Agulusia niesamowity salonik:) Twój stolik bardzo mi przypadł do gustu :)
Printable View
Agulusia niesamowity salonik:) Twój stolik bardzo mi przypadł do gustu :)
hihi a widzisz:d jak szybko:D
dokłądnie jak Ola pisała, dołozysz swoje "ggraciki" zrobi sie przytulnie i napewno mklientki bede do ciebie uderzać tłumnie:d hihi
bardzo ladny ten kacik:D:P
Agulusia piekny gabinecik :)
Meg, świetny kącik :):ok:
Agulusia, gratuluje, gabinecik pierwsza klasa i te kolorki, takie spokojne :buja: nic tylko przyjść i się relaksować :buja:
super kacik mala:)
a to moj kacik,wkoncu mam swoje miejsce i nie trzeba juz ze wszystkim latac:D
Załącznik 29512
Iwona bardzo ładny kącik :)
Mala faktycznie się nie mieścisz ;)
dzieki dziewczyny
wy mowicie wielki kacik a mi miejsca brak hihihi
Iwonka,też mi się taki kącik marzy... kiedyś może ^^ :)
Agulusia, :wow::wow: ale sobie urządziłaś :ok: jest PIĘKNY :o
dzieki dziewczyny,bardzo sie z niego ciesze,bo prawie 3 lata nie mialam wlasnego miejsca,ale trzeba byc cierpliwym:)
elaxx76 ,wstawiam fotke szafki tak jak prosilas,nie ma problemu:ok:,ale ja nie mieszkam w Polsce,kupilam ja w sklepie Penny w Niemczech,ale mysle ze w Polsce napewno tez taka dostaniesz, wkoncu nie ma w niej nic nadzwyczajnego,ale jest bardzo wygodna i praktyczna,bo ma duzo szufladek,a to jest wazne:)
Załącznik 29525
dzięki Iwonka za fotkę szafka jest świetna a powiedz mi czy ten sklep w Niemczech to jakiś market bo mam tam rodzinę o mogę ich po prosic żeby mi za nią popatrzyli po sklepach a i jeszcze jaka cena tej szafki ?? :)
to jest taki market niedrogi,kosztowala 25 euro,ale sie pospiesz ,bo tego nie idzie kupic zawsze,tylko jak jest jakis rzut towaru,takze za telefon i dzwon;)
sklep nazywa sie " Penny"
Iwona super kącik ja juz niedlugo w listopadzie tez bede miec swoj juz nie moge sie doczekac :)
Iwona bardzo ładny kącik masz;)
A ja robie na desce do prasowania :( i zazdroszcze wam tych pięknych kącików ;)
Ale niedlugo mam mieć remont pokoiku wiec sobie jakiś kącić wykombinuje...;)
Hehe, a ja Wam pokaże jaki w nocu bajzel po sobie zostawiłam, no i niestety musiałam dzisiaj sprzątać, żeby się do komputera wogóle dostać:D Ale pazury robiłam sobie u jednej ręki 6!!! godzin;( Normalnie ledwo na oczy widziałam...
Na górze mam jeszcze półeczkę, daje zdjęcie, ale zaraz po przywieszeniu więc prawie pusta... A z lewej strony w tej zamykanej szafeczce trzymam resztę osprzętu, tą nie związaną z akrylem czyli lakiery itp. Popakowane w koszyczki i reklamówkę...
No i na szafie lampa i żele, ale to komentarza nie warte bo kupione w REAL'u:(
A stoisko do pracy wyniosło mnie 109 złotych:skacze: biurko na allegro 69+20(kurier) i pułeczka 19,99 w TESCO... Tak więc można i za małe pieniążki...
