No faktycznie droscik robi wrazenie :) A tu moja dzisiejsza praca z cyklu ''lubię podgryzac skorki '' http://images39.fotosik.pl/1422/c578712880c95eebmed.jpg
Printable View
No faktycznie droscik robi wrazenie :) A tu moja dzisiejsza praca z cyklu ''lubię podgryzac skorki '' http://images39.fotosik.pl/1422/c578712880c95eebmed.jpg
Ilonka ja już widziałam tą matamorfoze jestem w szoku-pięknie:ok:
ilonkjapazurek- wow! Metamorfoza genialna! Jestem pełna podziwu jaki piękny uśmiech i jak bardzo wysmuklił paluszki ! Ślicznie! :)
Mnie również zatkała ta metamorfoza.Jest genialna:wow:Z tak obgryzionych paznokci zrobiłaś przepiekną metamorfoze.Wieeeelki szacun:ok:
Ilonka-i to się nazywa prawdziwa metamorfoza! super! zgrabne śliczne pazurki:))
Ilonka, piękny french. Te idealnie proste boczki... Cudnie wysmuklają dłoń! :ok:
ilonkjapazurek piękna metamorfoza :)
Ilonjka-calkiem inna dlon!! Sliczne!!
O matko hehe nie spodziewalam sie szczerze, dziekuje wam dziewczyny :) Czekam na kolejne metamorfozy tez bym od was czyms oko nacieszyla :)
śliczna metamorfoza, efekt rewelacyjny cooo?
Świetna metamorfoza,lubię patrzeć kiedy z niczego rodzi się "coś" gratulacje :)
Ilonka - spektakularna metamorfoza :skacze: Brawo!!:ok:
Ilonka no bomba :ok::P,a tu na jednym podgryzane skorki a na drugim miesieczny odrost no i klientka przez ten czas tak je doprawila,ze bylam w szoku:wow:
Kaka super! na prawde mistrzostwo :)
a tu moja metamorfozka na pierwszej focie zapomniałam cyknąc przed wiec juz jak szkielet jest :)
wydaje mi się ,że troszkę szerokie trzeba było je mocniej zacisnąć ale i tak super metamorfoza ,Pani powinna być zadowolona bo to co miała to ............przemilcze
Aniu nie zaciskam żelu a na akryle pani sie nie zdecydowała... :)
na małym paluchu widać, że schodzą w dół, a przy takiej długości zacisnąć zbyt wiele się nie da ;)
swoją drogą czemu nie zaciskasz żelu ?:)
zyza i tak pięknie sobie poradziłaś podziwiam, ja bym chyba zawału dostała jakbym miała taką klientkę ;p w sumie źle że nigdy aż tak ogryzionych nie miałam, szybciej bym się nauczyła
Bardzo ładnie zyza :)
Zyza - super metamorfoza, zrobiłaś coś co mogłoby się wydawać niemożliwe :D
Montika - świetna przemiana i pewnie pięknie się błyszczy :skacze:
montika1912 super paznokietki:)) zgrabniutkie i delikatne;)
Montika pomine przemiane bo wymiotłas :) ale jakie fajne wtopienie! :)
Natalia jakos zbieram sie do tego a przekonać sie nie moge... nie wprawiona jestem i mam opory :)
Niestety zdjęcie nie oddało rzeczywistego wyglądu paznokci. Bardzo się błyszczały. Zdobienie bardzo proste brokat + hologramy.
Montika świetna metamorfoza!! bardzo ładnie wyszły :)