oo lubie simsy:D
a ja nakladam maske na wlosy i ide na miasto z moimi skarbami:D
Printable View
oo lubie simsy:D
a ja nakladam maske na wlosy i ide na miasto z moimi skarbami:D
właśnie wróciłam z Kaszub i ogarniam się :D
A ja powoli się pakuję, bo jesteśmy na Mazurach, i przygotowuję graty o jutrzejszego wyjazdu, żel wracać po takim 9dniowym lenistwie, ale następny urlop już za niecałe pół roku :haha: zaraz po ślubie :D
ale Ci fajnie :D 9 dni urlopu, mi nikt wolnego od dziecka nie chce dać :D Nawet L4 nie działa :D \
Ja przed chwilą wróciłam z balkonu bo przed blokiem był straszny wypadek, kolesia wyciągali strażacy z samochodu, na noszach go wywieźli:/ i nie mam pojęcia jak oni się zderzyli bo samochody bardzo dziwnie ustawione były :/ ruch wstrzymany gapi tłum itd.
a teraz oglądam must be the misic . a obiecałam sobie że nie bede jak Olivka i Cebo odpadli :D
a ja juz wstalam,bo plecy mi dokuczaja i spac nie moge... ogolnie to wrocilam z polski we wtorek i za skarby swiata nie moge sie wtloczyc do codziennosci;(
asiekfr skad ja to znam, jak wracam z polski to jestem tak rozleniwiona ze brak słów normalnie nie moge zatrybic:D
Wstalam o 7 bo pies drapal w drzwi :P
Teraz sie ogarniam bo chyba zaspana jestem jeszcze :)
rozmawiam na skype i siedzę na forum;)
ubieram skarba i ide na ogrod;]uff jak gorąco;]
siedze w pracy;{
umieram z powodu bólu głowy :/ najchętniej poszłabym spać
musze najpierw dziecko uśpić bo z nim nie da się spać jak to z rocznym łobuziakiem :/ On chodzi spac koło 20-21 ja później jeszcze ogarne chatę itd kładę sie po północy a rozrabiaka wstaje o 6 rano :/ Marzy mi się chociaż jeden dzień gdzieś na wsi albo nad jeziorem sama bez telefonu, neta , ludzi tylko z jakąś książką ew. lekką gazetką plotkarską :D ahhhh rozmarzyłam się :D
mi sie marzy przynajmniej zacisze własnego mieszkanka.. i wanna z gorącą woda.. z dala od pracy:D
no nie ma co ukrywać nie mamy wygórowanych marzeń a jednak trudne do zrealizowania :D
bardzo trudne w realizacji.. ja np nie mam wanny:P
ja na sobie wypróbowałam Twoje marzenie i pomogło :D na chwilę ale pomogło :)
a teraz ide realizować swoje i kładę się spać
siedze na forum o oglądam "kości" hihi
ogarniam sie :) i do pracy:)
po powrocie ze szpitala czeka mnie długa rekonwalescencja :)
więc siedzę w domku na L4 :) buszuje po internecie i czytam książki ;D
czekam na faceta od elektrycznosci ,bo ma cos tam zrobic w liczniku i takim sposobem mam wolny ranek i sobie posiedze na forum a potem do pracy
a ja dopiero wstałam <hahaha> mały dziś wstał przed 5 rano troche pooglądał tv przed 7 już go uśpiłam i poszliśmy w kimę razem :D a teraz zjedliśmy śnadanko i należało by się ogarnąć trochę :D
caly dzień się będę lenić po tym jak wysprzątałam całe mieszkanie :D
wrocilam z miasta, i ogladam disney chanel z moim babelkiem;]
sprawdzam pocztę, fejsbuka i siedzę w poszukiwaniu internetu bezprzewodowego :D