-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
no cena niezła ( 220 euro ) za 32 żele 4 ml ale sie opłacało bo pijedynczy żelik to koszt ponad 10 euro . a naprawde żele kolory zabójcze, na cały komplecik była promocja tz jeszcze trwa :), unas w saloniku wiekszośc robi pełny kolorek , najnowsza kolekcja jesienno zimowa jest super
-
samaron dawaj:D jaka pojemnosc? tylko zaznaczam że ja jeżdze osobówką :D nie zadntym jeepem ani czym innym - zwyczajne kombi:D nie Nisia:D
marshall dla nad taka kwota w euro po przeliczeniu to kosmos z lekka:D
ale na pewno warto:)
trendy77 dobry [pomysł z osobnym tematem bo nad admini zbanuja :D
-
Ja zamierzam kupić żel :) I spróbować.. musi być ten pierwszy raz :)
-
Cytat:
Napisał
zołzella
samaron dawaj:D jaka pojemnosc? tylko zaznaczam że ja jeżdze osobówką :D nie zadntym jeepem ani czym innym - zwyczajne kombi:D nie Nisia:D
marshall dla nad taka kwota w euro po przeliczeniu to kosmos z lekka:D
ale na pewno warto:)
trendy77 dobry [pomysł z osobnym tematem bo nad admini zbanuja :D
kiedys kupowalismy taniutkie żele i du........a ciekły jak woda z kranu ale jakos nimo szlo ale jak zaczelismy sprawdzac te z lepszych firm to lepiej wydac troche kasy na droższe (nie na te najdrozsze ) i porzadnych firm i nie miec zadnych reklamacji że tu i tam cos nie tak :)
---------- Dodano o godzinie 15:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:36 ----------
Cytat:
Napisał
Taisia90
Ja zamierzam kupić żel :) I spróbować.. musi być ten pierwszy raz :)
to czym ty robisz jak nie żelami . działasz na akrylu tylko ?. my nie robimy akrylem praktycznie wogole , ja nie uczyłem sie jescze akrylu a żonka ma uczulenie po akrylu wiec do minimum zmniejszylismy klientki na akryl ,i moze ze 3 tylko robia akryl .
---------- Dodano o godzinie 15:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:39 ----------
Cytat:
Napisał
trendy77
no to jak tak juz temat rozkreciłyscie to strzelać jakie to silniki(tylko mowa o samochodach nie o traktorach,autobusach tirach itp) :Pmoże trzeba by temat motoryzacyjny założyć bo widac ze zwolenniczek kierownicy jst w brud:skacze: :skacze: :skacze:
http://forum.wzorki.info/nasze-hobby...toryzacja.html
tu macie temat o motoryzacji . pomogłem !!!:cwaniak2:
-
Zołzella baaardzo rodzinne autko :D:D:D...
ja dzis nabylam autko -zdalnie sterowane na prezent ha ha
-
a ja tym razem kurtka nie w fiolecie jak buty tym razem granatowa:D nie wiem czego ale uwielbiam kupowac przez internet:)ZIMOWA PUCHOWA KURTKA SUPER CENA!!! POLECAM (1950383066) - Aukcje internetowe Allegro
-
Ja mam w planach teraz zakup jakiegos malego autka :D
-
Cytat:
Napisał
marshall
---------- Dodano o godzinie 15:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:36 ----------
to czym ty robisz jak nie żelami . działasz na akrylu tylko ?. my nie robimy akrylem praktycznie wogole , ja nie uczyłem sie jescze akrylu a żonka ma uczulenie po akrylu wiec do minimum zmniejszylismy klientki na akryl ,i moze ze 3 tylko robia akryl .
-
o matko :O Ja na widok żelu wpadam w furię :/ miałam szkolenia i tak dalej ale nie mam do niego cierpliwości :/
byłam pewna że to przez żel ale zamówiłam dobre żele i nic :/ poza tym żelówki bynajmniej na moich lapkach się bardzo kruszą :/ ja bez akrylu żyć nie mogę :D
-
a to prezent dla kolegi . organizujemy sobie mikolajki klasowe i takie cos mu sprawie , mam nadzieje, ze bedzie zadowolony
-
dziewczyny kupiłam ten nabłyszczacz i-nails Top Coat Nabłyszczacz - lakier nawierzchniowy 15ml :: dobrarada
i mam problem na moich naturalkach nie schnie mi lakier :/ sam kolor wysycha a jak nałożę to to czekam czekam i czekam :/ to normalne ? pierwszy raz mam ten nabłyszczacz :/ aaa a na akrylach schnie co jest ciekawostką :/
polećcie jakiś dobry utwardzacz do lakieru :) żeby był nabłyszczający :)
-
-
a ja nabyłam telefon nokia500 :) tylko niemam jakos checi go rozpakowac :D zal mis ie ze starym rozstawac :D
-
-
Moje zakupki ;) Doszły dziś :)
-
No to ja wam pokażę co ja kupiłam:
Dla mojego Pawła do zegarka perfumy z avonu Tommorow
dla mojej siostry:) (połowa prezentu) Tangle teezer (różowa)
I dla teściowej zestaw kwitnących herbat:)
-
ooo... mnie ciekawi ta szczoteczka... ale nie wiem czy rozczesała by moje kłaczyska xD
słodki dzbanuszek :love:
-
milenka te herbatki wyglądają rewelacyjnie
-
ja widziałam ta szczotke na jarmarku dominikanskim w tym roku i baaaardzo mnie intygowąła ale babka krzyczała 60zł za nia :O
ile dałas tak z ciekawości bo bym mojej małej drołce kupiła
a herbaty piekne
---------- Dodano o godzinie 12:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:06 ----------
aaaa juz widze jest link do allegro ;] :D
a ja mam juz misiaka z tvn
Kup Misia! Wyjątkowy Miś Rudolf (1978260555) - Aukcje internetowe Allegro
http://marketing.allegro.pl/szablony...szablon_07.jpg
-
za szczotkę dałam 43zł ++ przesyłka... ale nie mogłam się powstrzymać i jej użyłam raz... dziewczyny jak dla mnie rewelka :) czesałam mokre włosy i jak zawsze wypada mi ich milion tak po tej szczotce wypadły mi ze 3
-
moje zakupy świeże. większość to prezenty Gwiazdkowe.