Mariolcia troche nabałaganiłas ,ale ogolnie przytulnie
Ciasne ale własne ja poki co w salonie sie rozbijam :)
klanat, wiesz mi więcej nie trzeba... Robie paznokcie tylko sobie, tz. niedługo koleżance, ale to w drodze wyjątku bo z jej chłopakiem się przyjaźnie od 2 roku życia:skacze: Więc jak raz na pare tygodni to nie było by sensu więcej miejsca w domu zajmować... Co innego gdybym miała klientki czy coś... A tak do ćwiczenia to starczy;)
Kaniusia0, nie przejmuj sie ja 2 lata robilam pazurki na desce do prasowania,trzeba bylo sobie jakos radzic:/:,a jezeli juz planujesz jakis remoncik,to juz jestes blizej niz dalej:]
ja tez robiłam na desce, i powiem szczerze ze było mi wygodniej niż teraz,a teraz mam śliczne biureczko, nie wiem dlaczego
Hi to jestem na etapie deski do prasowania. Tzn. mam kawałek stołu w kuchni i parapet do dyspozycji. Ale jakoś się zorganizowałam i jest ok;).
Oto mój kącik - moja mama musiała mi odstąpić połowę barku ;)
Przed...
(mały bałagan, bo robimy remont i bieżnię też musiałyśmy tu postawić ;))
http://a.imageshack.us/img33/398/obrazy2019.jpg
Za parawanem moje małe królestwo :)
http://a.imageshack.us/img638/3738/obrazy2033.jpg
http://a.imageshack.us/img716/8196/obrazy2030.jpg
http://a.imageshack.us/img830/7338/obrazy2025.jpg
Roksisk swietne te Twoje małe królestwo .Bardzo fajny kącik.Ile kosztowal Twój parawan,jesli mogę spytać :DChyba i mi by się coś takiego przydało :)
Dziękuję Edytko :przytul: Wylicytowałam go na Allegro - z kosztami przesyłki ok. 130zł. Podam Ci namiar na sprzedawcę
Informacje o Użytkowniku makstor_pl - Aukcje internetowe Allegro
i najbliższe aukcje Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
RoksiSK boski ten Twój kącik:ok: Tylko pozazdrościć...
Roksi fajnie urządziłaś taki mały grajdołek. Ja mam więcej miejsca a i tak mam problem z zagospodarowaniem! ;P
RoksiSK a gdzie nabyłaś to plastikowe opakowanko co stoi na półeczce? Z akrylami, ozdobami albo brokatami... Czy to kasetki jedna na drugiej?
Byli - dziękuję :przytul:
Mariolcia to taka półka z Curver z szufladami, kupiłam chyba za 30zł w Makro. Trzymam w nim akryle kolorowe:D
Roksik bardzo fajnie sie urzadziłaś ,juz niedlugo i ja cos wykombinuje bo mam dosc zagrzaconego salonu :)
Klanat ja wcześniej też "urzędowałam" w salonie, ale tylko stolik mi się mieścił, bo fotel za dużo miejsca zajmuje. Zrobiłam naradę rodzinną, a raczej już poinformowałam strony zaintresowane o planowanym miejscu i wreszcie mam swój kącik. Było warto :)
To narazie nie mam mozliwości potrzebuje wiekszego mieszkania z salonem i trzema sypialniami :)
Do 1 listopada mam umowe najmu to jak cos znajde to sie moze na świeta urządze :)
To był dla mnie najlepszy prezent na świeta :) :)
Mąż obiecał to myśle że sie spełni :)
mnie też podoba sie nawet BARDZOOOOO !!!!!!!!!!!
RoksiSK fajnie to wszystko wygląda :ok:Bardzo profesjonalnie, klientki pewnie zadowolone, że są przyjmowane w takich warunkach ;)
Klanat trzymam kciuki :D
Ewa bardzo dziękuję :przytul:
Amorku z powodu synka, już dłuższy czas nikogo nie przyjmowałam;) Ale mały rośnie, więc mam nadzieję, że poprzednie klientki się odezwą:P
Fajne te wasze kaciki dziewczyny. A od "malej" to ja ten kacik widuje w realu jak wpadam czasami na kawke, jest fajny i ma duzo, bardzo duzo ozdob.
A to moje male krolestwo przeniesione z goscinnego pokoju do przerobionej sypialni. Narazie nic szczegolnego, bo jestem w trakcie urzadzania tego kacika, ale jest lepiej jak w goscinnym.
a mnie się bardzo podoba Twój kącik :ok:
ja nie mam żadnego...wszystko schowane do szafek...:/: