teraz zobaczylam bokserke z tygrysem, gdzie ja nabylas? ja mam faze na ciuchy z ta morda:D
Printable View
teraz zobaczylam bokserke z tygrysem, gdzie ja nabylas? ja mam faze na ciuchy z ta morda:D
też zwróciłam uwagę na tę bokserkę z tygryskiem :]
milenka_olsztyn gdzie kupiłaś spódniczkę ?? szukam takiej ,tylko w innym kolorze :]
tusia w maximusie w nadarzynie :) zresztą wszystkie zakupy prócz czarnej bokserki :)
gattina a kupiłam bo mąż się śmieje że w majtach dla dzieci chodzę he he :D
Total ja spódniczke kupiłam w new yorkerze
a ja dzisiaj dostalam moja odzywke po ktorej wlosyy sa super mieciutkie :) i rozjasniacz contra :D bede dzisiaj działac :D :leze: a potem fryzjer na sciecie wlosow mnie czeka :)
ooo Asik czekamy na efekt :D mam odżywkę z tej firmy tylko crema al latte :love: najlepsza na świecie :D
ja uwielbiam ta odzywke bo normalnie mam siano a jak ja dam to sa jak ulał :D :)
sama jestem ciekawa co mi wyjdzie na tym moim łbie ;P :haha: najwyzej z domu nie wyjde ;P
Emilia, faktycznie buty boooosssskie :slina: , też podoba mi się bokserka z tygrysem:love: Te leginsy są świetne też takie kupuje, świetnie się noszą!:)
Asik_sk4 pokaż się w nowej fryzurce :)
A tu mój zakup (ni to sukienka ,ni to tunika )dzianinowa i rajstopy kryjące :)
ok pokaze ale jak dopracuje moje wlosy do konca ;P
a to moje skromne dzisiejsze z targów;)
Załącznik 33044
Emilia...:slina: te buty.. masakryczny obcas ale dla samego popatrzenia na nie bym je kupila:D
A to moja dzisiejsza wyprawa do Empiku
http://img338.imageshack.us/img338/7421/dsc02596a0.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/2513/dsc02595ow.jpg
Emilka ... te buty:slina:
Emilia...te buty są przecudne!! piękne!! sama bym je kupiła choć podejrzewam że zabiłabym się w nich, zanim zdążyłabym wyjść z domu :haha:
a ja kupilam dzisiaj cos dla siebie :D
legginsy, skarpetki ze sciagaczem i "misiowe", filoletowy plaszczyk ( przecena 50 % ), dluga tunike ( wyglada jak sukienka )
a dla mojego kurtke (przecena o 40 euro ) :D
dla psa loze, ktore jest 4 razy wieksze od niego :D
zgram to do kupy i dam fote :)
a ja kupilam choinke i ozdoby... w tym roku bialo -srebrna ,ale drzewko zielone tradycyjnie:)
Emilko, buty SUPER :ok:
a ja dopadłam wyprzedaż letnich sandałków i zakupiłam dwie pary ;)
Załącznik 33065
Załącznik 33066
a wczoraj wpadłam do hurtowni i kupiłam żele,pędzelki,cyrkonie,fimo,peeling cukrowy z bielendy i krem antycellulit clareny :) uwielbim takie dni :)
Joystynka świetne bucie .Gdzie je dopadłaś ?
z internetu.ale te niebieskie chyba musze odsprzedac komus bo mam za szeroką stopę :(
---------- Dodano o godzinie 22:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:44 ----------
edytka,a wiesz ,że ja pochodze z miejscowosci bardzo blisko ciebie?
białaaaa,te butki kupiłam juz jakis czas temu ,z tego co wiem juz chyba sandałkow nie maja ale za to sliczne inne.allegro -sprzedawca italy sexi,czy jakos tak italy sexy :)
dostałam dzis paczuszke fotki wstawie moze wieczorkiem bo chop wziął aparat do pracy :zly:
a ja jako maniaczka Czystej krwi (serial :P) dostałam:)