Zakochałam się w sklepie Claires. Pierwszy raz wogóle u nas widziałam ten
sklep i są tam rewelacyjne rzeczy ... :skacze: w sam raz na mój gust i nie
mogłam stamtąd wyjść. Oto rezultaty zakupów ;)
Jeżeli chodzi o przeceny to u nas już praktycznie w każdym sklepie można coś fajnego na przecenie kupić :)
-
o widze ze przeceny są w Clar ;) podbijam ten sklep w weekend koniecznie
-
-
Natalia, są bardzo duże przeceny w Claire ;) normalnie ten sklep to chyba
odkrycie roku xD hihi
-
Cytat:
Napisał
Jade
Moj maz jak slyszy ze mamy isc na zakupy to dostaje goraczki i dotego z trzema babami :)
HAHAHH ja jak ide na zakupy z żoną i kumpela zony z nami to one wymiekają ze mną :skacze: i nie istotne czy to ciuchy czy elektonika
-
oo a u mnie nie ma tego całego Claire... ;/
ja dokupiłam jeszcze szlafroki wczoraj na prezenty:)
chcę jeszcze na nich gdzieś wyhaftować imiona ale nie wiem gdzie..;/
-
-
na piersi, na mankiecie rękawa , na plecach....
-
Nie wiem czy Milenko chodzi o to gdzie...ale w sensie - gdzie jest firma w której to wykonają?? Czy gdzie - odnośnie miejsca na haft ?? :P Mnie podobałoby się po lewej stronie na kołnieżyku - wzdłuż. Pierwsza litera imienia na dole kołnieża :) nie wiem czy zrozumiesz moje tłumaczenie :P
-
A ja zamówiłam dzisiaj suknię ślubną-wpłaciłam zaliczke a na miesiąc przed pójde pozwężać i odebrać.Wybrałam pierwszą,którą przymierzyłam. Kupiłam od razu do niej welon,ale pokaże wam za 6 miesięcy;P
-
Olusia, już nie mogę się doczekać, aż się w niej nam pokażesz :)
-
Moja paczusia z FM Group :D
Załącznik 49654
-
Chodziło mi i o to i o to... tylko teraz nie wiem gdzie się udać żeby mi ten haft zrobili... bo do kogo bym nie pisała z mojego miasta to robią tylko większe zamówienia albo na odzieży kupionej u nich...;/ Myślicie że krawcowa by mi takie coś mogła zrobić??
-
nanami claire`s kocham ten sklep chociaz mieszkam w uk to chyba mamy to samo, mnóstwo gadzetów i róznych swiecidełek:D dzis też tam buszowałam:d i jedynie kupiłąm pomadke o smaku gum kulek:D
-
Milenka a nie macie takich stoisk w jakimś centrum handlowym ? Bo u nas są stoiska i chyba
nie robią problemu z nadrukiem ;)
Rudzielec, byłam tam pierwszy raz no i klękajcie narody !! sklep mój :skacze: umarłam.
Ale moja znajoma mówiła że pracowała w tym sklepie jakiś czas i wszystko to "chińszczyzna"
i kolczyki się rozlatywały (takie te gumowe na wtyczki)...
-
milenka_olsztyn jezeli krawcowa posiada specjalistyczna maszyne (do wyszywania wzorow) pewnie by zrobila,moze w jakims wiekszym zakladzie krawieckim?Poszukaj u siebie w miescie moze cos znajdziesz,powodzenia
-
u mnie w Claire's wcale nie ma tak duzo promocji :( nic nie kupiłam
Szukałam bransoletki z reniferami tez takiej co Ola ma od Rudzielca ale nie było :(
Milenka.. a moze w pasmanteri kupisz literki (takie specjalne) i żelazkiem je potraktujesz?
-
-
Natalia, takie literki chyba się na ten materiał nie będą nadawać... :)
Marshall no no, pozazdrościć. A ja potrzebowałam Twojej pomocy w temacie:
http://forum.wzorki.info/offtopic/97...nie-itp-9.html
zajrzyj proszę ;) będę wdzięczna :D
-
Jam wczoraj na pokazie la Femme zakupiłam bosski , no mówię wam nabłyszczacz gloss. Ehh co to cudo wyczynia:D za 44,10 zł, bo był rabacik :D Fotka ze strony La femme.
I zamówiłam reklamę , potykacz do salonu, Jeszcze jej nie mam i czekam. Koszt 222 zł Potykacz obustronny A1 + plakat gratis (1937167478) - Aukcje internetowe Allegro
-
ten potykacz to naprawde fajna sprawa :ok: musze nad takim pomyslec do naszego salonu