a ja popijam małe piwko jem chipsy i przeglądam internet ;)
Printable View
a ja popijam małe piwko jem chipsy i przeglądam internet ;)
ja czekam na lubego bo wraca z popoludniówki i testuje nowe kredki akwarelowe :)
wrocilam z zakupow, biorę sie za gniecenie cisata kruchego a o 14 serial na tvn7:)
czekam na babke od korków, a przez to pogode nic mi sie nie chce i najchetniej poszłabym spac :(
A ja siedzę w pracy i nie mam nic do roboty :(
Przeglądam forum i zaraz się trzeba brać do lekcji ;(
a ja wróciłam z pracy zjadłam obiadek i przeglądam forum. Zaraz idę się polozyć i troszkę odpocząć bo coś mnie dzisiaj głowa strasznie boli
a ja sobie leżę i przeglądam forum, czekając na mego Miśka i co chwilę spoglądam w okno i mi się ryjek cieszy, bo na dworze wygląda jak w lato, tylko że bez liści na drzewach :D
oo to chyba tylko u Ciebie bo ja to dzis w kurtce zimowej chodziłam i wcale sie nie przegrzałam... masakryczna pogoda :/:
noo i jak to ja piszac w tym temacie znowu jem.. hahahah.. tym razem jem kiwi i gruszke :D
Piję drinka i przeglądam forum:)
Dobry dzien :)
Wstalam i szykuje sie do pracy ale dzisiaj koncze wczesniej :D
Milego dnia :kwiatek:
Dzień dobry :)
Zbieram się do pracy :D A mam taaakiego lenia :kwiatek:
a ja zaraz ide do szkoły.. jak dobrze ze juz piątek.. ahh
skonczylam sprzatnie u babci w domu,troche tego bylo zrobilam sałatke a teraz odpoczywam bo padam na twarz, a pozniej do kosciola i na urodzinki 80 babuszki:)
Przeglądam forum i zaraz trzeba iść coś przekąsić :skacze: (musicie sobie myśleć, że ze mnie jest jakiś grubas :skacze: Cały czas tu o jedzeniu piszę :D)
poczytaj moje posty w tym temacie to sie dowartosciujesz haha :D
ja własnie odrabiam lekcje.. zeby w weekend miec spokoj..
ja właśnie wróciłam z pracy i grzeje sobie rosołek :) Potem zabieram się za konkursowe pazurki :)
a ja jem kanapkę z pieczarkami :D
Kolejny żarłok :D Ja idę coś zjeść, bo nie wytrzymam z głodu :glodny:
hehe no nie wierze każdy coś je :) Ja właśnie czekam na kolacje :D I oglądam pierwszą miłość na ipli
a ja ogladam playhouse disney bo wiadomo, moj dwulatek musi!
co do jedzonka to dzis rano odsmazyłam sobie taaakie pyszne kopytka z cebulką i kiełbaska ze az do tej pory jestem najedzona;)
a ja idę sobie spać właśnie :D
dobranoc:*
koncze kilka rzeczy i zaraz zabieram sie za sprzatanie :D
pozniej zakupy i relax :)
ja właśnie wstałam, zaraz zaparzę sobie kawkę i zabieram się za konkursowe pazurki do Akademii Paznokcia :) No i dzisiaj mam dzień błogiego leniuchowania :)
A ja mam dzisiaj szkole, która mi się za 10 min rozpoczyna no ale nie idę bo też mam lenia dziś :D