Candy śliczne kwiatuszki:kwiatek:.
Chocolata przecudne:love:.
Lilka bardzo ładne:)
Printable View
Candy śliczne kwiatuszki:kwiatek:.
Chocolata przecudne:love:.
Lilka bardzo ładne:)
łał łał łał ! wszystko sliczne !! ja dziś postanowiłam zrobić kroczek do przodu i tez się pobawiłam moimi farbkami :) jeszcze nigdy nie malowałam, wiec czeka mnie spooooro cwiczen zeby cos osiagnac :D
Lilka każda miała na początku problemy :) Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz :) Ale i tak ładne :)
zołzela,chocko,candy,lilka:wow::wow::wow::wow:
a tu moje drugie podejscie to strołków;)
Dziewczyny na prawdę wow! piękne początki ja się boję myśleć co będzie później :D
nie bój się;p dla Ciebie jeżeli chodzi o kwiaty nie będzie konkurencji:D:D
Ładne listki:)
Dziewczyny jakie cuda tworzycie :)
piękne kwiatki :)
chciałabym tak malować :)
:)
Lilka naprawdę ładnie Ci wyszły te kwiaty moje próby w porównaniu z Twoimi to plamki farbką ... ;)
Trendy77 liście świetne coś takiego na 2 pazurkach na czystym zwykłym frenchu naprawdę ładnie by się prezentowało :D
Ale naprawdę dziewczyny piękne cuda tworzycie :D
Czoko piękne kwiatuchy!
Dziewczynki strok-owe ja mam do was jedno pytanko:) jak to robicie że na pazurkach te kwiatuszki tak wyraźnie i slicznie wychodzą? Ja na jakimś większym formacie jeszcze umie namalować cos co do kwiatka jest trochę podone :P:P
Ale na paznokciu to jest masakra:( albo wygląda to jak plama:( jaki nr. pędzelka używacie?
ja uzywam nr 4 i jest ok:-)
dziewczyny, ile pieknych strołków, no normalnie wooow, az sie w oczach kolorowo robi
ja uzywam czwórki, czasem dwojki jak pazurek jest mały.
Ja nauczyłam się już robić mniejsze kwiatki 4' :) Ale mniejszy też muszę kupić :)
candy lilka choco trenedy super prace!!
dziewczyny polećcie jakiś fajny zestaw pędzelków, ale tylko płaskich... bo moje umarły:(
ja zachwycona tym co wyrabia plushak :D i Choco :D próbowałam swoich sił dalej znów na kalendarzu, pudełki i po raz pierwszy pędzelkiem 4# na tipsach:wstydek:
zołzella-pokazuj nam tu szybciutko pedzelek i farbki jakimi malujesz bo te kwiatuchy sa bajkowe:wow::wow::wow:
Złozella szaleje! Śliczniochno!!
trendy77 farbki of kors polycolor :D a pędzelki od choco :D tzn z jej polecenia ;)
http://10gb.home.pl/visage/images/9z...yMiniature.jpg
Zołzello piekne kwiatuchy.
zołzella naprawde ładne te kwiatki zwłaszcza na tym przeźroczystym :D
Dziewuszki przejrzałam prawie połowę tego tematu i jestem w szoku jakie tu cudowne prace są!! :))
Naprawdę jestem pod wrażeniem!!
Dodam teraz coś od siebie :)
Dopiero zaczynam także proszę o wyrozumiałość ;)
Kolczyki nie są jeszcze polakierowane..
Śliczne te kolczyki:)