Skończyłam sprz±tać i przegl±dam forum ;]
Printable View
Skończyłam sprz±tać i przegl±dam forum ;]
a ja się ogarniam się i lecę gdzie¶ podbijać miasto z moim chłopakiem :D
wrocilam do domku bo szykowałam jedzonko na impre, czekam na lubego:) o 18 na zebranie a potem%%
a ja wlasnie spilowyuje konkursowe pazurki i zaraz zabieram sięza swoje bo już od tyg chodze bez i mi to nie daje normalnie żyć :D Aj te paznokcie jak narkotyk tak idzie się od nich uzależnić :)
ja dzis mam marny dzien spalam tylko 2,5h wrocilam z imprezy dosc pozno i spac mi %%nie daly poleze chwile a o 16 na mecz:)
Biorę się za lepienie kolczyków ;)
Scinam mojemu wlosy ale teraz ma tel to ja szybko na forum weszlam :)
Za chwile pod maszynke idzie pies, ma takie dlugie klaki, ze wszystko zbiera z ziemi i do domu targa ;)
Ja dopiero albo juz wstałam, zaraz muszę umyć włoski i wypić witaminki no oczywi¶cie między czasie forum :)
ja wstałam rano i zaprowadziłam córcię do przedszkola, teraz przegl±dam forum. Zrobiłam sobie trzy dni wolnego, dzi¶ jest dzień pierwszy a ja już nie wiem co mam robić - wniosek - nie brać wolnego je¶li nie trzeba :D Aj, no i za dwie godzinki z dziadkiem do lekarza jadę :P
Ojjj.. głowa boli, a zaraz się muszę uczyć do kartkówki ;(
zaraz biorę się za podręcznik od biologii..
uczę się na chemię ... ;/ ehh ... :P
Przez ta zmiane czasu na letni to sie czlowiek porzadnie wyspac nie moze ;)
Milego dnia, ja lece do pracy :)
rudzia mam to samo bym spała i spala i odespać nie mogę kurczę. A ja wła¶nie piję witaminki i na 10 do pracy się zbieram :) ale tylko do 14 i potem na forum sobie posiedzę :)
to jest jakas masakra ja sie ciesze ze nie musze wstacac o okreslonej porze:skacze:wciagnelam jedzenie i bede brała sie za referat...
moja wersja ¶niadaniowa: Witaminki, Kawka oraz forum :D Idealny zestaw :)
a ja teraz się szykuję do wyjazdu, bo jadę dzi¶ do Kołobrzegu - fakt, że po moj± babcię, która dzi¶ z sanatorium wychodzi, ale spacer po plaży i tak zaliczę :skacze:
życzę miłego dzionka :kwiatek:
a ja ogolnie umieram na brzuch bo nadeszly gorsze dni:d a poza tym ledwo zyje, cala noc nie spalam, bo moj malutki mial taka goraczke ze az dreszcze mial, sytuacja jujz opanowana, maly biega i sie bawi a ja usypiam:(
agnesbeauty - Do Kołobrzegu jeĽdzilam raz w tygodniu jak jeszcze mieszkalam w polsce, bo mialam bliziutko, ooo tak, też z chęci± pospacerowałabym po plaży;) Uwielbiam Kołobrzeg;)
a ja pracuję ;) i korzystam z chwili wolnego czasu :P
Zaraz trzeba i¶ć do nauki znowu :/:
Ja wła¶nie ¶ciełam babci wloski i pofarbowałam, teraz odpoczywm:)
dostałam paczkę z alle i idę testować formy silikonowe:)
Dzisiaj tez się muszę uczyć ;(
A ja m±dra na pieszo sobie spacer zrobiłam 2 kilometrowy a buciki mam takie piękne , że na podeszwie wszystko czuć taka cienka. I siedzę i kwiczę z bólu bo mam b±bla na b±blu:(
biedactwo! :( niby zwykły spacerek, a tak się porobiło. Jak też kiedy¶ ta zrobiłam i od tamtego czasu na planowane długie spacerki ubieram koniecznie bardzo wygodne buciki ^_^