Mam nadzieję :) Już tak z nim chodzę 7 lat... W stroju kąpielowym mi go widać, więc jak juz jest to musi jakoś wyglądać.
Printable View
Mam nadzieję :) Już tak z nim chodzę 7 lat... W stroju kąpielowym mi go widać, więc jak juz jest to musi jakoś wyglądać.
będzie dobrze ;)
a to moej dziabki...
Załącznik 40504 wierzgająca znajoma :placz: z dziwną czcionką tylko V mi sie w sumie podoba ale co kto lubi ^^
Załącznik 40505 i trochę prześwietlony ciemno skóry :P
germana, pieknie, naprawde bardzo mi sie podobaja;) kocham wydziarane napisy;]
Ten na stopie nie ale te na przedramieniach sa rewelacyjne :)
Uwielbiam taka powykrecana czcionke :)
Super :)
Ja nie jestem za ozdabianiem ciała tatuażami, lubię tylko oglądać na zdjęciach, ale jak patrzę na Twoje prace Germana to aż mnie kusi :D
Wena, da radę :D
już widzę jaki będzie piękny :D szkoda, że nie umiem rysować, bo mam na niego "wizję" :P
Już się doczekać nie mogę :D może jeszcze przed Nowym Rokiem pójdę, kto wie;p
Wena, nie martw się, na pewno przemiana w prawdziwego motyla będzie udana :)
Germana, na każdym kroku pokazujesz jak świetna jesteś w swoim fachu :)
wena faktycznie az sie prosi zeby przeobraził sie w pieknego motyla:ok:
germana ale ty kobieto zdolna bestia jestes sliczne:love:
no to jak obiecałam to sie chwale dzisiaj byłam i mam moj pierwszy w zyciu tatuaz co prawda swiezak i jescze sie saczy ale wam pokaze;)
http://images38.fotosik.pl/824/361b2f45544c77ddmed.jpg
http://images39.fotosik.pl/838/bddd12291f1983fb.jpg
zarąbiste :P
na nóżce fantastyczne
projekt do mnie nie przemawiał ale te są mniooom:love:
btw pazurki śliczne <3
Trendy na przykladowym zdjeciu jakos nie przemawialo do mnie ale na Twojej nodze wyglada superancko !
Jestes odmiencem bo takiego tattoo chyba nikt wiecej nie ma :P :)
ciesze sie ze wam sie podoba ja jestem mega zadowolona:skacze::skacze::skacze::skacze:
a tak na marginesie to lubie byc odmieńcem:haha:
Słodziak ten tatoo ;) jedyny w swoim rodzaju :)
ale fajowy:):) wstaw zdjęcie jak się zagoi:)
Trendy kochanie, że tak spytam.. BOLAŁO? :D Bo ja już się 3 miesiące jak nie więcej nastawiam na węża na łydce i coś nie mogę się wybrać..
Ps. Świetne pazurki :D
Tosiaczek ty tak sie zastanawiasz że w końcu nie zrobisz:D a poza tym ciebie i tak będzie bardziej bolało :P
Trendy, fajnym taki smiechowy:)
tosiaczek ja troche tez sie bałam za nim poszłam bo wiadomo to nowe doswiadczenie i nie wiesz jakiego bólu mozesz sie spodziewac najgorsze jest pierwsze kilka kresek pozniej skóra sie przyzwyczaja i juz nie boli :ok:
Świetne dzieciaczki:)
A to mojego bojfrenda
fajny ale aż mnie zabolało:)
Trendy, ślicznie wyszedł ;)
trendy słodziutki :D
a czemu akurat taki ? skad pomysl na takie dziewczynki ?:)
Trendy super tatuaż ;) taki śmiechowy ;) haha
Takie ludki to mi mama malowała jak byłam mała :) Kojarzy się z dzieciństwem
od 1,5 roku staramy sie z małżem o potomstwo,wierze ze kidys uda mi sie zostac ''ciężarówka''a na razie na pocieszenie zrobiłam sobie takie dzieciaczki:]za kazym razem jak popatrze na niego to pojawia mi sie usmiech na buzce^_^
vmajkav super ten tatuaz ale miejsce nie dla mnie chyba sie chłopisko nacierpiało......:o
oj to super ! :)
tym bardziej mega tatuaz :]
trendy - swietny tatuazyk;] mega słodki, wazne ze ma podloze sentymentalne i cos znaczy dla Ciebie;] i to najwazniejsze;]
Trendy zwracam honor, kiedy zobaczyłam projekt tego tatuażu pomyślałam "kobieto co Ty robisz!?", gdy zobaczyłam go na Twojej nóżce pomyślałam rewelacja:ok:. Przepięknie wygląda i życzę by przyniósł szczęście:*.
O właśnie, shola cudnie to ujęła -niech przyniesie Ci szczęście i spełnienie Twojego marzenia :*
nie dziekuje dziewcznki zeby nie zapeszyc:przytul:;)mam taka cicha nadzieje ze ta trójeczka sie pojawi w realu:]
No nie, nie dziękuj Kochana faktycznie, co by nie zapeszac :*
trendy na nóżce wygląda rewelacyjnie!! super jest :)
Tak, nie dziękuj bo to od serca:*.
No robil na raz, 5 godzin siedzial, ale dwie godziny przed koncem skusil sie na znieczulenie :)
Trendy- powodzenia :)
Jakie znieczulenie masz na myśli? :)
Milenka dlaczego mnie będzie bardziej bolało? To bardzo zależy od tego czy ktoś jest szczupły czy nie? Bo słyszałam że to ma znaczenie, ale myślałam że to nie od tego zależy..
Chyba trochę bez sensu napisałam ale co tam ;D
hehe nie o to chodzi czy ktos grubszy czy nie:)
ty po prostu będziesz miała większy tatuaż to i bólu więcej:)
ja bym tu polemizowało...
osoby o pełniejszych kształtach ^_^ mają więcej tkanki tłuszczowej więc idzie za tym lepsza amortyzacja...
szczególnie w okolicach kości itd.
troszkę tłuszczyku łagodzi efekt "rypanie po kości" ( a zazwyczaj z tym jest zawsze problem )
ale ból jest tu i tu
dzisiejsze bioderka świeżutkie i trochę wilgotne :skacze:
Załącznik 40879 - stroi tu ciut krzywo...
zbliżenia
Załącznik 40877Załącznik 40878
ładne:):)
co do bólu powiem ci że ten stary na nodze robiłam jak byłam chudsza i mniej mnie bolało niz ta poprawka teraz:):)
hmmm co prawda "jeszcze" nie moje ale ktorys z nich napewno sobie przywłaszcze :cwaniak2: hihi booooskie :love:
Załącznik 40905
Załącznik 40906