Obijam się i cieszę się wolnym :skacze::skacze:
Printable View
Obijam się i cieszę się wolnym :skacze::skacze:
ja też bym tak chciała, ale muszę przysiąść do pracy z kosmetologii... ;(
a mam takiego ogromnego lenia dzisiaj :P
leze i umieram bo robilam lazanie na obiad... obżarłam sie jak świnka:D
A ja spać nie mogę, sprzątam troszkę forum,
trochę pogrywam ale chyba trzeba iśc w końcu spać
a ja dopiero wstałam i zaczynam zaraz sprzątać;/
No Sandra to chyba nie tylko Ty :)
Pies jak zwykle obudzil ok 7 ale wygrzebalam sie o 9 a zaraz do sprzatania ;)
kawa, śniadanko i błoga niedziela :)
Własnie połknełam dwa tosty z łososiem i biore sie za malowanie bo mnie zamowienia gonia a pozniej siadam do ogladania starego filmu ,wlasnie dzisiaj przyszedl ,,Ptaki ciernistych Krzewow,, na dvd:)
do pracy na 14 a takie ładne słoneczko :(
a ja siedze sobie na ogródku i sie smaże w słońcu;)
a ja ide spac za moment, jutro bede uczestniczyla w paradzie kwiatowej:d w miasteczku obok, to jest ich swieto jakies tam jeszcze nie wiem w jakim charakterze tam bede:D oto filmik z tamtego roku
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=iw6hS36d06I[/ame]
tylko nie daj sobie przykleić kolczyków co cycków i założyć czapki z piórami :D
heh zart taki tylko :D Fajna sprawa :D
haha dobre dobre:D mysle ze bede rozdawala kwiaty ludziom:D bo to swieto tulipana i wszystkie te pojazdy sa zrobione kwiatami:D wlasnie juz tam ruszam:D
oglądam kiepskich na ipli zaraz pojade sobe na nowe mieszkanko troszkę posprzątać bo po remonce ciągle gładź mi jeszcze osiada a potem gril u znajmego :)
Powiedzmy, ze myje okna siedzac na forum i sluchajac staroci na Vivie :p
A pozniej pewnie tez grilla zrobie, tyle ze na balkonie :)
a ja sobie zrobiłam tysiąc pięćset maseczek dziś i mnie twarz szczypie :P głupek ze mnie :skacze: ...
teraz słucham starych kawałków KABARETU OT.TO uwielbiam ich :love:
i się relaksuję ;) chyba jakiegoś drineczka wypiję :D
Nanami po co Ci tyle maseczek ? :skacze:
A ja siedzę , piszę, oglądam a teraz idę zapalić :P I próbuję się psychicznie przygotować na jutrzejszy bardzo pracowity dzień bo mam 3 klientki i do tego sobie pazurki będę robiła.. Ojojojj
Tosiaczek, bo ja jestem nawiedzona :D musiałam oczyścić twarz i wygładzić, a mam taką cerę, że do kosmetyczki się nadaję, a że nigdy nie byłam i trochę żal mi kasy na to, więc sama się katuję hehe :P
piję obiecanego drinka teraz :D
a ja w pracy do 23.00, ale chociaż mogę postudiować forum hehe
Ewelinka, to dobrze że masz chociaż dostęp do neta ;) ja widzę, że dziewuszki na weekend wywiało a ja póki co siedzę jak taka d... w domu ;) ale jutro wyjeżdżam a w poniedziałek idę na ATB :skacze: bo grają u mnie w Arenie :D
wow!!! super to baw się dobrze;) ja dzisiaj do 23 a jutro znowu na 7;/ 2 maj wolne a 3 znowu do pracy - Basen czynny w każdy dzień roku;(
u lala ... a ludzie chociaż są na tym basenie? :)
no są są... łażą w te i we wte;D
a ja czekam aż łobuz m uśnie żeby troche posprzątać :/ coś mnie garło boli :/
Katarynka :* oby Cię nic nie złapało :)