hehe, ja akurat nie grałam w grę tylko odpowiedziałam na 3 pytania...byłam w szoku, ze nie ma jeszcze 14 a taki komunikat mi wyskoczył:D pozyjemy zobaczymy;):D
Printable View
hehe, ja akurat nie grałam w grę tylko odpowiedziałam na 3 pytania...byłam w szoku, ze nie ma jeszcze 14 a taki komunikat mi wyskoczył:D pozyjemy zobaczymy;):D
a dostałas potwierdzenie na mail czy tylko ci tam napisali ze dostaniesz zestaw? bo mnie tez tylko tam napisali... no ale zobaczymy:) ja juz raz dostałam zestaw z blend a med i jestem bardzo zadowolona:) zestaw kosztuje ok 25 zł w sklepie. szczotka jest rewelacyjna:) tak ze mam nadzieje ze nam sie uda bo włąsnie mialam kupic te paste:)
Mi też napisali,że wygrałam i potem potwierdzałam mój adres domowy,ale e-maila nie dostałam też żadnego.Ciekawe...
zadnego potwierdzenia na maila nie dostałam, zobaczymy czy to taki chwyt czy faktycznie wyślą ten zestaw:D
no ja tak jak mówie z blendamedu dostałam super zestaw! wiec mam nadzieje że i tutaj dostaniemy:)
Ogólnie to ja na samym początku mase produktów zamawiałam darmowych a mi tylko podpaskę i te żele co wszystkim przysłali. No i jeden daromowy katalog z sexshopu :P
aja zalogowałam się na 3dwhite i gdy juz pokazuje mi się okienko potwierdzenia adresu czy dobry podałam pokazało mi się ze ulicę i nr. domu wpisałam nazwe miasta i to poprawilam wy też tak miałyście? ,bo pozniej zarejestrowalam męza wszystko wypełniłam dobrze a przy potwierdzeniu adresu jak odpowiedziałam na te 3 pytania też mu wyskoczyło z ulica i numer domu to wpisane było nazwa miejscowości no i też to poprawiłam czyli wpisałam w ulicy nazwę ulicy a w numer domu numer . nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ale moze ,ktoraś też tak miała jak miała potwierdzić adres do wysyłki tego zestawu
Ja też tak miałam
Ja też tak miałam i poprawiłam.Wszystkim oni chyba tak piszą,że wygrali.Na samym końcu było napisane Dziś już zamówiłeś...-podpadziocha :)
---------- Dodano o godzinie 15:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:04 ----------
A to mi koleżanka napisała- O widze ze sie w to bawisz ... poki co to maja tam jeden wielki burdello Jakis blad i tyle wczoraj kiedy by sie nie kliknelo wyskakiwalo ze wygralo sie zestaw. Ogolnie blendamed podczas takich akcji wysyla te zestawy wiec pozostaje czekac
no mi się udało załapać tylko ciekawę czy przyślą bo wczesniej co był ten zestawik blend a med szczotka i pasta to próbowalam caly czas ale mi sie nie udaje załapac w pierwszej dziesiatce tych osób ,ktorym wysyłają ten zestaw . Już chyba tak przez tydzień chyba sobie go odpuszczę:D
Ja też tamten sobie odpuściłam i ten przedtem też :)
to teraz czekamy:) która pierwsza dostanie to wstawia fotke;)
Przed chwilą do Mnie dzwonili,że wygrałam zestaw kosmetyków Farmona Tutti Frutti :jupi: A skąd?-kto by pomyślał-z krzyżówki z Biedronki(Kropka Tv) :)
Slicznie dziękuje i pozdrawiam cieplutko :*
Gratulacje Diablica:)
fajnie masz, ja ze stronki z darmowymi probkami katalogami dostalam tylko katalog z golymi babkami,seksowna bielizna i sztucznymi genitaliami,a chcialam cos innego szkoda:(
Clinique | Insiders's Club -jeżeli któraś z Was chciałaby zostać ambasadorką Clinique
Gratuluje diablica!! (TYLKO MI NIE DZIĘKUJ)
Poczekamy zobaczymy:)
chodzi o regulamin podziękowań:) a rozśmieszyło mnie, że darurunia prosiła aby nie dziękować a pod spodem jest podziękowane:):)
---------- Dodano o godzinie 04:49 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:02 ----------
przez 7 dni testowanie nawigacji na nokii: Nokia Poland - Nokia Nawigacja
tylko przeczytajcie najpierw zasady, bo przez przypadek wpadłam na to a nokii nie mam
tak z głupa po raz drugi weszłam dzis na 3dwhite i znów wygrałam darmowy zestaw... Wszystko wyskakuje tak jak wczoraj z tym adresem do poprawienia itd... tylko jak juz poprawiłam adres to wyskoczyl mi jakis błąd... wiec nie wiem czy w ogole cieszyć się za wczasu że coś przyślą...;/
dla tych z was, które są z poznania:
przy okazji zapraszam do rejestracji na radioglob, w mojej sygnaturce jest link i polecający
Pantene Mocne Włosy dziewczyny sprawdzcie może wasze miasta są objete ta praomocja ! Moje niestety NIE :/: Myśle, że wart sprawdzic :)
moje tez nie,juz sprawdzalam :/:
przyszła mi wczoraj saszetka persila cold active, o której szczerze mówiąc dawno zapomniałam
u mnie pantene jest w 2 sklepach, ale akurat nie tych "moich" i nie wiem czy zajade, pewnie o 11 rano już zapasy zostaną wyczerpane..
przyszła mi dzis paczka z jedzeniem dla kotka juz druga z kolei. Więc dziewczyny jak zamawiałyście jedzonko dla kota to spodziewajcie się że co jakiś czas będą wam przysyłać kolejne paczuszki:) i dostałam jeszcze Zieloną Księgę Urody Yves Rocher... myślałam że jest ciekawsza no ale... Ale się przyda:)jakoś polubiłam te firme bo zalezy im na klientach i nie olewają nas tak jak niektóre firmy:ok:
wSPAniałe 222 nagrody : e-lazienki.pl -wSPAniałe 222 nagrody
Odkryłeś doskonały sposób na relaks w domowym zaciszu? Masz ciekawy pomysł na wellness i spa we własnej łazience? Aromatyczną kąpiel, cud-maseczkę, a może przepis na eliksir młodości…
Uchyl rąbka tajemnicy i wygraj pobyt w luksusowym spa!+Ogromne kosze zawierające zestawy kosmetyków: Rexona, Dove, Signal, Axe.Zestawy kosmetyków Yves Rocher.Zestawy zmysłowych kosmetyków In Bloom od firmy Avon oraz wiele innych :)
---------- Dodano o godzinie 16:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:59 ----------
Konkurs modowy ORSAY - ORSAY - The Feminine Style -Orsay ogłasza konkurs na najlepszą stylizację z produktów swojej marki. Dla zwyciężczyni atrakcyjne nagrody w postaci zestawu modnych akcesoriów ORSAY:)
przy zakupie kawki na stacjo bp upominki (obstawiam tapety i dzwonki na kom, ale nie wiem:) ) i mozliwość wygrania nagród: Kawa z nagrodą!
a mi nie chce pokazac listy z miastami:(:(:(