To moja aktualna:
Printable View
To moja aktualna:
wow!! :szczena: Aprill świetna!!
APrill.. xD jak dla mnei za czerwono, ale wzorek fajowski :D:DD:*
takiej fryzury tzn polaczeniu kolorow ta ja jeszcze nie widzialam :D
cos innego, oryginalnego :)
To mój ukochany zestaw kolorów!
Gdzie mogę, to go wtykam! Nawet i na głowę! ;)
A zamysłem fryzurki była przede wszystkim oryginalność! :)
April świetnie na prawdę !! oryginalne :)
Szeryl współczuję :/: znam ten ból.
Majka ślicznie...
Dzięki dziewczyny :) Ja tam uwielbiam eksperymentowac z wlosami, poza grzywka :( Kiedys przezylam traume u fryzjerki, tak mi sciela grzywke ze wygladalam jak paź... chory na świnę ;P Moja i tak pulchna twarz nabrala jeszcze wiekszych rozmiarow- optycznie oczywiscie :D Teraz mam jedna zaufana fryzjerke z wyobraznia i juz nigdy jej nie zmienie :D :D :D
Trezba chodzić do swojej zaufanej fryzjerki - oczywiście trzeba wczesniej jej poszukać, ale taka na 1oO% sie znajdzie :D
Ja mam taką - 3 miesiące temu ścinałam włosy a te już odrosły 5 cm :D:)
To dobrą rękę ma ;) Nie każda ma taką
siostry ... :D
ciekawe :D
to miała być kokarda ale zje... popsułam trochę :D
APRIL szacuneczek naprawde odwazna kolorystyka i stylizacja:wow:. Ja jestem odwazna i za kazdym razem mam cos innego na glowie ( z czego jest bardzo zadowolona moja fryzjerka) ale ty mnie bijesz juz na starcie.
Martuś! Śliczna fryzurka. :):)
a ja do fryzjera jestem umówiona dopiero na przyszłą sobote bo moja anusia ma klientek mase i sie nie wyrabia :/:ale bedzie nowy kolorek i jakieś szaleństwo może hihi ,ps -śliczne wasze fryzurki :*
dziewczyny a wiecie moze jak zrobić fryzurę w stylu pin up??
MOJ NOWY KOLOR... I MOJ KOCHANY SYNUS:przytul:
ślicznie!! i fryzurka i synuś :P ;)
ślicznie Wiola ;) masz włoski naturalnie kręcone ?
sunuś uroczy :D
Wiolu sliczne wloski i przesliczny synus :)
taka mi sie spodobała:) tylko nie za krótkie te u góry? nie wiem czy na moich bedzie tak wyglądać...
w piątek wreszcie ide do fryzjera :skacze:
to zależy, czy Twoje włosy mają choć minimalny zapęd do wywijania się, bo wtedy to pewnie tylko prostownica zostaje, jeśli ta góra aż tak krótka. Ale fryzurka pierwsza klasa:ok:
Agus sliczna fryzurka i bardzo ladny kolorek .Czekamy na zdjecia :cwaniak2: :D:D
Aguś wydaje mi sie że bedziesz w takiej super wyglądać :D czekamy na zdjęcia :)
Aga te włoski na górze wcale takie krótkie nie są:)
Etna dzięki za filmiki:) tylko skąd wziąć takie wałki jak na ostatnim filmiku?? (chodzi o to na około czego ona włosy zawija)
mi taki zawijas na grzywce nie wychodzi;/
świetna ta blond fryzura, ja mam krecone więc u mnie by takie coś nie wyszło tylko po prostowaniu, a jaa za leniwa aby codzinennie prostować:D
słuchaj to jest taki wypełniacz, możesz go kupić w sklepie fryzjerskim lub na allegro :)
WYPEŁNIACZ DO KOKÓW- OWALNY ZAPINANY (1046188092) - Aukcje internetowe Allegro
tyle że ja mam za cienkie włosy chybado tego bo to np. na grzywce mi prześwituje... zrobiłam sobie takie coś ze starego papilota...
no z papilota tez może być, a jak prześwituje to weź więcej włosów do grzywki.
świetne fryzurki..
a oto moja aktualna:
powiem ci że dużo lepiej ci w tych jasnych włoskach bardzo cię odmłodziły:)
zgadzam się z Milenka... wyglądasz świetnie! W ogóle inaczej! Super fryzurka.
Lusill zgadzam sie z dziewczynami , cudnie wygladasz w tej fryzurce i zdecydowanie lepiej wygladasz w blond fryzurce :) :ok: pozdrawiam
śliczne fryzurki macie ;)
Lussill Bardzo elegancka kobitka z Ciebie :)
dziękuję skarby moje kochane... a wyobraźcie sobie, że pierwszy raz się aż tak rozjaśniłam.. hihiii...
pierwszy raz?:O teraz już będziesz wiedziała aby nie wracać do ciemnych kolorków :)
lusill świetna, fryzurka bardzo do Ciebie pasuje:)
bardzo fajne kolorki.:ok: