,nie wiem czy już nie było wklejone??
EDGE Nails DevinAndrey trzeba wpisać nie da sie kliknąć
EDGE моделирование ногтей Nail nails nailart
ja właśnie znalazłam takie edki :)
Uploaded with ImageShack.us
soffi aż mnie zatkało.....idealne :wow:
Soffi :wow:
a tu moje na szybko :]
Kamila śliczne :) cudne kolory :)
Emilka :*
Sandra,Kamila jesteście niesamowicie zdolne dziewczyny!!:ok::ok::ok:
kamila super :)
też bym chciała edge robić, ale jakoś do mnie nie przemawiają ;) a i tak nie miałabym komu robić, a sama wole szpice, ewentualnie brak ;)
Kamila śliczne edzie ;) kolorki piękne ;)
Kamila buziak :* za boskie Edzie - uwielbiam ten ksztalt :)
Kamilko skąd masz ten cudny kolor? :love:
Dzoanko to cieniowane akryle:
ten:
Golden-Nails :: Żel kolorow Golden Nails - różowy - 5g
z tym:
Golden-Nails :: Akryl kolorowy Golden Nails - fioletowy 058
pokryte zelem z drobinkami o tym:
rainbow
Golden-Nails :: Żel z drobnym brokatem 5ml 012
dzieki dziewczynki:*:*:*
kamilko nie powiedziałabym że pazurki na szybko robiłaś, śliczne są
To moje do wrzosowej sukienki na wesele przyjaciółki. Na obu rączkach miały być kwiatki i stopy miałam jeszcze zrobić do kompletu, ale żeby nie brać do rodziców całego kufra, to wzięłam tylko te rzeczy, które będą mi potrzebne, no i zapomniałam liquidu i białego akrylu :evil: , a u rodziców znalazłam tylko jedną osobę, która miała by te rzeczy, ale nie koniecznie chciała pomóc, więc rączki wyglądały tak:
http://images48.fotosik.pl/304/351cad0e2f9bacb6med.jpg
a na stópkach został frencyk...
No ok, może nie wyszłam jakoś super, ale żebyście wiedziały do jakiej sukienki te pazurki:
http://images50.fotosik.pl/305/3b60073fcf4c54fdmed.jpg