-
Odp: co teraz robicie....
ja wlazlam na youtuba zeby sprawdzic cxzy juz sa jakies filmiki z parady, na ktorej dzis bylam:D i jest:D:D widac mnie chwilowo w 39 sekundzie chyba ze 3 sek jak ide z flagą różową:D
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_iIBxBc7X0Q]YouTube - Spalding Flower Parade 2011 all the Floats[/ame]
-
Rudzielec takie dwie idą z flagą, Ty i jeszcze jedna laska tak? :) ale piękna ta parada :)
u nas takich nie ma ;( albo ja nic nie wiem na ten temat.
Ale na Starym Rynku u nas w Poznaniu, będziemy bić rekord w puszczaniu baniek mydlanych :D. Szkoda, że będę wtedy na uczelni ;(
-
a ja lecze kaca po wczorajszym ognisku :P
-
hehe Sandra, też mnie trochę męczy kac :D
-
mnie to kac będzie męczył jutro ^_^ - właśnie szykuję się na grilla :skacze:
miłego dzionka życzę wszystkim! :D
-
również życzę miłego dnia, bo zmykam do mojego Pana właśnie :D
-
a ja umieram z bólu brzucha ;(;(;(
-
Cytat:
Napisał
nanami7
Rudzielec takie dwie idą z flagą, Ty i jeszcze jedna laska tak? :) ale piękna ta parada :)
u nas takich nie ma ;( albo ja nic nie wiem na ten temat.
Ale na Starym Rynku u nas w Poznaniu, będziemy bić rekord w puszczaniu baniek mydlanych :D. Szkoda, że będę wtedy na uczelni ;(
tak nanami ja to ta bliżej kamery:D z reszta widac rudy łeb:D chyba zapomnialam dopisac, ze to wszystko było zrobione z tulipanów i innych kwiatów te konie i reszta naprawde ktos sie napracował
---------- Dodano o godzinie 12:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:18 ----------
Cytat:
Napisał
natalia268
a ja umieram z bólu brzucha ;(;(;(
oj biedna - ja tez wyjatkowo bardzo bolesnie w tym miesiacu przechodze te dni:( ogolnie sie zwijam z bólu
-
zjadłam obiadek i najchętniej poszłabym spać
-
Cytat:
Napisał
rudzielec
(...)
oj biedna - ja tez wyjatkowo bardzo bolesnie w tym miesiacu przechodze te dni:( ogolnie sie zwijam z bólu
no to łącze sie z Toba w bolu :(:(
-
a ja siedze , pije kawe i mysle co by tu zrobic zeby sie nie nudzic :/ moze stopowe pazury zrobie ... :skacze: ale nie wiem czy dziecko mi pozwoli i czy mi sie chce ;|
-
jaaaaa, Marta, ale super, rekord w bańkach :skacze: świetneee :D
a ja zaraz zabieram się za pazurki kuzynki :)
-
Miał być dzisiaj grill :leze::leze::leze: Jeszcze nie widziałam śniegu w maju!!!!!!!!!
-
Hyhy :p Wesolo w Polsce widze :p
Ja wrocilam z pracy i zaraz mykam z psem tylko forum przejrze do konca :)
-
-
aga zartujesz chyba:o no szok normalnie:o:o:o szuflada opada:D
-
u nas padał od rana deszcz, teraz śnieg ale grilla udało się zrobić ;D bo elektryczny ;D
-
Relaksuję się po wczorajszym ATB, było meeeega :D wstawie Wam fotkę (jeśli moderatorzy mnie nie zjedzą, że wstawiam fotki w tym temacie :huh: :P )
-
nanami super mega ci zazdroszcze uwielbiam andre:)
-
Nanami super :ok:
A ja oglądam ostatni odcinek "usta usta" .. :(
-
właśnie idę do łóżka, bo jutro wcześnie wstaję i jadę na 3 dni na Kaszuby :) życzę miłego tygodnia wszystkim Forumkom :D
-
Próbuję wstać od forum i się wykąpać.. W końcu praca czeka hihihi :skacze: :skacze:
Ps. Miłego i słonecznego dzionka życzę :kwiatek:
-
Cytat:
Napisał
nanami7
Relaksuję się po wczorajszym ATB, było meeeega :D wstawie Wam fotkę (jeśli moderatorzy mnie nie zjedzą, że wstawiam fotki w tym temacie :huh: :P )
miałam tam być, miałam tam byc ;(;(;(;(;(;(;(;(
ja sprzatam
-
a ja siedze i ogladam tv, w miedzy czasie ukladam klocki z maluchem i doprowadzam go do czkawki ze smiechu:D
-
a ja w końcu mam troche wolnego, to pogram sobie w simsy;p haha