Zuzaneczka ale szał,jakie błyskotki-cudowności po prostu:o
Printable View
Zuzaneczka ale szał,jakie błyskotki-cudowności po prostu:o
Ela piękne kolorki:wow:
Zuza u ciebie też pięknie wiosną powiało:ok:
moje konkursowe, nie przyjęte z powodu ATYWOŚCI - buahahahaha , nie przyjęli więc wam pokażę a co mi tam
Kasandra - bardzo ładnie wyszło Ci te paznokcie:kwiatek:
Kasandra sa sliczne...szkoda, ze nie przyjeli :kwiatek:
Zuzaneczka, pekne kolorki, na zywo to dopiero czad pewnie :love:
Kasandra ale śliczne!!:) a jaki tunel piękny:):)
kasandra śliczne:love: a co to jest to różowe co użyłaś? Piękny kolorek bardzo mi się podoba.
Ela-k fajny nietypowy wzorek :kwiatek:
Kasandra, pazurki zrobiłaś świetne, a to że nie przyjęli to się zdarza... Nie jednej dziewczynie odrzucili pracę w jakimś konkursie a w następnym wygrała więc nie ma się czym załamywać i trzeba działać dalej :kwiatek: głowa go góry!!
Zuzaneczka świetne,ekstra kolorki :ok:
Kasandra piękne pazurki,mega tunelik :wow:
Ojej dziękuję za tyle miłych słów, mówiłam że więcej nie wezmę udziału ale teraz wiem że będę próbowała jeszcze nie raz, RedSunset masz rację, nie ja pierwsza i nie ostatnia, mam nauczkę, teraz zanim zacznę pracę na jakiśkonkurs, to zapytam czy spełniam wszystkie warunki aby kolejny raz się nie rozczarować i to by było na tyle w tym temacie :)
dziękuję Wam:**
kasiulka81, czaplutka, - hmm najpierw robię frencza ;) potem konad, w miarę dokładnie żeby dużo nie wyszło poza french, a co wyjdzie wymazuje pędzelkiem ze zmywaczem bez acetonu oczywiście ;p
Kasandra super pazurki :D
kasandra262 sliczne pazurki :)
Najpierw czytamy DOKŁADNIE regulamin, potem robimy paznokcie dziewczyny, i tyczy się to każdej z Nas , po co mamy się denerwować i rozczarować, a to przecież nasza wina że NIE doczytałyśmy regulaminu i możemy mieć tylko do siebie pretensje.
Dodam iż wszędzie , każdy regulamin jest INNY!
Ja przyznam, że poczułam się nieco urażona, piszecie o nas w osobie trzeciej, jakby nas tu wcale nie było, a regulamin został skonstruowany na wielokrotne prośby i uwagi dziewczyn, że konkursy dyskryminują stałych bywalców forum, na rzecz osób udzielających się tylko na czas trwania konkursu, bo nie problem wysłać pracę, pospamowac - w sensie nadrobić aktywność (same zresztą udzielacie sobie takich porad) i zgarnąć nagrodę.
Pokażcie mi forum z taką częstotliwością konkursową, oryginalnymi tematami, pozyskanymi sponsorami i takimi nagrodami!
Mało jest konkursów? Nie możecie się wykazać?
Osz normalnie odechciewa się starać.
Kasandra -miodzio zdobienie :ok: a ten róż:love:
Renatka - dziękuję za informację co do tego frencha :kwiatek: napewno kiedyś to zrobię, tylko najpierw muszę dokupić sobie lakier do KONADa bo mi się skończył :( szkoda tylko że są one takie drogie :placz: ograniczam się tylko do jednego kolorku bo robię pazurki tylko sobie i naszym mamom :P więc po co mi tego więcej, a i tak z ozdobami przesadziłam :D bo nazbierałam już tego masę :P Ale się rozpisałam :skacze: jeszcze raz dziękuję :przytul:
KASI ŚLISZNE:love:
kasandra piekne pazurki ale tunelos to mnie na kolana rzucił:wow::wow::wow:
Kasandra, no to odwaliłaś kawał dobrej roboty, są ZAAAAAAJEFAAAJNE :slina:
Ach dziewczynki dziękuję bardzo, no trudno ale zrozumiałam swój błąd i przeprosiłam kogo trzeba , ale zaczynam w siebie wierzyć że mogę coś fajnego zrobić, i po mału rozwijam skrzydełka. I czekam na kolejny fajny konkurs Buziaczki laseczki:cwaniak2:
Plushaczku i samaron kochane z was dziewczyny i ja może nie od tak dawna jestem tu z wami ale widzę ile pracy i serca wkładacie w to co robicie i chwała Wam za to :kwiatek: A wy dziewczynki odrzucenie pracy to nie koniec świata liczy się dobra zabawa, moja tez odlatała i trudno, ale przynajmniej miałam najpiękniejsze szpice jakie do tej pory sobie zrobiłam :D
A to wczorajsza praca, zanim pani do mnie dotarła zjadła sobie skórki, także to nie moja robota....
http://img196.imageshack.us/img196/3301/111el.jpg
zosia_29 sliczne :) u mnie by branie miały bo mam dużo "rózowych" klientek :D
Zosiu, piekne sa. Sliczne kwiatuszki akrylowe :love:
Zosiu wiem o tym już mi przeszło. A ty zrobiłaś wspaniałe pazurki piękne kolorki :love:
zołzella , sylwio, kasandro dziękuję :*
Zosiu są takie słodkie :love:
totalny szał klientkowy - hybryda <rotfl>
http://img8.imageshack.us/img8/7961/...ezgwiazdek.jpg
soffii25 piękny kolor :D
Soffi - świetny kolor :ok: jak długo taka hybryda się utrzymuje na pazurkach?????
Zosiu zdradź co tam jest na tych pazurkach, bardzo mi się podobają :D
soffi bardzo ładne... lubię czerwień:kwiatek:
zosiu bardzo fajne:ok:
a tu moje hybrydki
Evelyn. fajna sprawa i fajne połaczenie kolorków :)
Evelyn fajna sprawa, ale mnie na razie nie stać na te hybrydki-a pazurki super się prezentują
Soffi Ale piękny kolorek bardzo elegancki
dziękuję kochane za pochwały, choć mi te pazurki się wydają takie sobie
Kasi te żele nie są drogie
Zestawy żelowe, akrylowe i inne :: dobrarada
Zestawy żelowe, akrylowe i inne :: dobrarada
ja używam takich pierwsze 5 szt. za 38, a drugie 4 za chyba 30
między innymi...
Evelyn - fajne pazuraski :ok: zastosowałaś do nich żeli kolorowych jakie polecasz w linku od dr, czy to jakies lakiero - żele???
Czerwone, lekko przedłużone żelem soak off + lakier :)
dziewczyny hybrydy wyszly superancko
Soffi piękna czerwień :love: Hybrydowy szał :)