Kryolan :love:
Printable View
Kryolan :love:
w czorajsze zakupy , myszka była najwarzniejsza :D. no i koszulka czarna wymiata :skacze:
Bardzo fajna ta 2 koszulka:) droga była?? no i myszka wymiata:) też bym mogła taką mieć:)
marshall, zakupy fajne, myszka rzeczywiście powalająca :D
Edit, kurtka prześliczna!! buciki też :D
aj zazdroszczę tych obniżek...
teraz takie obnizki w sklepach, ze oszaleje.. a ja wydałam kase na prawko :placz: ...
Ale prawko będziesz mieć do końca życia :)
Choco piekne te Twoje pantery :love:
a ja kupilam buty i portfel Załącznik 50800Załącznik 50801
No poszłam po bandzie i jeszcze dokupilam
Źródła zdjeć Informacje o Użytkowniku Art4Fashion_pl oraz Informacje o Użytkowniku kord9
heh choco to teraz masz wszystkie opcje w jednym szaliczku, super:)
choco ta bluza meeega super... daleko mieszkam... mogę? :D
Czoko, Ty chyba bedziesz musiala isc na odwyk zakupowy :P
Co wejde w temat poogladac to tylko Twoje wstawki widze :)
Ojj.. prawie miesiąc nic nie wstawiałam;D Teraz nadrabiam:D
http://i1091.photobucket.com/albums/...da/hybrydy.jpg
---------- Dodano o godzinie 19:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:58 ----------
Złotko nie wiem o co kaman z tym "daleko mieszkam" ale jasne że możesz:)
A mi wkoncu dzisiaj dostarczyli mojego nowego notebooka Samsung NC110 czarniutki blyszczacy:skacze:a poprzedni dwulatek idzie w spadku dla mlodszej corki :)
Chocolata - szalejesz :skacze: świetne te"zwierzęce" zakupy :ok:
Natalia - prawko fajna sprawa ;) jak już zrobisz i zaczniesz jeździć to docenisz i stwierdzisz, że było warto wydać te pieniążki, a jak już zakupisz sobie swoje, chociażby skromne 4 kółka to już będziesz mega zadowolona (moim skromnym zdaniem), a przeceny, były, są i nadal będę co jakiś czas więc uszy do góry :przytul:
choco jak zawsze zakupy super :D
a ja wczoraj zakupiłam lakier ceramiczny firmy CHI
Ceramiczny lakier do paznokci CHI 15ml - ceramika CHI44
miałyście juz taki ? jestem ciekawa czym się różnią od zwykłych ? oprócz tego że ma jakieś tam witaminy ?
no ciekawe co to za cudo... a ja kupiłam sobie wczoraj kapelusz
http://2.bp.blogspot.com/-OMKws5qspp...Editminius.jpg
http://ladyfoxette.blogspot.com/2011/12/kobieta-w-kapeluszu-za-zotowke.html
choco chyba chodzilo o to ze daleko mieszka i nie bedzie prawdopodobienstwa ze sie spotkacie tak samo ubrane;] a bluza faktycznie fajna.
Milenka cudny kapelusz:o
Do mnie dzis juz dotarły zakupy:o bluzy super obie, bluzka biala szyfonowa.. khemm.. no coment:)) Za to dzis jeszcze kupilam kiecke/tunike u
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Załącznik 50838
nie no wiem wiem, nie żałuje, ale jak patrze że moja kurteczka wymarzona albo swterek są w przecenie takiej ze o rany.. to az mi przykro.. no ale cóż ;) są rzeczy ważne i ważniejsze..
Choco Ty jestes nienormalna ! Czy Ty masz coś w szafie innego niż pantera albo innego niż w kolorze fioletowym ? :hahaha:
Milenka kapelusz jest przepiękny:love:.
Choco świetne ubrania :ok: Bardzo podobają mi się zwierzęce motywy...ale mało odważna jestem i pewnie bym kupiła ale nie założyła :/:
Milena kapelusz jest świetnyyy!!
