Witajcie kochani:)
Printable View
Witajcie kochani:)
Cześć wszystkim-Pozdrawiam z Piaseczna:haha:
Ile tu nowych dziewczyn :D Witam wszystkich :ok:
Witam wszystkich :) Mam na imię Sara , mam 19 lat . Dołączyłam do forum ponieważ potrzebuję pomocy w początkach . Narazie jestem "zielona" , ale mam nadzieję , że z waszą pomocą wiele się nauczę . Pozdrawiam ! :macham:
Ja też tu jestem nowa i witam Was wszystkich :)
http://www.facebook.com/StudioStyliz...znokciEuphoria
Witam Was dziewczyny:)
Trafiłam tutaj przypadkowo, założyłam konto no i ... jestem! :)
Robię paznokcie hybrydowe od hmm...miesiąca? ale jedynie sobie i rodzinie:) Póki co bez ozdób. Same kolorki:)
Właśnie czekam na nowy kolor z COSMETICS ZONE :)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! :ok:
Witam was dziewczyny.
Jestem Gosia i mieszkam w Zurychu. Rzesowy rynek jest tutaj znacznie mniejszy, niz w Polsce. Przedluzanie rzes jest mniej znane, szwacarki nie umieja poprawnie aplikowac rzes i przez to jest ciezko ze znalezieniem klientek. Ale jakos sobie radze :)
Na forum jestem od maja, czytalam i duzo sie dzieki wam nauczylam!! :love:
Pozdrawiam cieplutko.
Pracuje na rzesach EVO i jestem mega zadowolona :ok::ok:
Cześć wszystkim :)
Witam wszystkie forumowiczki:) Jestem tutaj nowa, ale równie zakręcona na punkcie zadbanych pazurów co i Wy, drogie panie:) Kobieta bez ładnych paznokietków to nie kobieta. Po prostu:)
Witam wszystkich ! Sporo Was :)
Witam :) cieszę się, że w końcu do Was dołączyłam :)
Witam WSZYSTKICH :):przytul:
Witam
Jestem nowa i dopiero zaczynam moja przygode z paznokciami i rzesami czyi .... jestem na kursie :) Juz wiem ze duzo naucze sie czytajac wasze porady a wsparcie dla takiej zieleninki jak ja rowniez znajde . Pozdrawiam Kasia
Cześć, nie mam za dużo czasu na co dzień, ale postaram się tu zaglądać ;D
Witam się i ja ;)
Witam wszystkich!
Bardzo się cieszę, że mogłam dołączyć do Waszego grona!:)
Swoją przygodę z "pazurkami" rozpoczęłam niecałe pół roku temu.
W miarę możliwości również będę dzieliła się swoim doświadczeniem!
Życzę udanych stylizacji oraz ciekawych wymian poglądów i doświadczeń!
Pozdrawiam ciepło!
Justyna (Moly88)
Witam Wszystkich :D
Mam na imię Agnieszka i mam 33 lata
mam nadzieję ze dzieki bardziej doświadczonym ode mnie koleżankom uzyskam chociaż podstawową wiedzę w temacie pazurkowym . Pozdrawiam Serdecznie i liczę na interesujące postowanie z Wami :kwiatek:
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Gośka, pazurkami zajmuję się od 5 lat, trzy lata temu zdobyłam tytuł technika usług kosmetycznych, a w tym roku technika usług fryzjerskich :) choć mówili mi, że jak zabierasz się za wszystko po trochę to nie będziesz umiała niczego, ja postawiłam na swoim :D moją pasją jest podkreślanie piękna innych i największą nagrodą za moją pracę jest uśmiech zadowolonej klientki:) wciąż jeszcze daleko mi do doskonałości i w dalszym ciągu się uczę :) mam nadzieję, że wymieniając doświadczenia z Wami dowiem się nowych przydatnych rzeczy :)
Ależ się rozpisałam :)
Pozdrawiam wszystkich Gosia :)
Hej !!
Jestem Nikki, mam 27 lat i mieszkam w UK, jeszcze nie caly rok temu gdyby ktos mi powiedzial ze zapisze sie na forum o paznokciach to bym nie uwierzyla :) jak to rzeczy moga sie zmienic :)
Sama jestem zaskoczona bo nigdy nawet sobie nie malowalam pazoknci lakierem a co dopiero tipsy, w tym roku to sie jednak zmienilo, dostalam 2 miesiace wakacji z pracy, gdzie pierwszy urlop spedzalam w Hiszpanii a drugi w Polsce na dwoch weselach. Bylam zmeczona praca i postanowilam troche sie odprezyc na wakacjach i zadbac o siebie, chcialam zeby rece a w szczegolnosci stopy ladnie prezentowaly sie w japonkach na plazy, a do tego dwa wesela w tym na jednym bylam swiadkowa. Zdecydowalam sie pojsc do kosmetyczki na tipsy i zel, u rak i stop. I to bylo to, moze nie zakochalam sie w tym ale spodobalo mi sie. Czulam sie bardziej kobieca w pieknych dlugich paznokciach, tego mi brakowalo. Niestety nie mam tyle kaski zeby chodzic do kosmetyczki regularnie, w uk jest to troche drozsze wiec stwierdzilam ze naucze sie sama robic paznokcie. Kupilam podstawowe przybory z aukcji za grosze i wczoraj byl moj pierwszy raz :) strasznie duzo czasu mi to zajelo, ale efekt jak na pierwszy raz moze byc. Nie jest idealnie ale wkoncu sie ucze. Wrzuce fotki jak mi sie uda. Wiem ze z waszego forum mozna sie duzo dowiedziec i zainspirowac pomyslami. Mam nadzieje ze zagoszcze u was na troche, pozdrawiam wszystkie laseczki, trzymajcie sie cieplutko !
Nikki
Witam wszystkie "świeżynki" :)
przyjemnego przeglądania forum !
Witam
Mam na imię Ewa i jestem w trakcie kursu stylizacji paznokci, a także kompletowania "wyprawki". I tak szukając opinii w necie trafiłam do was i mi się tu spodobało :-)
Witajcie kochane ;)
Witam wszystkich :]
Mam na imię Karolina, paznokciami zajmuje się już ponad 7 lat i jestem samoukiem :].Jestem w trakcie nauki na studium kosmetycznym :)
Pozdrawiam
Witamy ciepło i serdecznie wszystkie świeżyneczki :)
Witam wszystkich forumowiczów!
Od 2010 roku moja pasja są rzesy i im poświęcam swoją niemal cała uwagę:)
Od dawna korzystam z każdej porady, jaka sie tu pojawila i bardzo sobie cenie wszystkie gdyż nie raz przekonałam sie, ze wciąż sie uczę i są rzeczy, które bezustannie wymagają pracy, obserwacji, intuicji, cierpliwości i pokory. Cieszę sie, ze moge dołączyć do tak zacnego grona pasjonatek.