zacznę zacznę:) tylko chciałam moje stare pazurki sobaczyć:) jak to kiedyś było:)
Printable View
zacznę zacznę:) tylko chciałam moje stare pazurki sobaczyć:) jak to kiedyś było:)
No proszę kogo widzę, witaj po przerwie :)
hej ho wszystkim witam się po kilku latach znów z tymi co znam i nie znam :)
Hej:)
Ja również wszystkich witam mam nadzieję że zawsze ktoś mi coś podpowie :D i będę mogła coraz lepiej się nauczyć robić pazurki :) Pozdrawiam was kochane
JA również chciałabym wszystkich serdecznie powitać... ;)
Miło mi się przywitać,
Ja dopiero zaczynam przygodę z pazurkami i jestem ciekawa wszystkiego :)
Pozdrawiam
Ja również witam wszystkich. Miałam 4letnią przerwę w robieniu pazurków, a teraz chce wrócić do tego hobby połączonego z pracą :) Na rynku dużo sie pozmieniało i doszło mnóstwo nowych technik i firm. Mam nadzieje że pomożecie mi się wdrożyć spowrotem w świat pazurków :P :) pozdrawiam wszystkich i zaczynam się rozglądać po forum :macham:
Witam wszystkie proste kobiety, których główne zainteresowania to moda i uroda. Jak dobrze wyglądać dla faceta, mieć piękne paznokcie i nic więcej w głowie
A jakie to trzeba mieć smutne i puste życie żeby tracić czas na zarejestrowanie się na forum tylko po to żeby napisać anonimowo jedno obraźliwe zdanie...
Pozdrawiam i trzymam kciuki "jenot" żeby w koncu jakoś ci sie w zyciu ulozylo :ok:
Witam jenot, jakże niezmiernie nas uszczęśliwiłeś i wniosłeś niewyobrażalne zmiany do naszego pustego życia swoim wyjątkowym jestestwem :D
A resztę nowinek witam serdecznie i szczerze :D
witam dziewczyny :)
Witam wszystkich
Cześć. Mam na imię Iwona i moja przygoda ze stylizacją paznokci zaczęła się nietypowo, bo od założenia bloga. Dopiero w 2013 zrobiłam kurs Manicure i Stylizacja Paznokci.
Cześć ;)
Witam wszystkich obecnych na forum i cieszę się, że do Was dołączam.
Jestem Karolina ;)
pozdrawiam ciepło
Witajcie wszyscy uwielbiający wszelkiego rodzaju stylizacje - szczególnie stylizację pazurków :P
Witam serdecznie :] Wszystkie Pasjonatki stylizacji paznokci :kwiatek: dołączyłam do Was z nadzieją na uzyskanie wielu porad oraz wykorzystaniu doświadczeń nabytych podczas wykonywania prac związanych z upiększaniem dłoni. Pozdrawiam, Iwoncia
Witam wszystkich serdecznie :)
Hej :) Jestem Lili i witam was wszystkie :*
Cześć dziewczyny jestem Ania i dopeiro zaczynam swoją przygodę z paznokciami :) Mam nadzieję, że mi pomożecie!
Ja również witam :) jestem nowa na forum, zaraz je poprzeglądam i postaram się pomóc :) !
i ja chcialabym sie przywitac :papa:
Witam gorąco dziewczyny:))
Hej. mam na imię Iza i milo mi was to wszystkie przywitać.
Witam i dobrej zabawy tak tobie -:skacze: sobie.