A ja zakupiłam sobie bransoletkę - samą bazę - a koraliczki będę dokupywać stopniowo - przy okazji - takie jest ogólne założenie tych bransoletek :D i tak będę się bawić :D
BRANSOLETKA RZEMIEŃ NATURALNY-SREBRO pr 925 GRATIS (2049015213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dziewczyny które kupiły ubrania od tego sprzedawcy jesteście zadowolone z jakości tych ubrań?
podoba mi sie ta sukienka,http://allegro.pl/olowkowa-sukienka-...040473482.html
nie rozumiem jak można kupowac ciuchy z allegro czy inej strony z ciuchami nie przymierzając go , cała frajda w kupowaniu wlasnie polega na buszowaniu po sklepie i a moze to a moze tamto , to sama przyjemnosc kupowania , :cwaniak2: byle do soboty i znowu na sklepy bo tylko w sobote jest na to czas :D
Malinowa ja jakiś czas temu kupowałam taką sukienkę tylko wrzosową 760 JESIEŃ MODNA SUKIENKA ZAKŁADKI L-JS (2039696668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. od tego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona. Od tego którego Ty podałaś niestety nie kupowałam ale wygląda na podobną.
Bardzo fajnie się ją nosi,mam jeszcze nieco inny krój w kolorze szarym i też bardzo fajna,ale ta z zakładkami na dekoldzie się lepiej układa.
A ja zaszalałam ze swarovskim:p
wooow Ewelinko, jakie ekstra zakupy ;) zazdroszczę :D
marshall jak byś miał dwuletnie dziecko, które biega po sklepie i nie możesz się w żaden sposób skupić na oglądaniu ubrań, nie mówiąc już o przymierzaniu to byś wiedział, że to żadna frajda robić tak zakupy, a że nie mam je z kim zostawić to wolę czasem coś na allegro kupić, chociaż ubrania kupuje niezwykle rzadko właśnie z racji tego że mam obawy czy będzie pasowało to co kupie i czy jakość mnie zadowoli
---------- Dodano o godzinie 21:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:16 ----------
olusia87 a ta sukienka co Ty podałaś link też mi się podoba, a możesz powiedzieć jaki ten materiał jest, cienki czy średni może? bo cena niziutka bardzo
Złotko poszalało kupiło sobie dzisiaj 13 bluzek :D wstawię w najbliższym czasie- chyba oszalałam :D
ja kupowąłam od tej babeczki co olusia pokazła i jestem zadowlona, materiał jest fajny - w mojej tunice dośc gruby nawet - ta sama co Kasia kupiła :)
a ja w przeciwieństwie do marshalla kocham allegro i większośc moich butów np jest z allegro własnie :D
marshall ja tam nie lubie w sklepach przymierzać ubrań... więc allegro to moje wybawienie
... hmmm ja tez Wam sie pochwale:) ale bardzo cieszę sie ze swojej zdobyczy.
Muszę przyznac że to nie pierwszy tematyczny zakup- tylko inne łapki były do d...:) (nie wiem jak sie ukrywa)
Moje pazurki umieraja stojac wiec teraz maja zastępstwo :skacze:
Generalnie łapka zachowuje się jak ludzka, jej motoryka, wielkość jest strikte jak człowieka... fajna rzecz do nauki bądz treningów i zabawy:)
http://www.nailtrainerhand.com/nail_...advantages.htm
zródlo
a jaka cena jeśli można wiedzieć? ;p też chętnie bym jakąś łapkę kupiła sobie bo na paluchu niewygodnie ;p
ojaaa syrenka :slina::slina::buja: tez chce taka :woot::woot: gdzie kupiułas ile kosztuje taka lapka ??:D
The Nail Trainer.
... mimo ceny uważam że warto
tak na szybko to wychodzi jakies 400 -500 zl nie wiem jak waluta teraz stoi :D to chyba tanio bo widzialam kiedys ktos linka dawal to kosztowała 800-900 zl
aleeee zazdroszczę :D
... i to jest własnie powód Elu dla którego nie mieszkam w Polsce. Taki koszt zakupu dla nas jest tym samy co 100 zł dla osób mieszkajacych w Polsce.
Ale powiem tak ... duzo trenuje i poza pracami wykonywanymi na konkursy i jakies tam pomysły wogulę nie robie sobie paznokci mimo tego że to kocham. Szkoda mi moich paznokci bo są tak osłabione. Poprostu pomyślalam że jak mam wydawać na kolejne kuracje kosmetyczne bądz farmakologiczne to i tak prędzej czy później ta kwota sie uzbiera. A tak mogę trenowac , wymyślac nowe stylizacje, uczyć się.
Teraz czeka mnie ok 40 godzin szkolen i biore łapę ze sobą :) Wygodniej jest robic na niej niż ciągle na lewej dłoni.