Witam, zebrałam się na odwagę i w końcu zarejestrowałam się na forum:skacze:. Swoją przygodę z paznokciami dopiero zaczynam. Liczę na wsparcie i z góry za nie dziękuję :D.
Printable View
Witam, zebrałam się na odwagę i w końcu zarejestrowałam się na forum:skacze:. Swoją przygodę z paznokciami dopiero zaczynam. Liczę na wsparcie i z góry za nie dziękuję :D.
Witam wszystkich :*
Witam serdecznie ;) poczytałam trochę Wasze forum i stwierdziłam, że naprawdę warto się zarejestrować :) chociaż jestem świeżynką w temacie, jeżeli chodzi o samodzielne wykonywanie manicure (czyt. w ciągu dwóch dni wykonane 2 manicure) :P
Pozdrawiam!
Witam :)
Nawet nie wiecie jak się ciesze że znalazłam TO forum. Kopalnia wiedzy i doświadczenia. Będę się od was uczyć :D Co prawda nie jestem już nastolatką i zawód wyuczony mam - ekonomistka, ale na zmianę zawodu nigdy nie jest za późno. Tym bardziej, że interesują mnie piękne paznokcie oraz makijaże :) Miło was będzie poznać.
Witaj Efciam. Tu na forum jest wiele starszych i młodszych osób, myślę, że będziesz się czuła z nami jak ze starymi znajomymi ;)Pasja nie ma wieku:)
Witam, jestem nową forumowiczką :)mam na imię Ilona mam24 lata i z zawodu jestem manicurzystką ;]
Serdecznie wszystkich Was Witam, jestem początkująca w styczni tego roku przeszłam moje pierwsze kursy. Obecnie jestem na urlopie wychowawczym, sprawuję opiekę nad dwoma moimi szkrabami. Moja obecna praca nie pozwala mi na powrót do niej ( wychowawca w Domu Dziecka), więc mój kochany mężuś zrobił mi taką śliczną niespodziankę w postaci kursów :) Od zawsze uwielbiałam malować, oraz bawić się wzorkami, ale robiłam to tylko lakierami, więc dla mnie to nowość "szmoncić" na paznokietkach żelem :) Nie zawsze wychodzi mi to super, ale nie poddaję się... robię na razie w domu sobie, siostrzyczkom i koleżankom... Mój mąż już do mnie mówi, że zwariowałam na punkcie paznokci.... Chętnie do Was przyłączę i posłucham wielu rad, a może i ja się kiedyś na coś przydam :D
Witamy :)
Dzień dobry,
Jestem Ewelina :D mam 24 lata. Nie lubię się udzielać, jestem raczej typem "oglądacza" i "wstydnisia".
Mam nadzieje, że zachęcicie mnie do udzielania się na forum :P:)
Witam Wszystkich :)
Jestem Agnieszka mam 24 lata. Jestem świeżo upieczoną mamuśką :)
Cześć :)
Jestem nową forumowiczką*mam na imię Daria :)
W maju będę mieć 25 lat, a w lipcu zostanę mamusią :D
W lutym 2014 ukończyłam kurs Stylizacji Paznokci ale już wcześniej interesowałam się tym tematem i próbowałam tworzyć paznokcie :)
Chętnie przyjmę do znajomych i mam nadzieję, że dzięki Wam poszerze swoją wiedzę :)
Witam,
mam na imię Zuza, lat 28, jestem kosmetyczką.
Pozdrawiam
Mam na imię Dominika, pazurkami zajmuję się hobbystycznie, bardzo lubię o nie dbać i je ozdabiać, bo piękne dłonie są wizytówką zadbanej kobiety :)
Ja rowniez Witam wszystkie kobitki ktore poprostu lubią to co robią, maja swoja pasje;) (zawodowo jak i "dla siebie").
zapisalam sie na forum bo uważam ze to jest rewelacyjne miejsce gdzie wszyscy rozmawiaja, dyskutuja, pomagaja sobie o tym co najbardziej lubieeee;) :D
Kinga
Witam wszystkich forumowiczów ;)
Mam na imię Natalia mam 21 lat od ok. pół roku robię sobie paznokcie żelowe aktualnie kończę technikum usług kosmetycznych zaoczne i wybieram się na kurs stylizacji paznokci metodą żelową bo póki co jestem samoukiem ;) Bardzo mi miło być tutaj u Was na forum i móc dzielić się z Wami swoimi postępami.
Cześć i czołem :)
Na co dzień pracuję jako piercer , paznokcie moim oczkiem w głowie!
Cześć dziewczyny i chłopacy ;-)
Mam na imię Korina i mieszkam w Lesznie. Stylizuję paznokcie metodą żelową od prawie pół roku, jestem samoukiem i w tym momencie jest to moja wieeeelka pasja. Cały czas się rozwijam. Od dawna przeglądam forum.wzorki, zawsze mogłam znaleźć tutaj odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. W końcu sama się zarejestrowałam i mam nadzieję, że i ja okażę się pomocna w pewnych kwestiach :) Pozdrawiam serdecznie!:D
Cześć :) Mam na imię Marta, w tym roku skończę 28 lat ;)
Witam wszystkie Świeżynki, a w szczególnosci Darie - dlatego, że jesteśmy z tego samego miasta hihi :) !
Cześć. Nazywam się Elwira i jestem manicurzystką :)
A ja witam wszystkich po bardzo długiej przerwie! Stęskniłam się bardzo i z zapałem wracam do Was i pazurów :D :kwiatek:
Witaj
Witajcie
Dopiero zaczynam moja "przygode" z pazurami. Od jakiegoś czasu śledzę forum aż w końcu postanowiłam się zalogować :-) juz teraz mogę podziękować za cenne uwagi bo wybierając sprzęt bardzo przydały mi się Wasze posty.
Pozdrawiam:]
Jestem świeżynką w temacie:) Dopiero zastanawiam sie nad swoją ścieżką :) Mam nadzieję, ze dzięki wam uda mi się w końcu osiągnąć swoje cele i spełnić marzenia:)!
Pozdrawiam Iza
Witam Was Kochane Dziewczęta :D
Mam na imię Olka właśnie ukończyłam technika usług kosmetycznych (mam przynajmniej taką nadzieję, że kwalifikacją A.62 zdana będzie :skacze: )
Pozdrawiam :soczek: