luska genialna zmiana ! Dłonie od razu śliczniej wyglądają ;)
souki no nie lada wyzwanie miałaś, ale świetnie sobie poradziłaś ! :)
Printable View
luska genialna zmiana ! Dłonie od razu śliczniej wyglądają ;)
souki no nie lada wyzwanie miałaś, ale świetnie sobie poradziłaś ! :)
luska.. świetna metamorfoza :)
souki..- bardzo, bardzo mi się podobają!!! :)
A to coś ode mnie :D
ciasteczko000 bardzo udana metamorfoza
no i brawo za ładny zdrowy odrost :ok:
ciasteczko, sliczny odroscik i metamorfoza bardzo mi sie podoba
Ciasteczko - fajny, równiutki odrost i super metamorfoza :ok:
a tu moje
a i tu jeszcze
koki1980 metamorfozy, ze mucha nie siada :ok::ok:
Koki-zmiana pierwsza klasa!
Ja ostatnio zdjęłam mojej siostrze pazurki i pomalowałam lakierem miętowym.
Oto one z 5 tyg.odrostem i po zdjęciu żelu do zera.Czyli naturalsy:)
Edit, ładny odrost! A kolor PO jest bosski...:love: Co to i skąd?! :D
Edit-odroscie uuhhaaa:ok:I kolor rewelacyjny!!
Koki - cudowne metamorfozy :skacze:
Edit - elegancki odrościk, a po metamorfozie :love: ahhhhh
koki metamorfozy są:ok:
a to moja metamorfoza.
http://images37.fotosik.pl/1430/af9a07ee448db56f.jpg
Diamentwa swetna zmiana...;-)
Zmiana rewelacja. Super pomysł na zdobienie :)
a to moja taka mała w pośpiechu robiona :/ pani spieszyło się po dziecko do przedszkola ;p ciężkie palce wskazujące i to widać na fotce, że jakoś dziwnie wyglądają
diamentowa21 bardzo ciekawe zdobienie :kwiatek:
metamorfoza udana
(tylko kciuk bardzo opada w dół.. i mocniej zaciskaj tunel będą jeszcze smuklejsze)
souki2020 jak na taki pośpiech to jesteś rozgrzeszona
stylizacja czysta
aczkolwiek te bułeczki z boku rażą ..
ale metamorfoza udana :kwiatek:
Dziewczyny metamorfozy są mega :) Widzę że kawał dużej roboty w to włożyłyście :)
A to klientkowe 4 tyg. odrost
http://images42.fotosik.pl/255/d5a27e653f3f3aa7m.jpg
Po (aparat odmówił posłuszeństwa :()
http://images38.fotosik.pl/1460/12e1887b72601e37m.jpg
super frenchyk:) bardzo delikatnie i zgrabniusie;)) super:kwiatek:
Nysza powiem ci że jestem osobą, która paznokcie wykonuje 3 razy w ciągu miesiąca bo mam tylko 3 koleżanki, które u mnie robią i raz na ruski miesiąc jakaś z polecenia więc na taki pośpiech jestem mega z siebie zadowolona ;p ale powiem ze chcialabym robic to codziennie ... niestety pracuje po 12 h w pracy, której nienawidze, ale za coś trzeba żyć
oczywiscie bardzo sie ciesze ze wam sie podobaja :) dla mnie najwazniejsze zeby daly sie nosic bez wstydu i byly trwale a moze z czasem bedzie tylko lepiej buziaki
dziękuję dziewuszki za miłe komentarze:*
Nysza z tym kciukiem mam zawsze mały problem i nie mogę go do końca opanować - gdyż z natury rośnie w dół.
souki2020 - świetna metamorfoza :cwaniak2:
Piękne prace, macie dziewczyny talent :skacze:
souki metamorfoza świetna :) Na pewno Pani nosi z dumą :kwiatek: Szkoda jednak, że robisz to czego nie lubisz, ale jednak pieniążki są potrzebne :) Ale widać masz niezłą wprawę, jeśli robisz tylko 3 razy w miesiącu :kwiatek:
pinusia są śliczne ! Czyste, schludne, frenczyk miodzio :love: Takie stylizacje mi się podobają ! ;)
no niestety robię to tylko kilka razy w miesiącu, no chyba, że są jakieś święta czy coś ... powiem wam, że miałąm raz rozmowę kwalifikacyjną, ale kobietka powiedziała tak "pięknie robię paznokcie, mam dużo pomysłów ale robię za wolno od 2-3h czasami, jak zejdę do 1,5h to mogę do niej się zgłosić" szeroko otworzyłam oczy i stwierdziłam, że w takim razie nikt mnie nie zatrudni, bo nie wiem jakbym się gimnastykowała, ciężko mi zejść poniżej 2h (sterylizacja, usunięcie nabłonków, przygotowanie płytki, tipsa - formy, no i wiele wiele innych) jest może jakiś temat jak skrócić czas pracy na pazurkach ??
Souki bardzo ładna metamorfoza! Po 4 tyg. pazurki wyglądają naprawdę świetnie :ok:
tutaj http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...zas-pracy.html dziewczyny pisały kiedyś, że dzielą stylizację na poszczególne partie (podobnie jak Ty opisałaś wyżej) i mierzą czas każdej. Potem patrzą, co zajmuje im ile czasu i co mogłoby zajmować mniej. Skupiają się po kolei najpierw na jednej "operacji", potem następnej itd. Ale dokładnie co i jak to musisz sobie już sama poszukać ;)