Witam również bardzo serdecznie wszystkie forumowiczki :przytul: mam nadzieję że będziemy sobie razem pomagać,dodawać inspiracji, wspierać, pomagać. Całuje
Printable View
Witam również bardzo serdecznie wszystkie forumowiczki :przytul: mam nadzieję że będziemy sobie razem pomagać,dodawać inspiracji, wspierać, pomagać. Całuje
Witam i ja wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie :)
skasowane linki //kamis
Hej wszystkim :) mam nadzieję, że miło spędzimy razem czas i nauczę się wielu nowych rzeczy :)
Witam wszystkich serdecznie :) mam na imię Magda,trochę tu z Wami pobędę mam nadzieję :)
Hej hej :)
Miło mi, że mogę dołączyć do tak zacnego grona zdolnych dziewczyn :ok:
witam, Jagoda W. z Łodzi się kłania:)
---------- Dodano o godzinie 18:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:59 ----------
może mi ktoś pomóc? w jaki sposób mogę coś napisać na forum? cały czas widzę że nie mogę dodawać postów ponieważ nie mam uprawnień...
Witamy kochane :))
Jagódko nie do wszystkich tematów masz wgląd jeszcze, ale w wielu powinnaś mieć możliwość pisania :)
Witam i ja wszystkich forumowiczów !!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie:)
Witam wszystkich serdecznie.
Z tej strony zakupowy alle klub - sprzedawca asortymentu kosmetycznego do paznokci, włosów i ciała z Allegro. Wszelkie pytania, sugestie i rozmowy przeprowadzać będziemy w odpowiednim temacie.
Pozdrawiam:D
Witam wszystkich serdecznie:przytul:.Bardzo fajne forum.Mam nadzieje ze długo tu zagoszczę:]
Witam i pozdrawiam z deszczowego Poznania :) Umilacie mi czas w pracy, czytam Was od dawna, teraz już nie anonimowo. Mam nadzieje, że będzie Nam miło współtowarzyszyć tutaj :)
ooo Lorez heeej :) jak milo widziec kogos ze swojego miasta :* pozdrawiam i witam na forum :kwiatek: czuj sie jak u siebie !
Witam. Dopiero zaczynam swoja przygodę z paznokciami , i mam nadzieję dzięki forum zdobęde nowa wiedzę w tej kwestii.
Witam wszystkich.
Jestem nowicjuszką w przedłużaniu rzęs, liczę na wskazówki i pomoc :)
Witam Wszystkich serdecznie :)
Jestem:P:P nowa ,i trafiłam tu przez przypadek :)
Mam nadzieje ,ze pomoze mi te forum a moze i ja cos do niego wniose ciekawego :)
Pozdrawiam serdecznie Just :ok:
Ile nowych Pań :) jak milo.
Do zobaczenia w innych tematach. Czekamy na Wasze prace :kwiatek:
Witam Was :) Jestem Jola, studiuje kosmetologie, rok temu zrobiłam kurs na metode żelową, jednak strasznie to zaniedbałam i nie ćwiczyłam niestety a teraz postanowiłam że jednak warto poświęcić trochę uwagi i wyszkolić się w tym kierunku :) Pozdrawiam ! :*
Witam wszystkie forumowiczki!
Jestem Ewelina i od niedawna postanowiłam robić "tutoriale" paznokciowe, które umieszczam na swoim blogu. Nie jestem profesjonalistką, nie ukończyłam żadnego kursu ani nawet nigdy nie miałam tipsów czy hybrydy na swoich dłoniach ;) Wszystko przede mną. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo inspiracji i będę się mogła z wami podzielić moimi skromnymi pracami :) Pozdrawiam!
powitać;)
Witam wszystkie nowe dzieweczki, miło Was poznać :)
Witam Wszystkich :) :) :) często czytam tutaj wiele pożytecznych informacji :) Wreszcie postanowiłam się zarejestrować i dołączyć do Was :) Serdecznie pozdrawiam z Habitzheim, Iwoncia
Witajcie :)